Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Hirtelen ötlet: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

ynga: a kék-sárga nekem se tetszik már:D csak mivel a város címerében ez a 2 szín játszik, ebbõl gondoltam, de temessük:D

inkább dolgozzál, az enyém jobb:)

na komolyra fordítva a szót: ilyen mezt nemigen lehet kapni. vagy az egészet rányomják, vagy hogy megy ez?

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
köszönöm a segítséget!!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
itt a tervem:

Posted ImagePosted Image

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nekem a Röfi kerósa nagyon tetszik, a messzeségbe kanyargó úttal:), debreceni párossal a zsebben.
Az általa belinkelt pulykakakas is aranyos. Ezeket kellene kombinálni. A címeres mez szerintem is túlzás kicsit. Jobb a mókás, vidám mez. A fehér póló nem gáz, ha ennyi minta lesz rajta. De nekem még az a Röfi sárgája is nagyon tetszik. Szerintem elöl lehetne a pulyka, a hátán meg a Röfi terv, debreceni párossal. Csak tényleg húzz neki egy másik lábat is, Röfi. És akkor szerintem tökéletes!
Ennyi szimbólumból csak kideríthetõ, hogy debreceni a viselõje.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hirtelen ötlet: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

ynga: a kék-sárga nekem se tetszik már:D csak mivel a város címerében ez a 2 szín játszik, ebbõl gondoltam, de temessük:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nehéz szülés lesz

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
http://onlinepolo.hu/designer

Hátha megindítja valaki fantáziáját!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Színvilágra valamilyen egyszerû alapra szavazok. Ha a kék-sárgára még jön ábra, nem lesz túl tiritarka? Viszont a Debrecen feliratnál sztem több kéne. Én vicces mezre szavazok a címeressel szemben. A címer v Db felirat nekem olyan focimezes. Ez a társaság meg elbír egy kis extravaganciát. Tetszik a templom, jöhet uplyka, kerós minta is. Valamiért azt súgják a nõi ösztöneim, kissé nehéz lesz ennyi ember igény összhangba hozni.:D Végülis részemrõl többség dönt, nekem a közös mez a lényeg, nem, h pont olyan legyen, amilyen nekem tetszik. Gondolom rajtam kívül nem sokan favorizálnátok a rózsaszínt.:D Vicc volt.
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Az elõzõ már nekem sem tetszik, lapozzunk:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Kiindulási alapnak: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
1, Sanyi, mi lesz a Moser helyett???

2, Tud valaki kicsi (max 50-es), olcsó (30 körül), használt, de elfogadható állapotú oútit?

3, Nektek tényleg tetszene egy fehér mez? (Nekem pl. nem.)
A Röfi terve sárga alapon viszont egész korrekt!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
pumpi, privi érkezik
Ride 'n' roll

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
a témától eltérve véletlenül van valakinek egy normális csontkovács ismerõse,mert szerencsésen beakadt a hátam ismét!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Egy vastag filccel ráírjuk neked egy fehér mezre, hogy Debrecen, oszt jóvan :D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nem elég, hogy ráirjuk a mezre hogy DEBRECEN?! Azt mindenki érti.
Miért kell lokálpatriota szimbólumokat használni?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nekem tetszene :D Szerintem lehetne poénos mezünk is!

Amúgy én is valami egyszerûre gondoltam, de a címert nem bánnám, akár kicsiben a mez baloldali, mell részére.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Kitaláltam! Karikatúra: A hortobágyi csikóslegény 4 összefogott bicikli tetején.. :D

Na jó,befejeztem! :D

Dina

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Röfi: szerintem grafit szívességbõl max megcsinálná, de akkor konkrét elképzeléssel kellene "elé állni". Így, hogy páran ötletelünk, nem jutottunk még sehova. Kulluz is tud logót csinálni, nekem is van nem egy rajzos-mûvész ismerõsöm, de nem találhatják ki helyettünk, hogy mit szeretnénk. Kicsit mozgassa már meg más is az agytekervényeit, hogy mit szeretne. Egyáltalán logo legyen? Címer legyen? Raszter grafika legyen? Szimbólum legyen? A mez sima legyen? Mintás legyen? Íves, vagy szögletes minták legyenek? Láttatok valami jót? Ötletelünk itt, de KKrisz-en és Zs-Zs Company-n kívül még senki nem mondott egyik elgondolásra se egy büdös szót se. Szóval hajrá :)

Nem kell cifrázni,hogy mintás alap,meg ív,meg szög,raszter,.... A letisztult egyszerû,de ütõs logó bõséggel elég. A kilenc "likú" híd is szimbolizálja Debrecent és csodálatos hegyeit. Színvilágban sem kell nagyon kombinálni,sztem egy valamilyen színû mezen 2 másik szín elég. Soma megmondhatná,hogy milyen mezeket lehet kapni... Kiindulási pontnak jó lenne.

Mez:
Röfi 1 db
Soma 1 db
Zs & Zs- 1-1 db
epyc 1 db
Kkrisz 1 db
pumpi 1 db
Tittyman 1 db
Nitr-O 1 db
Baggió: 1 db
ynga 1 db (ha van miniméret)
Nefri: 1 db
Gabica 1db
Kocka 1 db
Dina: 1 db

Dina

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Mez:
Röfi 1 db
Soma 1 db
Zs & Zs- 1-1 db
epyc 1 db
Kkrisz 1 db
pumpi 1 db
Tittyman 1 db
Nitr-O 1 db
Baggió: 1 db
ynga 1 db (ha van miniméret:))
Nefri: 1 db
Gabica 1db
Kocka 1 db

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi: szerintem grafit szívességbõl max megcsinálná, de akkor konkrét elképzeléssel kellene "elé állni". Így, hogy páran ötletelünk, nem jutottunk még sehova. Kulluz is tud logót csinálni, nekem is van nem egy rajzos-mûvész ismerõsöm, de nem találhatják ki helyettünk, hogy mit szeretnénk. Kicsit mozgassa már meg más is az agytekervényeit, hogy mit szeretne. Egyáltalán logo legyen? Címer legyen? Raszter grafika legyen? Szimbólum legyen? A mez sima legyen? Mintás legyen? Íves, vagy szögletes minták legyenek? Láttatok valami jót? Ötletelünk itt, de KKrisz-en és Zs-Zs Company-n kívül még senki nem mondott egyik elgondolásra se egy büdös szót se. Szóval hajrá :)