Röfi: szerintem grafit szívességbõl max megcsinálná, de akkor konkrét elképzeléssel kellene "elé állni". Így, hogy páran ötletelünk, nem jutottunk még sehova. Kulluz is tud logót csinálni, nekem is van nem egy rajzos-mûvész ismerõsöm, de nem találhatják ki helyettünk, hogy mit szeretnénk. Kicsit mozgassa már meg más is az agytekervényeit, hogy mit szeretne. Egyáltalán logo legyen? Címer legyen? Raszter grafika legyen? Szimbólum legyen? A mez sima legyen? Mintás legyen? Íves, vagy szögletes minták legyenek? Láttatok valami jót? Ötletelünk itt, de KKrisz-en és Zs-Zs Company-n kívül még senki nem mondott egyik elgondolásra se egy büdös szót se. Szóval hajrá 
Nem kell cifrázni,hogy mintás alap,meg ív,meg szög,raszter,.... A letisztult egyszerû,de ütõs logó bõséggel elég. A kilenc "likú" híd is szimbolizálja Debrecent és csodálatos hegyeit. Színvilágban sem kell nagyon kombinálni,sztem egy valamilyen színû mezen 2 másik szín elég. Soma megmondhatná,hogy milyen mezeket lehet kapni... Kiindulási pontnak jó lenne.
Mez:
Röfi 1 db
Soma 1 db
Zs & Zs- 1-1 db
epyc 1 db
Kkrisz 1 db
pumpi 1 db
Tittyman 1 db
Nitr-O 1 db
Baggió: 1 db
ynga 1 db (ha van miniméret)
Nefri: 1 db