Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Zsoci ír-Senki nem írt, így lemondtam róla. Majd reggel napsütésre ébredtem. Gyors telefon Daninak, találka a sámsoni úti Mol kútnál. Kimentünk a Tankira és próbáltunk tekerni. Van egy enduro köre a motorosoknak amit nyomattam én is amíg crossoztam. Na gondoltam azt végig tekerjük. Ahogy azt elképzeltem. Sok hó, csúszás mászás. Alig haladtunk. Jó kis edzés volt. Aztán meg tûz haza, mert családi ebéd volt. A héten még ilyen idõ lesz, sõt még jelentõs havat is mondanak, úgyhogy majd nekirugaszkodunk megint. Muszály lesz végig menni rajta. Ugye Dani?:clap:
Mondjuk holnap megpróbálhatjuk, napos, nem rossz idõt ígérnek.
:muah1:

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
A héten lesz valami tekerés?:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Volt ma tekerés?! nagyon csendben vagytok!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Wody: Fogadd el nyugodtan, az is buli tekerés lesz! Csak 110km-en. ;)
Epyc: Jó a játék, de a térképen lévõ vödör vízzel mit kell csinálni? Nem te kérdezted eccer ezt: http://piacter.bikem...=197176&cat=all ?
Megi: Ha Soma csinál neked igazolást az régen rossz... (Masiniszta XD)

(Szavazás)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Hello!
Na, elolvastam végig, tényleg nagyon rendesek vagytok :o és ha ennyire szeretnétek, hogy induljak valamelyik maratonon, akkor fogok is ebben az évben! (amelyiken TI is ott lesztek természetesen) De nem fogadom el amit összeírtatok, majd szépen én azt elintézem, mivel engem nem a magas ára zavar, egyszerüen jobban szeretem a laza, buli' tekeréseket, mint a versenyzést. Azért köszönöm, mingyá könnyezem' :cry: : ) puszi, Zoli

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Soma pukkadj meg!

Eurosporton élõben pálya-VK!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Én pont ma voltam a zsibiben...vettem gagyi lámpát a bicómra:)lehet hamar feladja a szolgálatot,de a biztonság kedvéért 2-t vettem:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

A mai ebéd nálam: TYÚKhúsleves,gombás,sonkás töltött TYÚK ... most mi legyen????... :D

Hivjál meg engem vacsorára;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Halihó

http://jatekok.oldal...ay/2697/vicces/ jó étvágyat a vasárnapi csiresülthöz :D

A milyen sülthöz?:D Sándor akkor többet nem teker köztünk? :D

Zsibivel átlósan szemben (nagy átlóban gondolkodjatok:D) van az irodánk, már jó párszor végigettem a kínai összes kajáját :) Kivéve a pacalt. Azt soha soha soha! Viszont mindig nagy sor van elõtte...:(

Ellenben egy igényes társasjátékot én is mutatnék: http://www.gettheglass.com/ Garantált szórakozás és semmi borzalom nincs benne!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ezek azok az áruk amiért fél Debi kijár a zsibire!

Viszont biciklit nem szabad ott venni, még ha jóra is lelsz, valaki biztos sír utánna!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Ne is emlegesd Pumpi, a zsibis kínai a kedvencem! No meg a TDK DVD :-)

Ezek azok az áruk amiért fél Debi kijár a zsibire!
És egyszer még faternak vettünk bakancsot is. Annyira törte a lábát sokadik viselésre is, hogy azóta a garázsban porosodik, mert "Jó lesz még az a kertbe!" ;)
Mentségünkre legyen mondva 2000 pézért vettük, egy barátságos húzott szemû törpétõl (az egyiktõl a sok közül), és az áru minõségi voltáról is biztosítékot kaptunk: "Óccó, nó kopi, jóláll ez teneked! Ja, és szpojtos isz! Vigyed, hódjad, melegbakkkanc!" Köszönjük!

Ebéd megvolt, csukott szemes módszer múúkodik!:nie_patrz

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
én is csak TéDK dvd-t használok :D

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Zsolti jut eszembe itt van az eragon markolatod nálam még mindig a szekrényben.. (: Kipróbálni nem volt idõm,bevigyem a boltba?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

rendeltem a Zsibirõl egy kínait :D

Ne is emlegesd Pumpi, a zsibis kínai a kedvencem! No meg a TDK DVD :-)

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Én a kopasztásnál abbahagytam a játékot és inkább rendeltem a Zsibirõl egy kínait :D
Jó étvágyat mindenkinek,aki meg túl van rajta,egészségére (:

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

A mai ebéd nálam:töltött TYÚK ... most mi legyen????... :D

A legnagyobb vicc, hogy nálunk is! :") Rokonváró kaja....
Valahogy csak elfog fogyni, majd csukott szemmel eszek! :P

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

A mai ebéd nálam: TYÚKhúsleves,gombás,sonkás töltött TYÚK ... most mi legyen????... :D

Akár mondhatnál egy imát szegény tyúkanyó lelki üdvéért! :-)

"Van-e ínycsiklandóbb, jobb étel a rántott pipicombnál? Hát a ropogós pirosra sült pecsenyekacsánál? Netán a paprikás csirkénél vagy a szalonnával tûzdelt fácánpecsenyénél? Más jó ételek vannak, de jobbak aligha! Parittyával, íjjal, hurokkal és más kezdetleges fegyverekkel vadászó õseink bizonnyal nem tekintették hõstettnek a különféle szárnyasok elejtését (hiszen nem kellett élet-halál harcot vívniuk a zsákmánnyal, mint a mamuttal, a barlangi medvével vagy a hegyes agyarú vadkannal), de a szárnyasokra való vadászat mindig is nagy ügyességet kívánt. A könnyedén szárnyra kapó, az elsõ gyanús neszre a levegõégbe illanó eledel becserkészése, elejtése csak a legjobb vadászoknak sikerülhetett. Célba venni és eltalálni egy felröppenõ vadkacsát, vadludat vagy gyöngytyúkot még a mai, modern tûzfegyverekkel is nehéz feladat. Óvatosság, kitartás és biztos kéz szükségeltetik hozzá."

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Halihó

Dina

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Halihó

játék, deviáns gyermekeknek...x)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

jó étvágyat a vasárnapi csiresülthöz :D

Bub, ez még mindig értelmesebb mint egy mozdonyvezetõi 29-es mikor fonalat kell tekergetni és olyat kérdeznek tõled, hogy meg tudod-e mondani, hogy hány csepp víz van egy pohárban. :-)