Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Mackó: Jogos. Mennyi az távban? Csak, hogy nehogy feltartsalak ha csatlakoznék:-)
És mikori az indulás?

km: 60+
Lõtér 20111106 - Debrecen, Hajdú-Bihar
Indulás: 8:00 Vezér-Böszörményi sarok, 8:15 Józsapark

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Soma: Totalcar - Magazin - Ismét kapható a farmotoros VW kisbusz. Hollandiából beszerezhetõ.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Nincs valakinek eladó ilyen fékkarja? A lényeg a bilincsen van....
Feltöltött kép

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ember: Dómus mögötti turi. A piros L-es.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Mackó: Jogos. Mennyi az távban? Csak, hogy nehogy feltartsalak ha csatlakoznék:-)
És mikori az indulás?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Levinek: Marktplaats.nl > uci Stuurpen 12 cm - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Halihó

Végighalgattad? :D

Volt még valami hasonló is, szintén akciósan,emberi méretben..

Nem végig. Nem bírtam idegekkel.

Ezek a mezek hol vannak? Tetszik amit belinkeltél. Ill. mennyiért vesztegetik?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
El kellet volna olvasni a Logika könyvet:D...vagy ahogyan Hofi mondaná:Hofi Géza - Logika (Részlet a Hofélia c. elõadásból) - YouTube

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szombaton gályázom, vasárnap családi pogrom...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Vasárnap nem megy valaki fagyoskodni a hegyekbe? Olyan hülye ötletem lett, hogy tekerni kéne egyet. Még állítólag a nap is látszani fog, néha:-)

Az én szombat reggeli programom ócsóbb: Vezér sarok - Bocskaikert - Lõtér - Bököny és vissza.
Hazafelé a Vakegérben egy sör. :)
A Nap nem érdekel.
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Villamos:nekem már akkor gyanús volt amikor azt mondták,hogy az alacsony padlós villamoshoz meg kell emelni a peront!!!:)

:D :D :D
Magyarország szeretlek

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Vasárnap nem megy valaki fagyoskodni a hegyekbe? Olyan hülye ötletem lett, hogy tekerni kéne egyet. Még állítólag a nap is látszani fog, néha:-)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

soma: az a baj, hogy az új vilik önmagukban megfelelõek, csak a peront kell megemelni. Egyébiránt szabványosak. A gond ott van, hogy a régi és az új inkompatibilis egymással és az a belsõ résztõl teljesen független. Az egyik padlószintje magasabban, a másiké alacsonyabban van. És mint ahogy látod, ez bizony gond :) Nekem a bajom az egésszel az, hogy megrendeltük ezeket a spanyol csodákat, holott ott a ganz, tud villamost gyártani és a mérnök ott van kézközelben, ki tudod vinni a helyszínre és megnézi/megméri, hogy milyen a mostani villamos és hozzátervezi az újat, nem kell átépíteni az egész kurva anyját. Nem bazdmeg, adjuk oda a pénzt a külföldinek. Okoss.

A Rebecca Black klippel kapcsolatban pedig ANNYIRA ÉREZTEM, hogy nem fogja a kurzort rávinni a pirossal kiemelt szövegre, ami egyben egy link is :D

Az uniós pénznek az a lényege, hogy a "gyarmatok" munkát adjanak az "anyaországnak". Sõt, ha jól tudom, büntetik is, ha elõnyben akarod részesíteni a hazait. Igaz, már a Ganz sem a régi. Ilyenkor hol van a nemzeti kormány,meg fellendítjük a gazdaságot, amikor spanyol villamost veszünk? Télen meg lehet majd fagyni rajta, mert nem lesz benne fûtés, mint a brazil motoros opelben. :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csipi: Gugli a barátod...
Amúgy lehetne csinálni egy "Rodeo"-t, ki mennyi ideig tud fenmaradni (tekerve) a régi görgõmön. ;)
Darts: Bennem ezek az álharcos emberek mindiog szánalmat keltenek. :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Tessék:):Shotgun Mossberg 590 - YouTube

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Mónár: Ma lejátszom ezt a görgõs dolgot a fixivel. Beccó! (védõt viszek)
Liváj: Bajkának mondd meg, elõtte ugorjon le a jégpályához egy hûtõtáskával, azt vigyen pár hógolyót.
Darts: miazamossberg?:D
Szõr Korcs!: Vedd le a maszkot, így nem ércsük!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

....És hogy Korcs ne legyen durci,hogy szétoffoljuk az oldalt,átmegyek a turiba és megveszem Dórinak a BMC UCI csíkos mezt(amit Röfi talált),csak hogy Levi hagy irigykedjen a leányzóra :D

Morr morr!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Villamos:nekem már akkor gyanús volt amikor azt mondták,hogy az alacsony padlós villamoshoz meg kell emelni a peront!!!:)
Klipp:hagyjuk már az ilyen 1 napos sztárocskákat...komolyan még egy ilyen...elõveszem a Mossberget,és belelövök a monitorba!:D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Mez: A jövõ generációjának is kell a motiváció! :)

Más: Achtung, achtung!

"Nyilvános!

Debrecen Megyei Jogú Város Közgyûlése november 24-én, csütörtökön 9 órától a Városháza Nagytanácstermében (Piac utca 20. szám) tartja rendes ülését. Az ülés nyilvános, a termet fûtik.
Kedves Várospolgár, menjen el, nézze meg, hogyan dolgozik a város legfõbb irányítótestülete!

Forrás: vagy.hu

"Kéne menni sokan" örömbódodság, mókakacagás :)

üdv Bajka Zoli"

Én éppen elõadást fogok tartani az Abigélben, de lehet a végére benézek! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Jóóóó, nagyon jóóóó!
Izzik az elõ téli hangulat, vérszagra gyûl az éji vad! (még rímel is :) ) Kezd mozgolódni, a kerékpározás hiánya? De ha gondoljátok a Röfitõl kapott görgõ bent van a Chili 2-ben és letekerhetitek a frusztrációtokat , valamint mecselhettek is egymással , vajon ki tud fennmaradni tovább rajta! :D
A szurkoló tábort, pedig értesítjük az alkalmas idõpontról!

Juhéjjjj!