Jót tekertünk, és még én is elfáradtam.
Nekem 95km lett a vége. Ügyesen nyomta Röfi és Dina is.:clap1: Fõleg, hogy Dina indulás elõtt tudta meg, hogy hosszút megyünk. Mindenki montival ment, szélben, esõben, hidegben. Megnéztük az országhatárt is.
Hapek: szerinted még most sem lennénk elég jó edzõpartnerek? Pedig nem is tekerünk
évi 6-8000km-t! Csak azért irtam le, hogy tudd elhelyezni magad az erõsorrendben.
Nem kell megsértõdni és nem is muszáj válaszolnod.
U.i.: Ez volt az utolsó baszogatós hozzászólásom hapek felé. Innen kezdve béke.
Epyc: nem lehet olyan juharlevél a Red Bullon, mint a Rockymon. Ez csak a véletlen mûve:)
Egyszer még lehet én is visszafogom a tempótokat

ha csak napi 15-20 km-t megyek is, átlagban azzal már megvan a fent jelzett km
s majd minden nap tekerek, van hogy csak munkába, s ha nem szakad, akkor még utána 20km, de ha nem dolgoznék nap közben lehet róla szó, hogy elmenjek veletek egy ilyen kis körre, max késõbb érek haza, mint ti

Én még nem láttam a juharleveled, de azért ez mivel az én gépem nem egy "márka" (vagy csak általam nem ismert) Red Bull ugyanis nem igazán van, de hogy a www.roseversand.de logo a vázon van az biztos. Ettõl függetlenül nem sok mindent találtam errõl a bike-ról. Lehet, hogy kis szériás, majdhogynem egyedi?
Használtan vettem, úgyhogy még így is jó.
Egyébként Kkrisz én nem mondtam eddig, hogy ne volnátok jó edzõpartner, csak, hogy mindenkinek a maga társasága a legelviselhetõbb, ha eddig nem volt tiszta számodra. Biztos, hogy sokat erõsödnék veletek. Vagy hullazsák?? Ki fog ez még derülni

)
Örülök, hogy így sikerült a tekerésetek.
Össze fog még jönni az a 61,6 úgy hogy más is látja

Peace