Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
+ Coldi ;)
Hapek: Huhh... Végigolvastam. Írígyelhetném azt, hogy te 10-re jársz dolgozni, mire nekem már az ebéden járna az eszem, de nem teszem, mert te minden nap mész, én pedig nem. Minden munkának van elõnye és hátránya is. De errõl szerintem mindenki tudna mesélni.
Éjszak után nekem is jól megy a bicó, de délután már nyûgös és álmos vagyok.
Illetve még nyûgösebb és még álmosabb.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Nem tudok rajtad elmenni. Akkor most hogy is van ez?:wtf:
Benne vagyok egy Tisza túrában. (Van valakinek mentõmellény kölcsönbe?)
Azért mi sem most kezdtük Somával a karikázást... ;)

Nem kell elázni, biciklivel Tiszabercel majd Nyíradony. Jól van Röfi, már vagytok ketten Somával akik nem tegnap kezdtétek a karikázást!

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

...
Hapek: A sok szabadidõrõl már volt szó a 12882. hozzászólás elõtt és után...
Coldi: "egyetlen méltó ellenfelemnek" Még velem nem is tekertél! :)
Kkrisz: Ismét boldog szülinapot! Használd egészséggel, és állítsd be jól, ne mérjen hülyeségeket (61,2) :)
....
Holnap du. tekerés?

Igen, olvastam a fent jelzett hozzászólást, s tudom az egészségügy (vagy betegségügy..) az éjszakázással is jár. Dolgoztam én is 3 mûszakban, s akkor volt olyan, hogy délelõtt, vagy délután volt szabadidõm, ha épp az éjszakás mûszak után nem aludtam át az egész napot... Errõl van egy sztorim, hogy mit lehet tenni azért egy éjszakás mûszak után is. Igaz nekem se sikerült ilyet minden nap.
Szóval, bár lehet nem érdekel mindenkit, azért leírom :)
1992-t vagy 1993-at írtunk s akkoriban az akkori GÖCS-ben dolgoztam. Éjszakás mûszak után irány reggel a Nyíl utcai kenyérgyár. Isteni finom volt ott az Alföldi kenyér a kis bucijával... De sokat álltam érte sorban ... No de eltértem a témától. Szóval balga módon szingós kerékpárommal, amire nem volt felragasztva a gumi, csak felfújva rátéve.. S nem volt elég a nyomás, midõn a sávban megfordulva a Kassai út felõl (akkor még nem így hívták) leugrott a gumi a MAVIC felnirõl, s egy csöppet megkóstoltam a betont. Fájt egy csöppet a bokám, de no problem gondoltam. Hazavittem a kenyeret, s lefeküdtem aludni. Kb. 1-2 órát alhattam, s utána indultam az Olimpiai ötpróba kerékpár próbájára. Gondolom vannak itt olyanok, akik hallottak ilyenrõl, de van akinek ez is új :) Úgy éreztem, hogy nem fogom a 100km-t letekerni, mert fájt a bokám, de aztán csak nem fordultam meg, s nekem anno az egyik legjobb szintidõmmel, (nem 61,2 volt) 10-20 perccel 3 órán belül teljesítettem. Ez is egy teljesítmény volt, de hogy mik jöttek még utána, itt nem hagyhatom abba :-) Ezután bicilivel gurultam haza, mert lábraállni nem tudtam, hogy hazatoljam. Estére azért megpihent, mert irány a disco :) Az "Új" Vigadó már akkor is állt:) hajnalban hazakísértük a lányokat, majd irány az ügyelet. A Kenézyben (talán még akkor ezt is másképp hívták?) gyorsan kiderült a röntgen után, hogy törés/szakadás az nincs, csak lágyrészsérülés, s bevérzés, húzódás, zúzódás,az van.Emiatt kényszerszünetet kellett tartani, mert 1 hónap táppénz volt a laza szingó következménye. A vállamról, tenyeremrõl nem is szólva, mert azokat is rendesen belevertem a betonba.
Nem igazán értem, de én többnyire a bal oldalamra estem, Nagyon ritka volt az, hogy jobbra tanyáljak el. Erre van valakinek tapasztalata? Jól van, majd visszaolvasok, ha nem válaszol senki erre :)
Egyszóval lehet feszíteni a húrt, hogy akár éjszakás mûszak után is lehet tekerni, de ha az ember (köztük én) napjában 10-18 közt dolgozik, akkor hétközben ritkán jut egy jó tekeréshez. "Sajnos" (azért ez a kifejezés, mert errõl is csak én tehetek, hisz amire akarok, s amennyire vagyok megszállott, vagy lehetnék, én is megoldanám, hogy erre szakítsak idõt) így ritkán adatik meg a napközbeni tekerés. Minden bizonnyal hátráltatnám is a csapatot, hisz ti annyira edzettek vagytok... Azért talán lesz még olyan, hogy nem csak a kemény maggal, s mégsem sétatempóban tekerhetünk együtt. A hozzám hasonló cimboráim még nem kezdték meg a tavaszi mozgolódást, hisz nekik még hideg van, s a munka/család etc. több idejüket lefoglalja, hogy együtt mozoghassunk. De közeleg a kikelet, s elmúlnak (remélem hamar) ezek a fagyos hideg napok.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt irományommal lefoglaltam a fórum olyan nagy területét...
Red Bull4ever

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Abban nem is lenne semmi extra ha veled tekernék :-) Bocsi Tomi!
:-)

Nem tudok rajtad elmenni. Akkor most hogy is van ez?:wtf:
Benne vagyok egy Tisza túrában. (Van valakinek mentõmellény kölcsönbe?)
Azért mi sem most kezdtük Somával a karikázást... ;)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi,ezek után vágyom rád! ;) te legalább felveszed a fórum ritmusát,nincs semmi besértõdésed.Csak tekerni tudsz e,he?

Nem csak tekerni tudok, Á után B-mondására is képes vagyok :-) Mire vagy kíváncsi?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Mikor lenne ez a kolbizás? Bográcsolás is lesz valamikor?

Bár ezt nem nekem írtad Röfi, de tudnék támogatni egy Tisza-túrát Coldiéknál érkezéssel a nyáron valamikor, bogrács, kúrjongatás, tuják tövébe hányás teraszon hálózsákozással!
Majd még beszélünk róla!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ha egyszer lenyomtál volna, akkor azt mondom tényleg lehet nincs semmi extra, de addig...

Tomi, én nem vagyok lenyomó típus, rohadtúl szeretek biciklizni már jó negyedszázada és ennyi, hazudnék ha azt mondanám, hogy gyenge vagyok és könnyû falat, nem kenyerem az egymáshoz hasonlítósdi!

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Holnap du. tekerés?

A tekerés engem is érdekelne. Aszfalt vagy terep? Mikor tervezed az indulást?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Bubi benne vagyok! Ha a "hegy" nem megy Mohamedhez akkor, Mohamed megy a "hegyhez"! ;)
Mikor lenne ez a kolbizás? Bográcsolás is lesz valamikor?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kúria :D

Coldi,ezek után vágyom rád! ;) te legalább felveszed a fórum ritmusát,nincs semmi besértõdésed.Csak tekerni tudsz e,he?
Ha jó idõ lesz szerintem letekerünk"vidékre" :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A fórumtagság nem ezen múlik, mint ahogy ezt a mi kis házi topikunk is mutatja.
Ha egyszer lenyomtál volna, akkor azt mondom tényleg lehet nincs semmi extra, de addig...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: Úgy gondolod? Van önbizalom nálad is úgy látom.

Sportban mindig is fontos az önbizalom, az már a kommunizmus átka, hogy ezt titkolni kell. Annyit biztosan tudok, hogy ez nem fórumtagság kérdése!!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Coldi: Úgy gondolod? Van önbizalom nálad is úgy látom... :kissmyass
Bubi: Hova kell menni? Kúria, vagy panel?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Holnap du. tekerés?

Halihó

Holnap kolbásztöltés....
Szólok,hogy mikor jöhettek kóstolóra :)
Vasárnap,hétfõ meló;kedd,szerda jó ám!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Abban nem is lenne semmi extra ha veled tekernék :-) Bocsi Tomi!
:-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Imi1: Igen elmesélte, de nem mindenkinek! ;) Holnap megyek a cuccért!
Hapek: A sok szabadidõrõl már volt szó a 12882. hozzászólás elõtt és után...
Kkrisz: Ismét boldog szülinapot! Hasznád egészséggel, és állítsd be jól, ne mérjen hülyeségeket (61,2) :)
Esti bulizók: Jó szórakozást nektek!
Soma: Köszi, olvasom.
Holnap du. tekerés?

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Na és Jó bulizást estére!!!!!!!!!!!!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Én is had kívánjak ha így utólag is Boldog Születésnapot Meginek!!
Valamint boldog névnapot Krisz!!!
Soma:nem tudom mesélte e,mikor elõször felmentem vele a bükkbe??..:)Na de az rég volt,és csak remélni tudom,hogy vissza tudom hozni akkori formámat..
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Egy 20 funkcoós vezetéknélküli órát:) Megpróbálok minnél több km-t gyöjteni vele. :oczko:

Nekem is van ilyeneem!! Majd tarthatnánk közös beüzemelési órát, mert a 20 funkcijó és 2 gomb nem passzol nagyon..... :scared:

Én az Inkognitóban várom a díszes társaságot! Kezdésre estek be, vagy hogyan?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

...

Kezdés 21-tõl max másfél órát játszunk! Ha érdekel, akkor azért raktam be tegnap is: www.vanzenekar.hu itt van pár számunk amit meg lehet hallgatni!

Nagyon jó kis pörgõs, talpalávaló zenét játszotok, minden elismerésem!
Red Bull4ever