Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Zöld, és piros volt a lengõkar(?)

Akkor nem az akire én gondoltam.:( Az egy átfestett fehér színû asszem.

http://funsafari.blo...-furniture.html

http://www.liveleak....=3f9_1184716432

Két kerekes eset.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Zöld, és piros volt a lengõkar(?)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Ma a csapó utcán én is láttam egy Vegát. Átmentem a másik oldalra a járdára, hogy megnézzem közelebbrõl, de abba nem rst volt hanem egy boxxer, meg nem is napsütötte volt az illetõ, még talán ismerõs is volt valahonnan ezért gondoltam nem a lopott vega volt.
Cickond: próbáltalak hívni azzal kapcsolatban, hogy mész fel Egerbe, mert meg szeretnélek kérni egy szívességre.

Milyen színû volt a vega? Lehet ismerem a tulajt.

A monti
A városi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Ma a csapó utcán én is láttam egy Vegát. Átmentem a másik oldalra a járdára, hogy megnézzem közelebbrõl, de abba nem rst volt hanem egy boxxer, meg nem is napsütötte volt az illetõ, még talán ismerõs is volt valahonnan ezért gondoltam nem a lopott vega volt.
Cickond: próbáltalak hívni azzal kapcsolatban, hogy mész fel Egerbe, mert meg szeretnélek kérni egy szívességre.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Hi all!

Ki volt az a bringás akit ma 16:00kor láthattam a Burgundián egy arany színû specialized feliratos fixivel?

ismerem a tagot, nem fórumos. a spec felirat csak dizájn rajta:) hárman alkotnak egy fixis csapatot, mindegyiknek a vázán szerepel a "specialized" felirat, de egyik váz sem az.
kb 3hónapja ismertem meg õket, a modem elõtt szkiddeltek, ott találtam rájuk.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

És ha hosszún indulsz tekerhetsz egész nap egyedül...
A célt meg lebontják mire beérsz és kaja sincs már...

és mindezek ellenére menni fogok!

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts

Én még nem tudom miken indulok. Amire lesz idõm :) megi, én tuti lazán fogok menni (olyan tényleg túrázós, fotózós, itt leülünk egy szendvicsre jellegûen).

Magellan Vega bringával kapcsolatban, én ugyan nem láttam a bringát és tuti száz, hogy megfizethetetlen az a munka, amit az illetõ bele rakott és az eszmei érték is, de azért a 7-800e huf nem sok egy kicsit érte?? Nem egy Spec, vagy Kona, vagy KTM, "csak" egy Vega...

nagybub: miért nem egybõl Mackót hívtad? ;) Vagy a rendõröket...

Okszi Epyc, én is ilyesmiben gondolkozok,mivel még nincs túl sok tapasztalatom biciklis téren...még ha futni kellene :)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nekem Szilvás Duna Kassa, dunántúlon valami, és ha összejönne Salzkammergut annak naon örülnék, na meg csillebérc persze:)

A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én még nem tudom miken indulok. Amire lesz idõm :) megi, én tuti lazán fogok menni (olyan tényleg túrázós, fotózós, itt leülünk egy szendvicsre jellegûen).

Magellan Vega bringával kapcsolatban, én ugyan nem láttam a bringát és tuti száz, hogy megfizethetetlen az a munka, amit az illetõ bele rakott és az eszmei érték is, de azért a 7-800e huf nem sok egy kicsit érte?? Nem egy Spec, vagy Kona, vagy KTM, "csak" egy Vega...

nagybub: miért nem egybõl Mackót hívtad? ;) Vagy a rendõröket...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Hi all!

Ki volt az a bringás akit ma 16:00kor láthattam a Burgundián egy arany színû specialized feliratos fixivel?

A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

röfi:Most láttam a képeket,nagyon szép helyen voltatok és az ágyas pálinka is bejött.(: Remélem megúsztátok végtag törés nélkül...

Megúsztuk, de bukó nélkül nem megyek többet, legalábbis erdõben nem.
Ynga: Úgy legyen! ;)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Mi megvárjuk hûségesen.:)
Ride 'n' roll

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
röfi:Most láttam a képeket,nagyon szép helyen voltatok és az ágyas pálinka is bejött.(: Remélem megúsztátok végtag törés nélkül...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

olyan sok az ismerõs maratonokon, odavonzzák az embert, függõvé teszik! vigyázzatok! :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Tesibõl is érettségiztem, és tényleg egy vicc amit leírtál. Mondd ezt egy olimpikonnak! Ilyen alapon ide sem kellene írni mert a sok hülyeség kiszorítja a tudást a fejedbõl! :D

meg kibicsaklik az ujja:)

zsolti: igen, arra értettem, olyan viccféle lett volna:usmiech_o
úgy még jobb, ha nevezel 4re, és amin nem mész, azt eladod. bár az is lehet macrás.

számolgatok: egy topmaraton árából 4-5 tt-n is el lehet indulni, csak olyan sok az ismerõs maratonokon, odavonzzák az embert, függõvé teszik! vigyázzatok! :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az õsök nagy egyetértésben leszavazták a májusig esedékes tekeréseimet (Debrecen környékén is), mivel májusban érettségizem tesibõl és hogy addig meg ne sérüljek.:mybad:

Tesibõl is érettségiztem, és tényleg egy vicc amit leírtál. Mondd ezt egy olimpikonnak! Ilyen alapon ide sem kellene írni mert a sok hülyeség kiszorítja a tudást a fejedbõl! :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
ha Enté vagy Nitro visszamondja a 25.-ét, akkor elég két kocsi is.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

A szerda: Zsuzsi biztos nem jön, dolgozó nõ lett a drágám. ...

gratulálok neki :)
mi jött össze végül?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
http://www.bankut.hu/page/webcam.html
http://hosoktere.borsodweb.hu/
Remélem 25-én reggel indulás elõtt 5 percel senki sem fog visszalépni, hogy vizes a cipõje...

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Izom: Nem értem a válság összefüggést. Arra akarsz célozni, hogy olcsóbb?
Mivel nem megyünk a Dunára ezért 3-ra 15 a nevezés. Nekem megér 1000 forintot, hogy ráérjek elõtte nevezni. Ki tudja mi lesz holnap. Sõt még vehetek is ócsó nevezést, ha egy korai befizetõ meggondolta magát.
Levi: Szüleidhez no comment. Ez van ha az ember 18 éves. Lesz ez még jobb.
A szerda: Zsuzsi biztos nem jön, dolgozó nõ lett a drágám. Én még habozok. Holnap kapok infókat a Bükk hó- és útviszonyairól. Ennek tükrében döntök. Szenvedni a Nagyerdõn és a Tankin is tudok.