Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Kedves Itózs: a bogár örök! :D
Mint ahogy a történelmünk is.Változtatni nem lehet,vagy legalábbis nem etikus.Emlékezni kell rá és tanulni belõlle.Kis világunkban amúgy pont a zsidó államokban van állandó forrongás(ez durva így?nem vagyok annyira neonáci amúgy),mindennapos öldöklés egy maréknyi földért,meg egypár politikus kedvéért,sajnos :( . Nekem is errõl az ikonról a II.világháború ugrik be elsõnek,utánna meg a bogártalik kellemes nyári hangulata,bulijai,stb...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
ynga: de ezek még csak tervezési projektek, nem? Mert erre mi is pályázunk. Amíg ebbõl út lesz, addig évek zajlanak le :) Egyébként ezen kívül is egy csomó meg lett most tervezve, majd elõszedem és felsorolom, hogy mik. Ezek tavalyi tervezések, várhatóan majd idén lesznek kész. Amik idénre vannak kiírva, azok mag majd jövõre. Jó esetben...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

"Az Észak-Alföldi Operatív Program keretében idén további 17 projekt indul el..."

Ezek a projektek nálunk vannak, majd a körmükre nézek.:D
Ride 'n' roll

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi: Isten vagy ezzel a térképpel.:cool2:
Epyc: Szerintem igen. Szlovák maratonoknál a közép az 50 km körüli távokkal nekem teljesen jó. Nagyobb szintek vannak mint itthon, amivel jobban elvagyok, mintha hosszabbat kéne menni.
Igen, május 16-án lesz Eperjesen. Kezdhetjük azzal a szezont. Azt elfelejtettem beírni a felsorolásomba. Mivel nem lesz se Sopron, se Kõszeg maraton, ezért mehetünk Eperjesre.
Mai naplóban olvastam. Ha megvalósulnak, akkor bõvülnek a lehetõségeink a simább aszfaltos suhanásra.

"Az Észak-Alföldi Operatív Program keretében idén további 17 projekt indul el, melyek várhatóan 2009 végén fejezõdnek be. Felújításra kerül a Nyírtura-Nyíradony, Nyíregyháza-Nyírbátor, a Nyíregyháza–Dombrád, a Székely–Baktalórántháza, a Hajdúnánás–Nyíregyháza, Rakamaz-Tiszalök, a Balkány–Nyírmihálydi, a Nyírpazony-Oros, a Debrecen-Bihartorda, a Tiszafüred–Polgár, a Balmazújváros–Hajdúszoboszló, a Polgár–Hajdúnánás, a Tiszavasvári–Hajdúböszörmény, a Berettyóújfalu–Kõrösszegapáti, a Furta–Gyula, a Vámospércs-Pocsaj, a Sáránd–Létavértes, a Nádudvar–Kaba–Földes, a Farmos-Jászberényi, az Abony Újszászi, a Tiszaug–Kunszentmárton, Törökszentmiklós-Martfû összekötõ utak és Vezsenyi és a Tuzséri a bekötõ út egyes szakaszai."

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Nagyballon elikett. ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szlovák maratonok térképen: http://terkep.rofito...ctureid/5719738

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Eperjesen is lesz egy maraton.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zsolti: Zólymon ez lenne neked? http://www.sckzvolen...iano-na-web.jpg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ismerek valakit fekete Cube LTD vel?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ynga: Megnéztem a képeket! Leginkább az eleje tetszett, a régi épületek, városrészek.
Itózs: Köszi ;)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
No akkor a terv:Június 27: Kassa, Július 27: Zólyom (Zvolen), Augusztus 22 Szepesváralja(Spisske podhradie)
Oszt majd meglássuk mi gyün össze belõle.
Szerdára infók: A fõutak járhatók, havasak, jégbordásak.(Jávorkút- Bánkút)
A túrista ösvények nem túl legyalagoltak, mély süppedõs hó van, legalább 15-25 cm. Részemrõl lemondva a dolog. Aki megy annak jó tekerést.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Itt vannak a svácji-francia kirándulós képeim. Próbáltam olyan kevésre kimazsolázni õket, h ne legyen unalmas másoknak sem. Nehéz meló volt, mert nekem mindegyik kép kedves, de végül sikerült a 450et kb 130ra lefaragni. Nos, Douvaine, Genf, Yvoire és Annecy.

http://picasaweb.goo...szag2009Februar#
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én, ha nem is mindre, de egy párra ki kéne menni. Itthon csak Szíváson mennék talán.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kassa és Svit érdekelne. Ki tervezgeti még a Szlovák megmozdulásokat?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://forum.bikemag...postcount=11208

Itt van az összes, majd ha lesz idõm berajzolom õket a térképre.

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Cickond: tudnál passzolni a Kassa maratonról egy linket?:) Köszi!

www.1kbm.sk magyarul. Csak a verseny elõtti 1-2 hónapban szokták frissíteni :(

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Cickond: tudnál passzolni a Kassa maratonról egy linket?:) Köszi!

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Cickond: a városi cirkáló hogyan szuperál?

Szégyen, de azóta talán egyszer ültem rajta. Szokatlan, de az is lehet, hogy kicsi. Viszont az automata váltó tényleg mûködik :)
Ma reggelre jó kis hó esett a Zemplénben, még mindig esik.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Luna: ez a te géped ugye? :)

már nem pont így van szerelve, de igen :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Akko' bizony vájjá.:P

Kell feltölteni képet elõtte...elõtte meg a telegrácsról átrakni gépre. Elõtte meg csinálni megint képeket.Elõtte meg bicajozni menni, mert a szobában nem mutat jól.:D
De lesznek.:)

Izomtéridõninja-geológus!