Zöld, és piros volt a lengõkar(?)
Akkor nem az akire én gondoltam.

http://funsafari.blo...-furniture.html
http://www.liveleak....=3f9_1184716432
Két kerekes eset.
Zöld, és piros volt a lengõkar(?)
Ma a csapó utcán én is láttam egy Vegát. Átmentem a másik oldalra a járdára, hogy megnézzem közelebbrõl, de abba nem rst volt hanem egy boxxer, meg nem is napsütötte volt az illetõ, még talán ismerõs is volt valahonnan ezért gondoltam nem a lopott vega volt.
Cickond: próbáltalak hívni azzal kapcsolatban, hogy mész fel Egerbe, mert meg szeretnélek kérni egy szívességre.
Hi all!
Ki volt az a bringás akit ma 16:00kor láthattam a Burgundián egy arany színû specialized feliratos fixivel?
És ha hosszún indulsz tekerhetsz egész nap egyedül...
A célt meg lebontják mire beérsz és kaja sincs már...
Én még nem tudom miken indulok. Amire lesz idõm
megi, én tuti lazán fogok menni (olyan tényleg túrázós, fotózós, itt leülünk egy szendvicsre jellegûen).
Magellan Vega bringával kapcsolatban, én ugyan nem láttam a bringát és tuti száz, hogy megfizethetetlen az a munka, amit az illetõ bele rakott és az eszmei érték is, de azért a 7-800e huf nem sok egy kicsit érte?? Nem egy Spec, vagy Kona, vagy KTM, "csak" egy Vega...
nagybub: miért nem egybõl Mackót hívtad?Vagy a rendõröket...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
röfi:Most láttam a képeket,nagyon szép helyen voltatok és az ágyas pálinka is bejött.(: Remélem megúsztátok végtag törés nélkül...
Mi megvárjuk hûségesen.És ha hosszún indulsz tekerhetsz egész nap egyedül...
A célt meg lebontják mire beérsz és kaja sincs már...
olyan sok az ismerõs maratonokon, odavonzzák az embert, függõvé teszik! vigyázzatok!
Tesibõl is érettségiztem, és tényleg egy vicc amit leírtál. Mondd ezt egy olimpikonnak! Ilyen alapon ide sem kellene írni mert a sok hülyeség kiszorítja a tudást a fejedbõl!
Tesibõl is érettségiztem, és tényleg egy vicc amit leírtál. Mondd ezt egy olimpikonnak! Ilyen alapon ide sem kellene írni mert a sok hülyeség kiszorítja a tudást a fejedbõl!Az õsök nagy egyetértésben leszavazták a májusig esedékes tekeréseimet (Debrecen környékén is), mivel májusban érettségizem tesibõl és hogy addig meg ne sérüljek.:mybad:
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A szerda: Zsuzsi biztos nem jön, dolgozó nõ lett a drágám. ...