(outi)

Megi! Délután egy mászós barátnõmmel megyek, õ nem szokott sokat tekerni, úh nem megyünk se sokat se gyorsan. Mondjuk egy laza Panoráma. De mehetünk de is, ha akarsz keménykedni kicsit (bár én nem ragaszkodok a keménykedéshez):slimak:vs:paker:
Na?
LEVENTE FIAM! Ezt a hülyeséget fejezzed be minnyá! Nem táncolsz velünk és most ez a viccelõdés is...:no:
Dina! Sajna én Romániára még nem készültem fel. Maradok belföldön, de délelõtt én is mennék egy kicsikét meg délután is egy másik kicsit. Valaki játszósba?
Igenis anya! :zdrajca:
:ok2:________Apa__Anya
Holnapra tudok fényképelõt adni, pont be tudtok érte ugrani! Kár lenne megfosztani Lacit az önkifejezésben!
LEVENTE FIAM! Ezt a hülyeséget fejezzed be minnyá! Nem táncolsz velünk és most ez a viccelõdés is...:no:
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Fogalmam nincs,a többiek jobban tudják az útvonalat,én most megyek elõször ( és utoljára???
)
Dina! Sajna én Romániára még nem készültem fel. Maradok belföldön, de délelõtt én is mennék egy kicsikét meg délután is egy másik kicsit. Valaki játszósba?
Dina
Áááá! Annyira nem lehet szörnyû....!Fogalmam nincs,a többiek jobban tudják az útvonalat,én most megyek elõször ( és utoljára???
)
Dina
Szia!Jó estét mindenkinek!
Ezennel szeretettel meginvitálok mindenkit holnapra egy román körre.
Felvezetõnk és fotósunk: Mackófelsõ
Indulás: 9 órakor az Egyetem elõl.
Személyi igazolvány ne maradjon otthon.
Mivel én is megyek,ezért garantált lassú menet!!! Jó idõ lesz,gyertek!!!
Lecsa, te buzi lettél, hogy Gabi van az avatarodon?
Nem baj, csak nem tudtam:)
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Dina