Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Dehogy máshogy hát nézzed már:
Feltöltött kép

Hmm akkor nem értem...:confused:
Így szárnyakat kellett volna adjon. A manóba....
Ügyes munka!! :siema:
Red Bull4ever

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
nefraz: hallom, eladod a Kleint? Miért és mi pénz?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Tsabi

Tsabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Röfi: hát igaz, ami igaz, nem hétvégén tekertem szoknyában dolgozni, hanem szerdán (azt hiszem), de remekül éreztem magam benne. Végre nem kellett elõadnom a szokásos reggeli bringasztriptízt a tanáriban :D

Tsabi: ha tényleg megnéznéd, megírhatom, merre tekerek reggelente ;)

Szia!
Te tényleg tanár vagy? Hol, ha szabad megkérdeznem? Csak nem a Fazékban?
Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs: De. Csak ezt máshogy írják :)
Figyeld meg a felírást a bringán.

Dehogy máshogy hát nézzed már:
Feltöltött kép

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Titty: ma beugrom a bandázsért meg a láncspary-ért, na meg a Nitr-O (mégegyszer kösz) által otthagyott stucniért:-D Úgyis rég voltam SZAKüzletben:-D Tücsköt nem tartotok (?), kéne az agámámnak:-D
Te figyelj már hapek, a Red Bull az nem egy energiaital?

Korcs: De. Csak ezt máshogy írják :)
Figyeld meg a felírást a bringán.

Tittyman: Van aki bírja! Tõled kitelik. A bringámat már szerelted ugyan, de ettõl a lábam még nem lesz olyan, mint a tiéd :)
Red Bull4ever

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Korcs Gyere! :)
Hapek azt a lejtõt felfele 46-16 ban egysebességgel nyomtam.... :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Titty: ma beugrom a bandázsért meg a láncspary-ért, na meg a Nitr-O (mégegyszer kösz) által otthagyott stucniért:-D Úgyis rég voltam SZAKüzletben:-D Tücsköt nem tartotok (?), kéne az agámámnak:-D
Te figyelj már hapek, a Red Bull az nem egy energiaital?

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Hapek: olyan emelkedõ Füzérkomlós elõtt is van,hát mit ne mondjak,nagyon durva:)legalábbis nekem az volt!!

Ezek azért "könnyebben" legyõzhetõk. Aszfalton relatív könnyen lehet haladni.
Azért oda is láb kell(ett), s abból is fejenként kettõ :)

Volt mikor feladtam felfelé tekerésben, egy gyalogos túraútvonalon (már nem tudom, hogy ez a Zemplén, vagy a Bükk volt..), folyamatos emelkedés 5-10 km-en át, "enyhe" 6-8%-os emelkedõn. No itt volt, hogy lelkileg megzakkantott, s nem volt bennem szufla a pedáltaposáshoz, pedig gyalog is olyan sebességgel haladtam, mint tekerve :)
Red Bull4ever

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás

A Füzéri vártól nem messze van pár kb. 10%-os emelkedõ-lejtõ.
A lejtõs részen sikerült.
Egyébként eddig MTB-vel kb. 64 volt a max, de arról már nincs kép.
Nyilván lefelé gurulni nem kunszt.

Hapek: olyan emelkedõ Füzérkomlós elõtt is van,hát mit ne mondjak,nagyon durva:)legalábbis nekem az volt!!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Röfi: hát igaz, ami igaz, nem hétvégén tekertem szoknyában dolgozni, hanem szerdán (azt hiszem), de remekül éreztem magam benne. Végre nem kellett elõadnom a szokásos reggeli bringasztriptízt a tanáriban :D

Tsabi: ha tényleg megnéznéd, megírhatom, merre tekerek reggelente ;)

Tsabi

Tsabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Na, jó éjt az éjszakásoknak, nekem holnap gyakszi!

Tsabi

Tsabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Köszönjük szépen a fiúknak a nõnapi köszöntéseket! :flowers:

És üdvözlet az új regelõknek! :hi:

Végre visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, lehet szoknyában bringázni munkába! :clap:

Hali! Az idõ szerintem se a legtökéletesebb, de ízlések és pofonok...azt mindenesetre megnézném, hogy szoknyában hogyan lehet munkába tekerni:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Luna: Biztos hogy egy helyen élünk? Itt még most sincs nagyon jó idõ. De lehet én gondolkozom nagyon miniben. :)
Lányok! Ez olyan bûbájos kép rólatok: http://pinyo.debrece...ctureid/5875624

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Köszönjük szépen a fiúknak a nõnapi köszöntéseket! :flowers:

És üdvözlet az új regelõknek! :hi:

Végre visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, lehet szoknyában bringázni munkába! :clap:

Tsabi

Tsabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Üdv Tsabi! Az a "sok" új emberke te meg én vagyunk (meg esetleg Megi, ha még a februárt is ideszámoljuk) :)

Megi: akkor mégis láttalak tegnap, mindjárt átmegyek, megnézem azt a kalapot közelebbrõl:D

Röfi: gyertek integetni, én meg majd jól beintek (fõleg ha még nap is lesz) :)

Aki a Nagyerdõn akar futkározni, szóljon. Én hetente legalább 4szer kikocogok arra (hétköznap ált. este, hétvégén napközben).

Emán nem semmi. Lámpás, a futkározásnál te vagy az akit kergetni kell, vagy te akarsz megkergetni valakit :D Nem sok jót hallottam az éjszakai Nagyerdõrõl...ez bátorságra vall. Inkább úszni kéne menni. Üdv neked is! /Tsabi/

Tsabi

Tsabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Megi már nem annyira új, de Hapek és Tsabi nem mutatkozott még be.Már te sem vagy új Lámpás, a te nevedet már tudjuk:D

Sziasztok!
Szóval a bemutatkozás... Kb a 23. életévemben járó, fõiskolás fickó vagyok, majdani könyvtáros és komm szakember végzettséggel, és amolyan magányos farkas, aki szeret a mások idegeire menni....nem aludt még el senki?....a Cinema Cityben vagyok emellett jegykezelõ, ahol általában vasárnaponként vagyok látható, mint kiállítási darab. Emellett hetente kétszer járok crossfitt-elni...nem tom hogy kell leírni....de nem nagyon látszik meg rajtam. Hát igen, 120kilót elég nehéz megmozgatni, de igyekszem. Néhány dolgot leírtam magamról az adatlapban, olvassa el aki arra is kíváncsi, és msn-en is nyugodtan felvehet aki akar, mert nem harapok nagyot. Szeretek bringázni, de nagyon. Mikepércsrõl szoktam betekerni, ahányszor csak megtehetem. Ó igen, köszönöm lámpás az üdvözlést:D Ha kihagytam volna valamit, nyugodtan kérdezzen rá az aki szeret kíváncsiskodni, csak könyörgöm azt ne kérdezze meg senki, hogy a moziba hogyan lehet bekerülni, mert azzal már tele van a pupom. Szóval még egyszer üdv mindenkinek! /Az egyik ÚJ/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ezt pedig Röfi csinálta a panoráma úton össztelós montival és terepgumival, hátszél és lejtõ nélkül. És ezt többen is láttuk :D http://szaguldas.deb...ctureid/5799037

Köszi Deniel!

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Ezt pedig Röfi csinálta a panoráma úton össztelós montival és terepgumival, hátszél és lejtõ nélkül. És ezt többen is láttuk :D http://szaguldas.deb...ctureid/5799037

Tiszteletem:-)

Síkon az én 60kilómmal mtb kb 45-50 volt

A kontakthibás kilométerórámmal 120 felett is sikerült ;-)
Red Bull4ever

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Kkrisz a 61,6-ot Böszörménytõl hazáig csinálta hátszél és lejtõ nélkül. Össztelós montival és terepgummával... De persze ezt senki sem látta...

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Kkrisz a 61,6-ot Böszörménytõl hazáig csinálta... Persze nem látta senki sem.

Bodaszõlõnél is jó a lejtõ :)
Egyedül azért az nem semmi.
Egy 26"-os kerék 44 v. tán 48-as elsõ tányér hátul 11-es ? Hmmmm szép pörgetésszámot jelenthet.

Nyomába se érnék...
Red Bull4ever