Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Jó volt a futás! Találkoztunk Mackóval is, éppen jött visszafele a lõtérrõl!
A mai futás eredménye, hogy felhagyok a bicajjal. Kevesebb a sérülési lehetõség, ócsóbb is és ebben is jónak tûnök eléggé! Erre hátha jobban rábólintanak az õsök.:prosze:
Már regisztráltam a futómag.hu fórumán és új barátokat keresek, akik futnak!
A kerót elvittem nagyikámhoz, legyen mivel bótba járnia az öreglánynak! A régit meg megkapom én, mert õ úgyis sûrûbben használja majd, legyen alatt a jobb teknika! :ubytek:

A viszont látásra barátaim ajánlom, hogy tartsatok velem, ha a tárasoságomra vágytok! :P

Ps:az egészet végig gondoltam és rájöttem, hogy senki nem hagyna fel miattam a bicajozással, és a barátságunk megõrzéséért (kedvtelenül, és teljesen semleges érzésekkel, de) nem válok meg a 2kerekûtõl! Milyen jófej vagyok, Istenem!

Más:tanyabike 1. találata a gugolban, nah mi?! :")

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Zsoci vagyok:Igen én hirdetem az Anthem vázat.
:muah1:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Holnap is szép idõnk lesz! Valakinek van kedve délután 1/2 2- 2 körül tekerni egyet? :bell:

http://www.met.hu/om...rejelzes&pri=0
stt=Debrecen

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Zsolti te árulod az Anthemet?

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Addig jó, míg vizes a homok. ;)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Inkább a Maláj nõkre szavazok!:clap:

Mackó: Tudod milyen vagyok... Most lett kipucolva a canga, nem akarom az elsõ körön hazavágni.

Majdnem igazad volt.

A lõtér most nem homokos, hanem sáros. De a dombokat lehet mászni.:)
Twelve times ironman

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Hahóóóóó!
A tegnap esti fergetegbuli néltó levezetése volt a mai napfényes tekerésünk, megfejelve Orsi csodás új bringájának színösszeállításával :)
Mivel ezt a dolgot már nem lehet fokozni, asszem megyek is szunyálni Feltöltött kép

Csatlakozom, irány szunya!
Kösz a laza gurigát (nekem azért még lesz mit tekerni h combizmaim is legyenek:)). Nagyon zsír a bicóm! Megyünk még vele sokat! A színét meg imádom!
Futás is jó volt, nem én lettem az utolsó :) Nekem kicsit rövid ez az 5 km.
Narancs -buliba meg legközelebb is megyünk! Ott is sikerült rendesen lefáradni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nincs mit Pumpi, tudod, rám számíthatsz!

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Na gyerekek elkelt a keró .... :D http://piacter.bikem...=203873&cat=all Hála Röfinek
Ha ennyire ráértek akkor bejöhetnétek segíteni nekem a munkahelyre és talán kis is tudnám használni a gépet
Jelentkezni nálam PM ben...(:
köszi elõre is;)

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Hahóóóóó!
A tegnap esti fergetegbuli néltó levezetése volt a mai napfényes tekerésünk, megfejelve Orsi csodás új bringájának színösszeállításával :)
Mivel ezt a dolgot már nem lehet fokozni, asszem megyek is szunyálni Feltöltött kép

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Azonnal kapcsoljon mindenki az extreme csatornára!!
A TV-ben.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Rövidben? Az nem én voltam. Hideg van még nekem ahhoz...De ezek szerint én jól emlékeztem rád, pedig már 2 éve, hogy Salzon találkoztunk.

Röfi: éppen ma lett meg a 900...de már szívesen ülnék bicajra én is!

akkor egy masik szoboszlóival kevertelek, bocsi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Az utolsó napi tekerésre gondolok, de végülis mindegy.
" lassan a bringát is elõveszem futás mellé, mert 24 órás óta tekerem vagy 20 kmt összesen montival" hogy fog így hosszú táv lenni a maratonokon?

sejtettem, hogy erre akarsz kilyukadni, de a visszafordulás nem miattam volt

ne félts a hosszú miatt, igyekszem felkészülni, sok idõ van még addig

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Azért ez így elég meredek, hogy 5 és fél éve futsz és már ilyen szinten nyomod...
Tudom, az iskolában......

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Ez igen! Csonthártya gyulladásod nem szokott lenni? Izeleteid hogy vannak?

Szerencsére -lekopogom - az elmúlt 5 és fél évben (azóta futok) csak ritkán sérültem le, azok is 1-2 hét alatt rendbejöttek. Persze mindig benne van a pakliban, hiszen nem vagyok már mai gyerek...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

éppen ma lett meg a 900...

Ez igen! Csonthártya gyulladásod nem szokott lenni? Izeleteid hogy vannak?

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

te rövidben futottál? mert akkor sejtem, hogy ki vagy:)

Rövidben? Az nem én voltam. Hideg van még nekem ahhoz...De ezek szerint én jól emlékeztem rád, pedig már 2 éve, hogy Salzon találkoztunk.

Röfi: éppen ma lett meg a 900...de már szívesen ülnék bicajra én is!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zoli! 900-at? Bakker nekem bicóval nincs annyi! Ügyes vagy! Alíg várom, hogy 10fok felett legyen a higanyszál ;)
Izom: Az utolsó napi tekerésre gondolok, de végülis mindegy.
" lassan a bringát is elõveszem futás mellé, mert 24 órás óta tekerem vagy 20 kmt összesen montival" hogy fog így hosszú táv lenni a maratonokon?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
piros felsõ, fekete adidas aha

te rövidben futottál? mert akkor sejtem, hogy ki vagy:)

mostmár mennék én is szivesen, jo idõ van, lassan a bringát is elõveszem futás mellé, mert 24 órás óta tekerem vagy 20 kmt összesen montival:P:)

Azt hiszem, láttalak/megismertelek a rajt elõtt, de köszönni már nem volt idõm, mert a futásra koncentráltam...:) Nem egy egészen újszerû fekete Adidas cipõ volt rajtad?
Fantasztikus futó/biciklizõ terep ez az erdõ, nagyon jó a talaj. Ha belegondolok, hogy közel 7 éve dolgozok Debrecenben, és egyszer sem jutott eszembe, hogy munka elõtt/után sportolás céljából kimenjek oda, a fejemet verem a falba...
A új fórumtagok kedvéért leírom - nehogy Itózs megszóljon...:) - hogy egy szoboszlói futó/bringás vagyok, aki igen ritkán szól hozzá...na meg számomra még a bicaj be sem indult, mert én +10 fok alatt megfagyok rajta:) Így errõl az évrõl mindössze 101 km-t tudok felmutatni. Viszont futottam 900-at...

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

jót futottunk, jelentem megi lenyomott. és lecsa is!

Azt hiszem, láttalak/megismertelek a rajt elõtt, de köszönni már nem volt idõm, mert a futásra koncentráltam...:) Nem egy egészen újszerû fekete Adidas cipõ volt rajtad?
Fantasztikus futó/biciklizõ terep ez az erdõ, nagyon jó a talaj. Ha belegondolok, hogy közel 7 éve dolgozok Debrecenben, és egyszer sem jutott eszembe, hogy munka elõtt/után sportolás céljából kimenjek oda, a fejemet verem a falba...
A új fórumtagok kedvéért leírom - nehogy Itózs megszóljon...:) - hogy egy szoboszlói futó/bringás vagyok, aki igen ritkán szól hozzá...na meg számomra még a bicaj be sem indult, mert én +10 fok alatt megfagyok rajta:) Így errõl az évrõl mindössze 101 km-t tudok felmutatni. Viszont futottam 900-at...