Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Fecó éjszakás, tehát biztos nem jön autóval.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mariann nem Nyíregyen végzett?
Mert akkor ismerem..

Halihó

Valamikor ott végzett egypár éve....

Edi-t szeretném,de Fecót is szivesem bevállalom ;) :D
Lesz még bizti egypár minusz...én már elkérezkedtem :)

Lecsa:ha nem sportolsz addig elsatnyulnak az izmaid,ezt is vegyék figyelembe a kemény õsök.

Topmaraton:2 közép/2 hosszú....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi: Mi lesz így akkor a felkészüléssel?

Nemtudom, majd ha kisírtam magam akkor utána elkezdek ezen is gondolkozni. Most a tesi miatt torna edzésekre járok, szóval a kondival nem lesz baj, csak hát mégis bicózni is kéne.

Izom:van tesiérettségi, és ha jól sikerül akkor ennek a pontjait tudom majd vinni magammal, mint 5. tantárgy. Töribõl akarok emeltezni, ez a tesi csak egy töltelék, kényszermegoldás, mert eléggé humános vagyok, és nem akarok 5. érettséginek föcit vagy bioszt magolni.
A sarkamra állnék, de kicsit (nagyon kicsit) igazuk van, csak nem kéne minden tekeréstõl eltiltani. Még puhítom majd õket, de a szerda az tuti bukta. :(

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Lecsa: nemá!

állj a sarkadra, és mondd meg nekik, hogy pont azért tekersz, hogy jól sikerüljön tesid, ezzel edzel!

ö. érettségi tesibõl? mióta van ilyen? az %ra, vagy jegyre megy? viszed valahova a pontokat?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom: Azért biztos nem megyek fel...
Kkrisz: -1 (Ezért is ráérünk még megbeszélni, hogy ki kivel utazik.)
Bub: Tudjuk, te Edivel szeretnél, majd megoldjuk! ;)
Ynga: Jöhetnek a képek!
Levi: Mi lesz így akkor a felkészüléssel?

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Idõközben én is hazatértem a svájci-francia kirándulásomról. Jó sokat írtatok közben.:) Sportolás nekünk nem sok volt, síelés is kimaradt, voltunk viszont tai jizni. Elég multikulti élmény volt, egy magyar lány ázsiai sportot tanul egy francia-olasz sráctól.:) Akit érdekel, lesznek majd képek, a tájról nem a tai jis bénázásomról. Biciklist Genfben elég sokat láttam, leginkább városi kerókat, egynéhány bohócruhába öltözött országútist. Fasza bicikli utak vannak, sõt, az autóút mellett küldön leválasztva gyalogos, külön kerós út. Hát igen, van még hova fejlõdni.:)
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Én sem nevezek elõre... Szilvásra elmegyek, a Mátrára talán.
Inkább mennék a Szlovákokhoz megnézni náluk milyen tájak vannak.

egy szlovákot megnéznék én is szívesen, télen szép a táj, nyáron tuti még szebb sok helyen

gyere bükkre frissíteni:)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Szerdán fent tudunk tekerni,vagy vigyünk szalonnát és rakunk tüzet? ;)
(laposüveget bekészítem azért,sosem lehet tudni)Ki megy kivel akkor,hány kocsi lesz?Fecó gondolom kocsival jön szintén,meg ha nem nagyvasat hoz akkor a kombi sokat elnyel...(Röfi?) A csajos bandából már kiszorultam :(.

Az õsök nagy egyetértésben leszavazták a májusig esedékes tekeréseimet (Debrecen környékén is), mivel májusban érettségizem tesibõl és hogy addig meg ne sérüljek.:mybad:
Még soha semmim nem tört el, de kell ez a fölösleges aggodalom, imádom!:mad:
Így nemcsak a szerdai, hanem a Zemplén 50 és az évadnyitó is veszélybe került.:wtf:
Bocsi mindenkitõl.

A topmaratonon, ha minden igaz, 4szer indulok röviden (nah, meg persze Danival), de kitudja lehet az életadó irányítók megint közbeszólnak majd.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én sem nevezek elõre... Szilvásra elmegyek, a Mátrára talán.
Inkább mennék a Szlovákokhoz megnézni náluk milyen tájak vannak.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Nem nevezünk elõre.

pedig válság van! :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nitro: Megyünk ma hozzád 4-tõl és ha van kedvünk és hely maradunk az 5-ösön is. Zs & Zs a Duna kivételével indul a többin. Zsuzsi röviden, én (kronológiai sorrendben) rövid, közép, közép. Nem nevezünk elõre.

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

Még nincs útvonal. Te hol tudnál csatlakozni?

Egerben leszek szerdáig, de korai volt az örörmöm, mert úgy tûnik, hogy du. 2-nél hamarabb nem végzek 25-én. Szóval velem ne számoljatok :( Majd legközelebb...

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Mint mondtam, névrokonságon kívül semmi kapcsolat nincs köztünk-szerencsére.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts

Vasárnap 17-tõl, de az máskor Mariann órája, csak helyettesítem. De ma is tartok 4-tõl és 5-tõl.

Na még meglátom,a vasárnapira lehet elnézek.Mariann nem Nyíregyen végzett?
Mert akkor ismerem..

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Vasárnap 17-tõl, de az máskor Mariann órája, csak helyettesítem. De ma is tartok 4-tõl és 5-tõl.

/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Szuper!Akkor már vagyunk 3-an:)
Vasárnap hánytól is tartasz spinninget?Nitro ez neked szólt:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nitr-O szintúgy. Én szeretném hiper-szuper gyorsan teljesíteni, de általában nem érem el ezt a sebességet. :)

korcs: nem megyek metálkodni, de a Chilibe beadom a vasat és a sört majd lerendezzük sörügyön. apropó, mikor lesz újabb Sörügyminisztériumi gyûlés?

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
izom 4 jelen!

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Sziasztok

Biztos tudjtátok,de már csak 1 hét van a Top-maratonokra a nevezésig,persze aki kedvezményesen szeretne nevezni mind a 4re!
Fõleg a lányokat kérdezném most,hogy van aki mind a 4-en elindul?
FIúk is nyugodtan válaszolhatnak:)Persze az olyanokra gondoltam most,akik nem hiper-szuper gyorsan szeretnék teljesíteni a távokat:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

http://www.haon.hu/h...0220-0531573803

Halihó

Tegnap láttam a Vénkerti suli elõtt tekert vele egy barnabõrû(magyarul CIGÁNY)egyed,hívtam is Tittyit,de nálla meg filmszakadás volt :D
Szóval itt van még a városban és a koma nagy nyugisan,amolyan DH-san gurigázott az új szerzeményével. :(

Szerdán fent tudunk tekerni,vagy vigyünk szalonnát és rakunk tüzet? ;)
(laposüveget bekészítem azért,sosem lehet tudni)Ki megy kivel akkor,hány kocsi lesz?Fecó gondolom kocsival jön szintén,meg ha nem nagyvasat hoz akkor a kombi sokat elnyel...(Röfi?) A csajos bandából már kiszorultam :(.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi