Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2011. November 29. - 12:23
Mazsi talált nekem vadi újat , azt talán megcsipjük!
Posted 2011. November 29. - 09:38
Óóóóó!Én balga !
Elfelejtettem, hogy 105-bõl elég régen gyártanak cuccot ! Bocsi Korcs, de sima fékkarra kellene ilyen cucc, amin még nincs egybe integrálva a váltókarral!
Amúgy köszi a kutakodást! Példaként olyan kellene, mint az Ultegrából a régi Trikolor 600-as szettnek a fékkarjára borítás csak éppen 105-bõl holnapra írok típus kódot is! A postafiókot pedig törlöm!
Lecsa bocsi de nem találom a mail címedet lökd már át!
Skacok ha minden jól megy hamarosan lesz, lehetõségünk sapiból válogatni, de errõl késõbb! Ha sikerül a kontakt ,akkor kariig megpróbálunk beszerezni (ha tudjuk) az általatok óhajtott darabokat! Valakinek múltkor kellett volna a Katyusás, most még mind a kettõ megvan!
Régit csak komplett fékkart találtam, licitelni kell rá! De lehet ez se megfelelõ típus.
Posted 2011. November 28. - 23:59
Elfelejtettem, hogy 105-bõl elég régen gyártanak cuccot ! Bocsi Korcs, de sima fékkarra kellene ilyen cucc, amin még nincs egybe integrálva a váltókarral!
Amúgy köszi a kutakodást! Példaként olyan kellene, mint az Ultegrából a régi Trikolor 600-as szettnek a fékkarjára borítás csak éppen 105-bõl holnapra írok típus kódot is! A postafiókot pedig törlöm!
Lecsa bocsi de nem találom a mail címedet lökd már át!
Skacok ha minden jól megy hamarosan lesz, lehetõségünk sapiból válogatni, de errõl késõbb! Ha sikerül a kontakt ,akkor kariig megpróbálunk beszerezni (ha tudjuk) az általatok óhajtott darabokat! Valakinek múltkor kellett volna a Katyusás, most még mind a kettõ megvan!
Posted 2011. November 28. - 23:38
De nem olyan nagy dolog ez, szóra sem érdemes.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
Posted 2011. November 28. - 23:19
Kivételesen most igaza van EpycnekMai napig a legjobb talpmelegítõ....
Olcsóbb, mint a huszonezres talpbetét
Rendszeres olvasójuk vagyok,s remélem megjön a képeslap is egyszer valahonnan....Soma! Te ezt figyelemmel követed?
360°bringa
Minden tiszteletem az övék,hogy volt merszük belevágni.Most is néztem a Nomád címû kazak filmet,hát valami mesés a táj.
Ha nem lennék ilyen földhözragadt tudatlan,már én is bolyonganék valamerre,de remélem majd egyszer...
Posted 2011. November 28. - 21:53
Ha a Mikulás is úgy akarja.....
Na jó, ebben az esetben elfogadom
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. November 28. - 21:15
Posted 2011. November 28. - 14:53
S ez tuti befér a cipõbe?
Szerinted ennek ott a helye?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. November 28. - 12:43
360°bringa
360fokbringa csatornája - YouTube (Megõrülék ettõl a rengeteg homoktól. )
Posted 2011. November 28. - 11:54
Ha e-bayen találsz fehér 105-ös fékkargumit, akkor irj már rám és ha jó az ár rá is kellene csapni.
Posted 2011. November 28. - 11:25
Mai napig a legjobb talpmelegítõ:
http://vinopedia.hu/...yas_palinka.jpg
S ez tuti befér a cipõbe?
Posted 2011. November 28. - 10:58
Posted 2011. November 28. - 10:11
Nincs, de ha rendelsz, én is kérek!
Ez így túl olcsó, nem? Valami komolyabbat beszéltünk szombaton, de ez is megteszi.
De mi az, h egyszer használatos? Ezt hogy csinálja?
Ez nem az, amit mondtam. Megrendelni sem nagyon kell, mert Debrecenben a Kölcsey utcában van a bolt, a héten benézek.
Egy profibb szerkezet automatikus hõszabályozóval, ebbõl van kicsit drágábban távirányítós is.
Thermo Soles Fűthető Talpbetét - 29.500FT : Hellovadasz.eu, a vadászok webshopja
Posted 2011. November 28. - 09:40
"Mûködési mechanizmusa: a vaspor + víz elegye oxigén hatására kémiai reakcióba lép egymással, melynek hatására hõ szabadul fel. A csomagolás eltávolítása után, a melegítõ párnában levegõ hatására a folyamat azonnal elindul, és a párna melegedni kezd.De mi az, h egyszer használatos? Ezt hogy csinálja?
Az optimális hõfok elérése érdekében a testmelegítõt zárt, de levegõs helyen pl. zsebben elhelyezve, használjuk."
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2011. November 28. - 09:12
Lehet olyan, mint az ilyen melegítõpárnák, azok olyanok, hogy meg kell nyomkodni, és akkor elkezd melegedni, de ezt csak egyszer játszhatod el.
Vaterán van fûthetõ zokni 15Eft-ér.
Ebay-en 8500-ért ki is hozzák házhoz!
Más típus ~5000-ért...
Posted 2011. November 28. - 08:59
Posted 2011. November 28. - 00:32
Merxivel találkoztam a Debreceni Fotóklub 80 éves megalakulásának tisztelgõ könyvben. Gratulálok!
Mackó: Idõs ez a lány (baloldali), azt hiszem idén töltötte a 24et.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2011. November 27. - 23:36
Ez így túl olcsó, nem? Valami komolyabbat beszéltünk szombaton, de ez is megteszi.
Lehet olyan, mint az ilyen melegítõpárnák, azok olyanok, hogy meg kell nyomkodni, és akkor elkezd melegedni, de ezt csak egyszer játszhatod el.
Posted 2011. November 27. - 22:41
Sziasztok!
Ilyenrõl van valakinek tapasztalata?
Huntland - vadszat, tra, vadszkutya, cltvcs, kerestvcs, stor, hlzsk, bakancs, Blaser, Deerhunter, Zeiss, Delta, Kaps, vadszks, Horn, Schmidt-Bender, Leica, Minox, htizsk, Hanwag, tvolsgmrk, csrl, sekli, terepjr, fegyverlmpa, Lens Pen, gumicsizma, vad