Dehogy máshogy hát nézzed már:
Hmm akkor nem értem...:confused:
Így szárnyakat kellett volna adjon. A manóba....
Ügyes munka!! :siema:
Dehogy máshogy hát nézzed már:
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Röfi: hát igaz, ami igaz, nem hétvégén tekertem szoknyában dolgozni, hanem szerdán (azt hiszem), de remekül éreztem magam benne. Végre nem kellett elõadnom a szokásos reggeli bringasztriptízt a tanáriban
![]()
Tsabi: ha tényleg megnéznéd, megírhatom, merre tekerek reggelente
Korcs: De. Csak ezt máshogy írják
Figyeld meg a felírást a bringán.
Titty: ma beugrom a bandázsért meg a láncspary-ért, na meg a Nitr-O (mégegyszer kösz) által otthagyott stucniért:-D Úgyis rég voltam SZAKüzletben:-D Tücsköt nem tartotok (?), kéne az agámámnak:-D
Te figyelj már hapek, a Red Bull az nem egy energiaital?
Hapek: olyan emelkedõ Füzérkomlós elõtt is van,hát mit ne mondjak,nagyon durva:)legalábbis nekem az volt!!
A Füzéri vártól nem messze van pár kb. 10%-os emelkedõ-lejtõ.
A lejtõs részen sikerült.
Egyébként eddig MTB-vel kb. 64 volt a max, de arról már nincs kép.
Nyilván lefelé gurulni nem kunszt.
Hali! Az idõ szerintem se a legtökéletesebb, de ízlések és pofonok...azt mindenesetre megnézném, hogy szoknyában hogyan lehet munkába tekerni:DKöszönjük szépen a fiúknak a nõnapi köszöntéseket! :flowers:
És üdvözlet az új regelõknek! :hi:
Végre visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, lehet szoknyában bringázni munkába! :clap:
Üdv Tsabi! Az a "sok" új emberke te meg én vagyunk (meg esetleg Megi, ha még a februárt is ideszámoljuk)
Megi: akkor mégis láttalak tegnap, mindjárt átmegyek, megnézem azt a kalapot közelebbrõl:D
Röfi: gyertek integetni, én meg majd jól beintek (fõleg ha még nap is lesz)
Aki a Nagyerdõn akar futkározni, szóljon. Én hetente legalább 4szer kikocogok arra (hétköznap ált. este, hétvégén napközben).
Megi már nem annyira új, de Hapek és Tsabi nem mutatkozott még be.Már te sem vagy új Lámpás, a te nevedet már tudjuk:D
Ezt pedig Röfi csinálta a panoráma úton össztelós montival és terepgumival, hátszél és lejtõ nélkül. És ezt többen is láttuk
http://szaguldas.deb...ctureid/5799037
Ezt pedig Röfi csinálta a panoráma úton össztelós montival és terepgumival, hátszél és lejtõ nélkül. És ezt többen is láttuk
http://szaguldas.deb...ctureid/5799037
Ezt pedig Röfi csinálta a panoráma úton össztelós montival és terepgumival, hátszél és lejtõ nélkül. És ezt többen is láttukKkrisz a 61,6-ot Böszörménytõl hazáig csinálta hátszél és lejtõ nélkül. Össztelós montival és terepgummával... De persze ezt senki sem látta...
Kkrisz a 61,6-ot Böszörménytõl hazáig csinálta... Persze nem látta senki sem.