km: 60+Mackó: Jogos. Mennyi az távban? Csak, hogy nehogy feltartsalak ha csatlakoznék:-)
És mikori az indulás?
Lõtér 20111106 - Debrecen, Hajdú-Bihar
Indulás: 8:00 Vezér-Böszörményi sarok, 8:15 Józsapark
km: 60+Mackó: Jogos. Mennyi az távban? Csak, hogy nehogy feltartsalak ha csatlakoznék:-)
És mikori az indulás?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Halihó
Végighalgattad?
Volt még valami hasonló is, szintén akciósan,emberi méretben..
Vasárnap nem megy valaki fagyoskodni a hegyekbe? Olyan hülye ötletem lett, hogy tekerni kéne egyet. Még állítólag a nap is látszani fog, néha:-)
Villamos:nekem már akkor gyanús volt amikor azt mondták,hogy az alacsony padlós villamoshoz meg kell emelni a peront!!!
soma: az a baj, hogy az új vilik önmagukban megfelelõek, csak a peront kell megemelni. Egyébiránt szabványosak. A gond ott van, hogy a régi és az új inkompatibilis egymással és az a belsõ résztõl teljesen független. Az egyik padlószintje magasabban, a másiké alacsonyabban van. És mint ahogy látod, ez bizony gond Nekem a bajom az egésszel az, hogy megrendeltük ezeket a spanyol csodákat, holott ott a ganz, tud villamost gyártani és a mérnök ott van kézközelben, ki tudod vinni a helyszínre és megnézi/megméri, hogy milyen a mostani villamos és hozzátervezi az újat, nem kell átépíteni az egész kurva anyját. Nem bazdmeg, adjuk oda a pénzt a külföldinek. Okoss.
A Rebecca Black klippel kapcsolatban pedig ANNYIRA ÉREZTEM, hogy nem fogja a kurzort rávinni a pirossal kiemelt szövegre, ami egyben egy link is
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
....És hogy Korcs ne legyen durci,hogy szétoffoljuk az oldalt,átmegyek a turiba és megveszem Dórinak a BMC UCI csíkos mezt(amit Röfi talált),csak hogy Levi hagy irigykedjen a leányzóra
Biking may be hard, but it's easier than growing up!