Röfi: Isten vagy ezzel a térképpel.:cool2:
Epyc: Szerintem igen. Szlovák maratonoknál a közép az 50 km körüli távokkal nekem teljesen jó. Nagyobb szintek vannak mint itthon, amivel jobban elvagyok, mintha hosszabbat kéne menni.
Igen, május 16-án lesz Eperjesen. Kezdhetjük azzal a szezont. Azt elfelejtettem beírni a felsorolásomba. Mivel nem lesz se Sopron, se Kõszeg maraton, ezért mehetünk Eperjesre.
Mai naplóban olvastam. Ha megvalósulnak, akkor bõvülnek a lehetõségeink a simább aszfaltos suhanásra.
"Az Észak-Alföldi Operatív Program keretében idén további 17 projekt indul el, melyek várhatóan 2009 végén fejezõdnek be. Felújításra kerül a Nyírtura-Nyíradony, Nyíregyháza-Nyírbátor, a Nyíregyháza–Dombrád, a Székely–Baktalórántháza, a Hajdúnánás–Nyíregyháza, Rakamaz-Tiszalök, a Balkány–Nyírmihálydi, a Nyírpazony-Oros, a Debrecen-Bihartorda, a Tiszafüred–Polgár, a Balmazújváros–Hajdúszoboszló, a Polgár–Hajdúnánás, a Tiszavasvári–Hajdúböszörmény, a Berettyóújfalu–Kõrösszegapáti, a Furta–Gyula, a Vámospércs-Pocsaj, a Sáránd–Létavértes, a Nádudvar–Kaba–Földes, a Farmos-Jászberényi, az Abony Újszászi, a Tiszaug–Kunszentmárton, Törökszentmiklós-Martfû összekötõ utak és Vezsenyi és a Tuzséri a bekötõ út egyes szakaszai."