Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Hohó , nehogymá kimaradjak, nekem is van még szabim, gyalogtórára jómagam is vevõ vagyok! Bár fõleg hazai túra érdekelne, de vettem kint Brno-ba új Szlovák paris térképet ! :)

Darts, érdekel még a gépem, mennyit ajánlanál érte? Mármint a Bianchira?

Na voltál a csokifesztiválon?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Hohó , nehogymá kimaradjak, nekem is van még szabim, gyalogtórára jómagam is vevõ vagyok! Bár fõleg hazai túra érdekelne, de vettem kint Brno-ba új Szlovák paris térképet ! :)

Darts, érdekel még a gépem, mennyit ajánlanál érte? Mármint a Bianchira?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Lesz mibõl... mázlista!

Úgylegyen :D ,bár ezekbõl a pénzekbõl nem a dolgozó nép szokott elsõsorban kapni,megragad az irodán...
Mondani meg mondtak már sokan sokat.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A síugrást skippelem, de egy tátrai gyaloglás (de még Bükkös is) jöhet. December elején szabin leszek. ;)

Nekem is van még 9 nap szabim a kötelezõkön felül és rám lett parancsolva, hogy fel kell használjam, szóval összedumálhatunk :) December elején nyílik a Deca, úgyis akarok bakancsot, meg kamáslit, így ki is próbálhatom ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A síugrást skippelem, de egy tátrai gyaloglás (de még Bükkös is) jöhet. December elején szabin leszek. ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hidegben állnánk, forralt bort innánk és néznénk a síugrókat :) A verseny lenne az elsõdleges, ez most nem túra lenne. Csütörtök délután indulnánk, pénteken van az elsõ versenynap, szombaton a második és még vasárnapig maradnánk, majd vasárnap délután/este pedig go home. Fõleg kora délutáni program (2 kört ugranak mindkét nap, az naponta 2-3 óra versenyidõ), utána délután/este lehet szocializálódni akármerre.
Síelni szerintem simán lehet, ha lesz hó, bár engem a verseny érdekel :)

zakopaneInfo.hu - SÍUGRÓ VK - 2012

De idén gyalogtúra is lesz. A Bükkbe mindenképp megyünk majd egy "klasszik" körre (Bánkút, Tar-kõ, Õs bükkös, majd vissza Bánkút), de eddig említés szintjén feljött egy Tátrás gyaloglás is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Link van? Síelni lehet? Gyalogtúrát terveztek?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kicsit más dolog és nem is bringás. 2012 január 20-21-én rendezik meg (szokásosan) Zakopánéban a síugró világkupa futamot. Sajnos ez a legközelebbi állomás, ami Debrecentõl elérhetõ (cca. 340 km.). Nitroval és Jucussal igencsak tiszteletünket tennénk, a kérdés pedig az, hogy érdekel még valakit ez az egész, vagy menjek a picsába a hülyeségemmel? :D
2 napra a lelátó lenti szakasza (ez a K-pont alatt van, ide csúsznak be a népek, miután talajt fogtak) olyan 9e péz, a szállás meg 3-4e/fõ/éj (jelenlegi árfolyamon mindkettõ). Kb. ezen áron kalkuláljatok, ha érdekel titeket!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Riasztás:azt kérik...hogy ne telefonáljanak...ebben az országban ahol csak a mobil elõfizetések száma majdnem 12 millió,és akkor még a vonalas telefonokat nem is számoltam...simán lefagyna a rendszer!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Öcsém... :) ha lesz a méretemben veszek is ;)

Lesz mibõl... mázlista!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Bréko-bréko riadó CB, rádió, hiradó! Egy ismert dalszövegbõl! :D

Jönnek az apacukák? :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

„Adásunkat megszakítjuk! Adásunkat megszakítjuk! Figyelem, figyelem! Coruscant lakosai! Coruscant lakosai! Katasztrófariadó! Katasztrófariadó! A Sith Kataszrófavédelem rendkívüli közleményét hallják. Az Oberon Birodalmi Távközlési Mûhold darabjai perceken belül elérik az elsõ Galaktikus Birodalom központját. Mindenki kövesse a következõ utasításokat!"
Holnap ....
Az Erõ legyen veletek! :D

A minap fotóztam a Corában és küldeném somának sok szeretettel ;)

Öcsém... :) ha lesz a méretemben veszek is ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A minap fotóztam a Corában és küldeném somának sok szeretettel ;)

Feltöltött kép

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na kérem, az úgy van , hogy utángyártottak, tehát bõvebb méretezésûek mint a gyári sapik! Egyedül a Zipp, BMC,Speci sapik gyáriak! Mivel az utóbbiak drágábbak voltak, igy átlagolva 2500.- Ft-ra jönnek ki! amúgy 2040.- és 3600.- lenne ha külön kellene beárazgatni!
Ha valakinek van külön igénye, karácsonyig rendelni akarunk még, mert a fickóval felvesszük a kapcsolatot, hogy milyen verziókat tud még keriteni! Vannak amúgy nagyon jó kis használt kerói is!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nem errõl van szó, hanem a kis .ecik már felkelnek hajnalban, hogy basztassák a népet. :(

Inkább kiküldik õket "pénzt keresni". Legalábbis itt kicsit keletebbre ez így mûködik.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem errõl van szó, hanem a kis .ecik már felkelnek hajnalban, hogy basztassák a népet. :(

Az autópályán sem kapcsolják le éjszakára a rendszámfelismerõ kamerákat.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Amilyen veszélyesek a mai gyerekek, akár a fején is maradhatna a sisak. :)

Annától tegnap elsõ lámpát loptak el az iskolában. Már nem lepõdtem meg.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Levi: 3:24-nél azt a nézést a CIA kiképzésen tanították?:-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hogy méred a cilindereket? XL-es van?

Csipi: Nem csinálsz egy ösztelós (speci) tandemet?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Rendet kell rakni kiadta a fõnök!:)

Abbion, a naccságosúr nem fér el a lomtúl!
Mónár, te nem mécc má haza? :D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."