Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Luna: Szabi szerintem ritkán olvas fórumot és még ritkábban szokott beírni...

helyesbítek, olvasni olvas, írni nem ír.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Luna: Szabi szerintem ritkán olvas fórumot és még ritkábban szokott beírni...

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Engem nem ismersz, Szabi nem tudom kinek az osztályába járt, csak mesélte, de ha õfõméltósága hajlandó lenne végre megtisztelni minket egy rövid szösszenettel kiderülne melyik az õ nickneve:D:D:D:D:D

Szabolcs, ha azért nem bújsz elõ, mert nem tudod, hogy már tegezõdünk :witaj:, hát bújj elõ inkább, tényleg nagyon örülnék neki :)
Ez magától értetõdõen minden itt lévõ volt tanítványomra/fazekasistára vonatkozik ;) (bár tudom, korban nagyanyátok lehetnék :D)

Egyébként tervezzük F.J. tanár úrral (õ is tanított titeket, jól emlékszem?), hogy bringázni visszük a mostani tanítványainkat egy-egy tavaszi szombaton, úgyhogy ha lesz kedvetek csatlakozni, szólok elõtte ;)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

De a mégszebb benne, hogy nem csak szép!

hanem mi még?

A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Valahogy ez akkor nem így hangzott el... Még én éreztem magam zavarban, hogy kételkedtek.
Hajrá, mi szeretnénk rátok büszkék lenni!!

Más: http://www.szolnoktv...rticle_hid=4302
30 perc, de nagyon érdekes.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

http://forum.bikemag...hp?p=813147#top 2007-es hozzászólás.
Izom szavadon fogunk, de Dina is szeretne veled menni, legalábbis spinningen ezt mondta!

Ez még nálam is egyelõre elmélet,meglátom mennyire leszek edzett,bár a pénteki spinning után.... felelõtlen gondolat.. ;)

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

basszus ez a jószág valami gyönyörûszép...

De a mégszebb benne, hogy nem csak szép!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

:) köszi :)

A monti
A városi

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

A Kicsi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Nefraz: akkor most már talán fedd fel Te is, ki vagy... tudom, a többiek tudják, de én nem :( úgy tûnik, Te is ismersz...
Szabira jól emlékszem, a Simon Gyula osztályába járt, ugye? csak nem tudom, mely nicknév alatt rejtezik.. :)
Jenessanyi, nehari, a Te arcod nem ugrik be, de nem is tanítottalak, ugye...? hol van kép Rólad?

Engem nem ismersz, Szabi nem tudom kinek az osztályába járt, csak mesélte, de ha õfõméltósága hajlandó lenne végre megtisztelni minket egy rövid szösszenettel kiderülne melyik az õ nickneve:D:D:D:D:D

A monti
A városi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

http://forum.bikemag...hp?p=813147#top 2007-es hozzászólás.
Izom szavadon fogunk, de Dina is szeretne veled menni, legalábbis spinningen ezt mondta!

az a baj, hogy Dina lenyomna:D:D

ha tényleg ezt mondta, akkor szívesen veszem, de lányoknak közép a hosszú, úgyhogy partizánkodni kell majd.

mielõtt még bármi lesz a dologból, jelzem, hogy a másik topikban nem kijelentõ módban van a megpróbálni ige, hanem feltételesben:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Milyen kicsi a világ :) Én is a Fazékban végeztem, és bár személyesen nem ismerjük egymást, de emlékszem a tanárnõre. Jó visszagondolni azokra az évekre. Fiatal voltam és bolond :D
(Kiszely Ildikó osztályából, még az ezredforduló környékérõl... "A long time ago in a galaxy far, far away..." :) )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Na jó, szerintem hagyom akkor ezt a fotósdit, nehogy valamelyik sporttársnak tippeket adjak ;) Akik érdemben hozzászóltak, azoknak köszi, a többiek meg... Nos, nem hazudtolták meg önmagukat muhahaha :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Nem, tényleg nem tanítottál, Barta Ági osztályában voltam, lehet hogy láttál már folyosón vagy valahol. Iwiw-en találsz képet, bár normális nincs most fent rólam :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Nefraz: akkor most már talán fedd fel Te is, ki vagy... tudom, a többiek tudják, de én nem :( úgy tûnik, Te is ismersz...
Szabira jól emlékszem, a Simon Gyula osztályába járt, ugye? csak nem tudom, mely nicknév alatt rejtezik.. :)
Jenessanyi, nehari, a Te arcod nem ugrik be, de nem is tanítottalak, ugye...? hol van kép Rólad?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Akkor raktuk össze neki, és az enyém lehetett az elsõ kör a folyosón. Természetesen a stücnit elfelejtettük meghúzni, azért áll úgy a kormány. :lol1:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Bubi emlékszel amikor nekem a kis Lila robogót elvitték a pincébõl, pedig az aztán semmit sem ért. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Bicónak az ágy mellett a helye!

Igazad van Oszi is ki rakta az erkélyre ezért te elvitted:D

Micimackó, is a rocker:D

A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Bubi emlékszel amikor nekem a kis Lila robogót elvitték a pincébõl, pedig az aztán semmit sem ért. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Bicónak az ágy mellett a helye!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Halihó

Izom nevéhez hûen csak hangember...
Hosszútáv? :D
Ugyanmááá,emlékszünk még itt egy páran amikor a 24 óráson kikiáltottál a 2.!!!körnél....
Maradj a kocsmánál. ;)

:D:D:D:D:D Tanusítom hogy mit kiabált:D

A monti
A városi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Izom nevéhez hûen csak hangember...
Hosszútáv? :D
Ugyanmááá,emlékszünk még itt egy páran amikor a 24 óráson kikiáltottál a 2.!!!körnél....
Maradj a kocsmánál. ;)

Lakatra sosem adnék ki 10-15 ezreket.Ha más nem leszedi a keródról a cuccokat,ahoz meg elég egy kis imbuszkulcskészlet.Lakásban a helye,ha becsülöd!
Ha nem akkor lökd ki,oszt hadd marakodjanak rajta a cigók.
Ha lefotóztad a létrát,írd már meg a pontos címet is... :D ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi