Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Úgy látom volt egy kis tizedelés a lányok között, a Merkapt meg küzd. Nálam John Tomac a favorit!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Jó ötlet.
Újra lehet Manóra szavazni!!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Máltai?
Van rajzlap,hely kint verekedni ;) ,mindenki gyûlik,eszünk iszunk,okoskodunk egy sort,rajzolunk egy-két mezt,levezetésnek meg egy kis ping-pong....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Csak annyit teszek hozzá az emblémához, hogy Debrecen hivatalos honlapján ott a Nagytemplom (http://www.debrecen.hu/). Debrecen város színe a kék és a sárga. Valamelyik CM felvonulás matricáján volt egy jó Debrecen felirat. A pulykát nagyon komolytalannak tartom, a híd meg maradjon meg Hortobágynak.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én csak azt javasoltam, felirat legyen és nem kép, nevezetesség. Hidd el sokan nem a Nagytemplomot látnák benne.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi: szerintem ezt a lokálpatrióta kérdést ne forszírozd, mert már azzal ki lett lõve, hogy minden Debrecenre utaló dolog le lett szavazva ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó
Jó a mez,cseréljük le a feliratot! ;)
Szponzor kell,meg a píze... :D
Ha a jövõ hetem engedi ellátogatok a miénkhez,egy baráti csevelyre.
A 12 ezer meg ha úgy nézem egyszeri kiadás egy évre(jó esetben)ami elviselhetõ(más hülyeségre is elkölt szerintem mendenki még többet is).A következõ évi utángyártás és esetleges módosításoknál már alacsonyabb árak vannak.

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csak azért kérdezem, mert még nem vagyunk elég sokan, minden koponya számít.
Persze, nem ezen múlik ki mennyire lokálpatrióta.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Majd meglátom, ha tetszik és nem 15e lesz akkor talán. Nem egy mezen múlik, hogy debreceni vagyok egy vagy nem.
Én eredetileg ezt a mezt terveztem az egyesületnek, de a bõven 10e fölötti ár miatt esély sem volt a legyártására:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Enté: Te nem szeretnél mezt?
Nitro: Hív a vasút, vár a MÁV!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Sanyi, ez annyira szép lett...:D Magasra tetted a lécet, az a helyzet :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Ez eredeti, én csináltam...

Nekünk pont most aktuális a mezrendelés Elastictól, holnap bemásolom az árakat.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Én azt írtam, hogy 10-12e alatt nem jön ki. Te azt írtad a normál mezek ára 8400 Ft + ÁFA, illetve 18000 Ft + ÁFA osztva 15 felé. Ez akárhogyan is számolom 11520 Ft / darab. Szerintem nem írtam elszállt árakat és jó lenne tudni hány szín lesz egyáltalán rajta, mert a fehéren kívül mind pénzbe kerül. Az általuk nyomott, sorozatban gyártott rövid ujjú alapmez színtõl függetlenül 5000 Ft körül van, kivéve az akciós mezeket.

Azt meg megnézem amikor Röfi odaáll Joci elé az egyik maratonon egy Chili logós mezben. :D

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Van itt a szekrényemben egy Pantone színskála. Igaz, már pár éve lejárt a szavatossága, de szerintem nekünk még bõven használható.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Szerinted olcsóbb lett itt valami ...

Halihó

Na akkor belinkelem ide a tavalyi igen sok szinû teljes hátsófelületre nyomtatott NAGY logóval,elõl kisebb több logóval(szponzorok) készítendõ mez ajánlatkérés/válasz levelezését az Elastic-kal.Az alapmez sem egyszinû volt,hanem az oldalán is minta futott,szines volt,szóval így kell nézni a tavalyi árakat.Eggyáltalán nem olyan elszállt mint amit Tomi írt!
"
Köszönjük érdeklõdésüket!
A mellékelt rajz és a leírtak alapján a következõ ajálatot adjuk:

15 db. Mez rövid ujjas, rövid zippel, hátul 3 zsebbel. Anyag: "Sprintex"
Eyelet 100% PES á 8.400,-Ft/db
5 db. Downhill trikó V nyakkal zseb nélkül. Anyag: Micro-Spitech 150 gr/m2
á 10.800,-Ft/db
(az anyag aprókockás, erõsebb, mint a normál mezé)
Tervezési, számítógépes munka költsége: 18.000,-Ft

Fenti árak netto árak, nem tartalmazzák a 20%-os ÁFÁ-t.

A kivitelezéshez az alábbiakra lenne szükségünk:
- A mez hátán lévõ kerek logo
- A mez elején lévõ sponzorok logoi
- A feliratok betûtipusai
- Szinek szinminta, vagy Pantone szinskála szerint
(mindegyik lehetõleg vektrorgrafikus formátumban - Corel, Ai, EPS)

Ha az árak megfelelnek, és a logokat, szineket megküldik, a megrendelést el
tudjuk fogadni.
Jelenleg a konkrét merendeléstõl számított 4 - 5 hét a vállalt gyártási
idõ.
A megrendeléskor a várható összeg 50%-át kérjük, a maradék összeget a mezek
átvételekor kell kifizetni.

Üdvözlettel,

Farkas Sándor (Elastic BT.)"

No ennyi..........
Szóval ha mégis velük gyártatjuk és kerestek egykét szponzort(meg ha nekem is ad a tavalyi)akkor az elõállítás olcsóbb lenne.Arról nem is beszélve hogy kevesebb a kinlódás és mindenki mehet próbálni is.Nem tudom Barna a Chiliben pénzzel is beszállna?Röfi?

És naggyon jót tekertünk csajok! ;)

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Döcögõõõõs? Ugyan, mirõl beszélsz?:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha olyan tervet csinálunk, mint amit én, azt bármekkora mezre fel tudják nyomni. Az a lényeg, hogy ne érjen ki a széléig. Ugyanakkora lesz az S-esen és az XL-es méreten is. Az Elasztic-nak van új gyártási eljárása, ami még tavaly sem volt! (Mikivel beszéltem a Merkaptból)
A kolbászt (ha lesz) még a zseb felvarrása elõtt rá kell nyomni, hogy tényleg a zsebben lehessen.
Össze kéne jönni megbeszélni a dolgokat, mert így elég döcögõs.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hát akkor túl van tárgyalva. Veszünk 15 elõre gyártott mezt és rá vasalunk egy spárgázó Jean-Claude Van Damme-ot, amint egy fél sült pulykát ketté üt, oszt jóvan :D

Itózs: köszi a mai délutánt, még fogok hozzád fordulni eszköz kérdéssel kapcsolatban, mert túlságosan is tetszik ez a mászós balhé ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Enté: Tényleg nem basztatásnak, de ezek 5 éves árak, mert azóta változott a technológia is. Meg kell kérdezni és mondanak valamit. Megkérdezem a Szlovák ismerõsöm, õ mit tud, ott van-e ilyen cég.

Szerinted olcsóbb lett itt valami (kínában gyártott termékeken kívül) az elmúlt 5 évben? Nem. Konkrétan mit tudsz a mezgyártás technológiai folyamatáról? Összevarrt mezt nem lehet folyamatos, egybefüggõ mintával nyomni. Kizárólag a nyers, kiszabatlan fehér anyagra lehet nyomni a mintát. Ez pont olyan mintha egy bekötött könyvbe akarnál szöveget nyomtatni. Kész mezre csak emblémát lehet nyomni, azt viszont bármilyen méretben és színben. Hidd el ha az itt belinkelt mintázatok és logók alapján teljesen egyedi mezd gyártattok akkor 10-12e alatt biztos nem jön ki egy darab, de a kész mez emblémázása még kijöhet 5-6e között

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igaz nem a mi logónk, de ötletnek szerintem nem rossz. Nekem valami hasonló tetszene, egy figura, vagy pulyka ami bringázik.
Sárga szín: Azért az, mert az volt a logóban. Aki ismer tudja, számomra nem sok szín van... Fehér nem elõnyös szerintem, mert ha az könnyen koszolódik, és idõvel lehet könnyebben sárgul.
Címer, híd: Ha elmegyünk valahova, esetleg külföldre elõbb néznek hittanosnak egy templommal a hátadon, vagy építésznek, mint debreceninek. Ezért kéne szerintem inkább kiírni.
Enté: Tényleg nem basztatásnak, de ezek 5 éves árak, mert azóta változott a technológia is. Meg kell kérdezni és mondanak valamit. Megkérdezem a Szlovák ismerõsöm, õ mit tud, ott van-e ilyen cég.
Páros: Én is nagyon szeretném.
Pulyka: Ezt is, de jó lenne valami vicces
Ezekket határozzuk meg és utána lehet felkérni valakit, valakiket rajzolni.

Örülök, hogy jót mentetek.