Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
epyc:

Bicajt max magad mellé lakatold a szobában!!!
Ha szereted a bringáidat, ne hagyd se pincében, se "jól elzárt helyen". Akinek kell úgyis elköti. És tehetsz köré bármit, mindegy. Legfeljebb egy kicsit továbbtart nekik...

Én marha is ott mertem hagyni a pincében (3 [elvileg] zárt ajtó, 2 lakat. ja, mindkettõ sodrony, és eléggé vastag. az egyik nagyon vastag). Mostmeg cseszhetem...

Szóval nagyon vigyázni rájuk.:)

Izomtéridõninja-geológus!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Luna! Most hogy megnéztem a képeidet meg az igazi nevedet, én rájöttem hogy látásból ismerlek. Méghozzá onnan, hogy tavaly végeztem a Fazekasban bioszon :) Kicsit meglepõdtem amikor láttam iwiw-en hogy a fazékban tanítassz :)

Sodronyból mindegy hogy mit veszel, aki a legolcsóbbat el tudja vágni, az a legdrágábbat is. (mert azok sajna nem érnek semmit)

Sõt van itt egy vörös herceg akit tanítottál is:D ugye Szabi?:D
Asszem irodalomból.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Luna! Most hogy megnéztem a képeidet meg az igazi nevedet, én rájöttem hogy látásból ismerlek. Méghozzá onnan, hogy tavaly végeztem a Fazekasban bioszon :) Kicsit meglepõdtem amikor láttam iwiw-en hogy a fazékban tanítassz :)

Sodronyból mindegy hogy mit veszel, aki a legolcsóbbat el tudja vágni, az a legdrágábbat is. (mert azok sajna nem érnek semmit)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ja meg a fö kérdés: lehet kapni ilyen kiegészítö sodronyokat Kryptoniteból és Abusból is. Mennyire jók ezek? Érdemes foglalkozni velük, vagy inkább egy jobb lánc?

A Kryptonite sordonya pont olyan mint a Bike+

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
http://forum.bikemag...hp?p=813147#top 2007-es hozzászólás.
Izom szavadon fogunk, de Dina is szeretne veled menni, legalábbis spinningen ezt mondta!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ja meg a fö kérdés: lehet kapni ilyen kiegészítö sodronyokat Kryptoniteból és Abusból is. Mennyire jók ezek? Érdemes foglalkozni velük, vagy inkább egy jobb lánc?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Jenessanyi: a létrafok elég vastag, így ránézésre nem egyszerü szétszedni. Egy durva lánc mindenképp kell még. Lefotózom holnap, úgy könnyebb tovább gondolni:)
izom: ha nagyon muszáj, éppen elfér fent is, de szerintem ha rendesen lezárom lent, akkor felesleges fent tárolni. Szeretem a bringáimat, de nincs keresnivalójuk a lakásBA ;)

most gondolkodom, hogy mintha nekem is lenne valami tárolóm a pincéBE. majd megkérdezem a szomszédot holnap, és ha van, leviszem a demát:)

lakásBAN tényleg nem való bicaj, csak két bi csaj!

háhá

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

A létrafokból az egyik kb. fejmagasságban van, a másik pedig középcsapágy magasságban.

Micsoda nyakiglább embereknek készítették azt a létrát? Én is a lakásra szavazok. (még ha néha kényelmetlen is egy kicsit)

Ynga: Jövõhét nem tudok menni, talán az azt követõ héten...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Jenessanyi: a létrafok elég vastag, így ránézésre nem egyszerü szétszedni. Egy durva lánc mindenképp kell még. Lefotózom holnap, úgy könnyebb tovább gondolni:)
izom: ha nagyon muszáj, éppen elfér fent is, de szerintem ha rendesen lezárom lent, akkor felesleges fent tárolni. Szeretem a bringáimat, de nincs keresnivalójuk a lakásBA ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
nagyon kedvesek vagytok

sziasztok Epyc meg Pumpikutya meg mindenki, remélem, most már így köszöntem mindenkinek :)

Epyc: igen (fokk)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nem férnek el a lakásBA?

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Én a helyedben vennék olyan max. 10-10 vagy 15-15 ezerért egy U-lakatot és egy láncot is, és a kettõvel egyszerre lakatolnám le. Külön szerszám kell a két zárhoz, és érdemes a létra 2 külön részéhez kötni, hogy 2x annyi idõ legyen ha a létrát akarná szétszedni. Azért azt ne felejtsd el hogy annál erõsebb lakatot felesleges venned mint a tárgy, amihez kikötöd a gépeket.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csinálok majd fotót, de kb. így épül fel a "rendszer" (egy saját pincehelyiség, ahova csak nekem van bejárásom): egy böhöm vasajtó lakattal és speciális kulcsos hengerzárral, belül egy mozgásérzékelõs riasztó és ha ezeket sikerül eliminálnia, akkor még mindig legyen ott egy olyan zár/lakat/akármi, amibe beletörhet a bicskája (két, lõrés szerû ablak van ráccsal). A Kryptokról jókat hallottam eddig, különösen a New York szériáról. Amiket linkeltél, abszolút ismeretlen számomra, mennyire megbízhatóak? A létrafokból az egyik kb. fejmagasságban van, a másik pedig középcsapágy magasságban. Hogy hogy kerültek oda a falba nem tudom, mert sehova nem vezetnek, de kihasználom õket, ha már egyszer ott vannak :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Hol van az a létrafok? Fölösleges Abust vagy Kryptonite-ot venni, az áruk fele marketingköltség.
Ezt próbáld ki: http://bike-componen...elschloss Brute

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Komolyabb zárakról kérném ki a véleményeteket. A probléma a következõ, kettõ bringát (a két saját bringámat) kellene lezárni (kb. a középcsapágy magasságában) egy falhoz erõsített vas létrafokhoz és ehhez keresnék komolyabb zárakat. Amikre eddig gondoltam: Kryptonite New York Lock LS, Abus Granit X-Plus 54 (ebbõl létezik hosszabb verzió), valamint Abus Bordo Granit X-Plus. Eddig ezekre gondoltam, mint befutókra, de ha tudtok adni tippeket, azt megköszönném. Kb. 20-30e az a határ, amit hajlandó vagyok kiadni értük, szóval e kereten belül kellene maradni :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Helló!
Most a vekerit próbáljuk meg.

Halihó

Akkor lehet,hogy találkozunk! :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Halihó

Délután mennék korizni a lányokkal,vmi "nyílt" vízre...(Vekeri stb)
Ki mit tud ,mit látott?
Jó nagy belvizes terület is elég volna,bár az idén nem volt ilyen :)

Helló!

Ma mi is megyünk a fiúkkal. A fancsikai tó már a múlt héten is jó volt, most meg még tovább hízott a jég. A csónakázó tó nem jó, már nagyon rossz állapotban van a jég. Most a vekerit próbáljuk meg.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Pókmalac: A Fancsikán 12cmes jég van...
A szakemberek szerint biztonságos.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Halihó

Ki mit tud ,mit látott?

Csónakázó tó?nem olyan nagy, de jó.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ki mit tud ,mit látott?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi