Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Ez bizony karaj lenne , de ez is használt, tehát valószinüleg ragad a fékkar gumija, pedig még árban is megfelelõ lenne.

Mazsi talált nekem vadi újat , azt talán megcsipjük!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Óóóóó!Én balga !

Elfelejtettem, hogy 105-bõl elég régen gyártanak cuccot ! Bocsi Korcs, de sima fékkarra kellene ilyen cucc, amin még nincs egybe integrálva a váltókarral!
Amúgy köszi a kutakodást! Példaként olyan kellene, mint az Ultegrából a régi Trikolor 600-as szettnek a fékkarjára borítás csak éppen 105-bõl holnapra írok típus kódot is! A postafiókot pedig törlöm!

Lecsa bocsi de nem találom a mail címedet lökd már át!

Skacok ha minden jól megy hamarosan lesz, lehetõségünk sapiból válogatni, de errõl késõbb! Ha sikerül a kontakt ,akkor kariig megpróbálunk beszerezni (ha tudjuk) az általatok óhajtott darabokat! Valakinek múltkor kellett volna a Katyusás, most még mind a kettõ megvan!

Régit csak komplett fékkart találtam, licitelni kell rá! De lehet ez se megfelelõ típus.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Óóóóó!Én balga !

Elfelejtettem, hogy 105-bõl elég régen gyártanak cuccot ! Bocsi Korcs, de sima fékkarra kellene ilyen cucc, amin még nincs egybe integrálva a váltókarral!
Amúgy köszi a kutakodást! Példaként olyan kellene, mint az Ultegrából a régi Trikolor 600-as szettnek a fékkarjára borítás csak éppen 105-bõl holnapra írok típus kódot is! A postafiókot pedig törlöm!

Lecsa bocsi de nem találom a mail címedet lökd már át!

Skacok ha minden jól megy hamarosan lesz, lehetõségünk sapiból válogatni, de errõl késõbb! Ha sikerül a kontakt ,akkor kariig megpróbálunk beszerezni (ha tudjuk) az általatok óhajtott darabokat! Valakinek múltkor kellett volna a Katyusás, most még mind a kettõ megvan!

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Köszönöm Levi!

De nem olyan nagy dolog ez, szóra sem érdemes.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mai napig a legjobb talpmelegítõ....
Olcsóbb, mint a huszonezres talpbetét :D

Kivételesen most igaza van Epycnek ;) :D

Soma! Te ezt figyelemmel követed?
360°bringa

Rendszeres olvasójuk vagyok,s remélem megjön a képeslap is egyszer valahonnan....
Minden tiszteletem az övék,hogy volt merszük belevágni.Most is néztem a Nomád címû kazak filmet,hát valami mesés a táj.
Ha nem lennék ilyen földhözragadt tudatlan,már én is bolyonganék valamerre,de remélem majd egyszer...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Szeva Korcs!

Ha e-bayen találsz fehér 105-ös fékkargumit, akkor irj már rám és ha jó az ár rá is kellene csapni.

Találtam, a postaládád meg teli!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ha a Mikulás is úgy akarja.....

Na jó, ebben az esetben elfogadom :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ha a Mikulás is úgy akarja.....

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

S ez tuti befér a cipõbe?

Szerinted ennek ott a helye?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma! Te ezt figyelemmel követed?
360°bringa
360fokbringa csatornája - YouTube (Megõrülék ettõl a rengeteg homoktól. :))

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szeva Korcs!

Ha e-bayen találsz fehér 105-ös fékkargumit, akkor irj már rám és ha jó az ár rá is kellene csapni.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Mai napig a legjobb talpmelegítõ:

http://vinopedia.hu/...yas_palinka.jpg

S ez tuti befér a cipõbe?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Mai napig a legjobb talpmelegítõ:

Feltöltött kép

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Nincs, de ha rendelsz, én is kérek!

Ez így túl olcsó, nem? Valami komolyabbat beszéltünk szombaton, de ez is megteszi.:)

De mi az, h egyszer használatos? Ezt hogy csinálja?

Ez nem az, amit mondtam. Megrendelni sem nagyon kell, mert Debrecenben a Kölcsey utcában van a bolt, a héten benézek.
Egy profibb szerkezet automatikus hõszabályozóval, ebbõl van kicsit drágábban távirányítós is.
Thermo Soles Fűthető Talpbetét - 29.500FT : Hellovadasz.eu, a vadászok webshopja

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

"Mûködési mechanizmusa: a vaspor + víz elegye oxigén hatására kémiai reakcióba lép egymással, melynek hatására hõ szabadul fel. A csomagolás eltávolítása után, a melegítõ párnában levegõ hatására a folyamat azonnal elindul, és a párna melegedni kezd.

Az optimális hõfok elérése érdekében a testmelegítõt zárt, de levegõs helyen pl. zsebben elhelyezve, használjuk."
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Lehet olyan, mint az ilyen melegítõpárnák, azok olyanok, hogy meg kell nyomkodni, és akkor elkezd melegedni, de ezt csak egyszer játszhatod el.

Vaterán van fûthetõ zokni 15Eft-ér.

Ebay-en 8500-ért ki is hozzák házhoz!

Más típus ~5000-ért...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor én a jobb oldalit kérném. Mikorra tudod szállítani? :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Hoppácska!
Merxivel találkoztam a Debreceni Fotóklub 80 éves megalakulásának tisztelgõ könyvben. Gratulálok!

Mackó: Idõs ez a lány (baloldali), azt hiszem idén töltötte a 24et. :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ez így túl olcsó, nem? Valami komolyabbat beszéltünk szombaton, de ez is megteszi.:)

Lehet olyan, mint az ilyen melegítõpárnák, azok olyanok, hogy meg kell nyomkodni, és akkor elkezd melegedni, de ezt csak egyszer játszhatod el.
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sziasztok!

Ilyenrõl van valakinek tapasztalata?
Huntland - vadszat, tra, vadszkutya, cltvcs, kerestvcs, stor, hlzsk, bakancs, Blaser, Deerhunter, Zeiss, Delta, Kaps, vadszks, Horn, Schmidt-Bender, Leica, Minox, htizsk, Hanwag, tvolsgmrk, csrl, sekli, terepjr, fegyverlmpa, Lens Pen, gumicsizma, vad

Twelve times ironman