A képet szorozd meg 4-el és ketten vagyunk rá egy mûszakban. Ma kérdeztél te is errõl, gondoltam berakom. Bal oldalon van az IABP (ballonpumpa, kék monitor), amirõl meséltem. Akit érdekel keressen rá a neten.

Pesze! Kiváncsi vagyok milyenek mostanában az út szélén bambuló asszonyságok ábrázata, amikor meglátnak közeledni latexben! :scratchhe
Tuti, hogy lefotóztál párat.Hallottam, hogy a határtól szólóztál....
Ne irígykedj,mindenkinek arra van ideje,amire akarja.
Na jó, de látod egyesekhez képest még ez is kevés :-(
:-)
Dina
Halihó
Coldi: pedig vasutaséknál sok a szabadidõ,én csak tudom!
A világgal nem (minden karácsonykor világbékét kérek), magammal viszont teljes mértékben:love1:. Bár mondjuk ezt a torokgyulladást kihagytam volna, pedig nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bõgatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, anyámtyúkja. A családnevem megelõzi a keresztnevemet és nem örülök, hogy ha a túristák összekeverik Budapestet Bucharestel. Büszkén gondolok Mátyásra, az igazságosra, az anyák megmentõjére, Rodolfóra és Pap Lacira. Szeretem a déli harangszót, erõspistát, a sárgavillamost, a mákosgubát. Itt élek Európa szívében. Vizilabdában mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legszebb nõi! Krissz! Én még téged is így szeretlek. A poént meg én nem értem:-DDDDDDKorcs, te ki vagy békülve magaddal és a világgal?
Zsu én örülök ha jössz, veled még úgy sem voltam:)
[Az esõs román körös képek (márc. 7.) érdekelnek v.kit?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Dina
És ez miért is jó bringázás közben???
Azt tartogassa otthonra.
Wody! Fél 5 bodega az nekem is jó eddig és akkor egy rövid kör kényelmesbe, mert nekem fél 7tõl már próbán kell lennem!
Egy telefonszámot azért írj légyszi, h. el tudjalak érni! Vagy csörgess meg 30-637-17-41
Hapek: 95km-re írd nyugodtan vissza, hogy a te f*szod meg nagyobb! Oszt kész!:kissmyass