Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Menjünk egy virsli 33-asosat! Köszi! Azé nem szerda, mert akkor már nem mond jót az eumet és úgy intéztem, hogy szabad legyen a kedd de.
:muah1:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kedd de. én is tudok menni, csak nem 100at. Aki megszán szélárnyékával, jelezze.

Én igértem neked egy szerdai tekerést, de akkor kedden mehetünk. Monti vagy virsli?

Enté milyen csendes mostanában:chin:

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Csákó mindenki! Dina! Gratulálok ez kemény menet volt! Ámbár én úgy láttam még a végére is maradt mosoly, mikor találkoztunk. A mi történetünk meg olyan volt ma mint egy népmese. Elindultunk ketten MártonGabival, mondjuk Jancsi és Juliska, aztán Dani a Vasgyúró beért minket a Panoráma étteremnél. Mentünk tekergéltünk és a Panoráma utolsó szakaszában szembe jött Woody a Pyxys Vitéz és visszafordult velünk. Majd a Panoráma végén találkoztunk Entével, aki most Kona Herceg volt (Moratti Nyíl helyett). Jancsi ekkor találkozott a szirénekkel, akik eltérítették utunkról. És a maradék négy vándor még elment a Hármashatárhegyre megvívni a sárkánnyal. Közben a Vitéz meg a Herceg még megmentette Juliskát az éhenhalástól és így vissza tudtunk érni az öreg királyhoz a sárkány fejével. Na, jó éjszakát gyerekek! Kedd de. én is tudok menni, csak nem 100at. Aki megszán szélárnyékával, jelezze.
:muah1:

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Halihó

Puzsi:a régi vagy.... :D ,szerintem máskor is csendben voltál már ha elfogyott a 4 keksz.
Annyit meg az évek alatt már tanulhattál volna,hogy a ht kekszben nem sok energia rejlik.
Na de legalább újra tekersz.Maraton lesz az idén,vagy csak dugi tekerések?

Régen neked nem kellett hogy elfogyjon a a kajád te már az elején elcsendesedtél...:D
A kekszel kapcsolatban nem mondtál újat. Már megint nem. Egyébként sem HT keksz volt... Így viszont izgalmasabb volt a tekerés.
Valamirõl nagyon lemaradtál, mert én eddig is tekertem, csak én nem érek rá annyira mint te.

Mért? Kapni akarsz megint egy félórát?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Legyen szerda. 9-kor indulhatunk.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Titántestû:
kedd,vagy szerda jó egy ilyen hosszabb tekerésre,de idõben kellene indulni,nem 10-kor...
Kolbit magamnál hordom ;)
Kedd este sütés lesz a fagyasztott anyagból,hallod akkor Röfi!

Dina:gondolj a lóra....vagy a güzüre....legközelebb :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Örülök, h mindenki hazaért (ha más- és más idõben, étlen-szomjan is).
Mondtam, h nem túra lesz!:scared:

A képeket töltöm!:)
Twelve times ironman

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Coldi!!! Nekem volt sok a te tempód,azért nem álltunk rád! Bocs! Neked mennyi lett a vége?

Soma: tudod sosem tudom merre járunk!! :D

Várjatok a fõ brutál még most jutott eszembe: amikor már totál kész voltam és lassan már az anyázásnál jártam,akkor a faraktár elején megszólal Mackó: verseny a híd aljáig! Szerintetek???????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ja és arcom megpirult,jönnek elõ a szeplõk! Itt a tavasz! :)

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Igen,a vonatból is látni! :)

Nem tekerünk el oda? Meglátogathatjuk Coldit is.

Dina is irja,hogy 2 csokit evett. Én ennyi kajával a Csemete utcától a Lovardáig birnám ki. Én egy kulacs vizzel el vagyok 100km-en, de legalább
5 csoki 5 croisssant kell.

Soma hoztál nekem kolbászt?:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
a DEAC túraszakosztály
március 21-ei programja

Gyalogtúra útvonal:
Rövid (18km):Répáshuta – Bánya-hegy – Három-kõ – Tar-kõ – Toldi-bérc – Vörös-kõ-völgy - Felsõtárkány
Hosszú (25km):Répáshuta – Bánya-hegy – Három-kõ – Tar-kõ – Cserepes-kõ – Õr-kõ – Bél-kõ – Homonna-tetõ – Rocska-völgy – Szarvaskõ

Indulás: Debrecen, Bothega melletti parkoló 5:30–kor
vagy a helyszínen: 8 órakor
Jelentkezési határidõ: március 18. (szerda)
Jelentkezés, információ: Sarkadi-Nagy Ágnes (30/248-4589)

Részvételi díj:túraszakosztály tagok 1000 Ft
DE hallgatók2500 Ft
Egyébként3000 Ft
Helyszínen csatlakozóknak500 Ft

Részvételi díj befizetése: DE Sportigazgatóság, Egyetem tér 1., Kossuth 2. koli
Márc. 12. (csütörtök):8:30-12:00
Márc. 13. (péntek):8:00-11:00
Márc. 16. (hétfõ):9:00-12:00
Márc. 17. (kedd): 12:00-13:40
Márc. 18. (szerda):9:00-12:00

További tervezett programok 2008/2009 tavaszi félévben:
Április 4. HATTUSA kerékpár túra
Április 18. gyalogtúra Aggteleken
Május 1-3. Szlovák Paradicsom
Május 16. Királyerdõ (Románia)
plusz Debrecen környékén kerékpártúrák!
Testnevelési alkalomnak regisztrálható!

Ha érdekel valakit.....

Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Akik tegnap voltak a Nyírerdõ futáson, itt az eredménylista:

http://atletika.extr...edmeny/0314.pdf

zaskarrace: Köszi a linket!
A veterán kategóriában :confused: (a friss 18 évemmel) "VK"adik lettem izom elõtt....nemrossz.
A dzsunior kategóriába pont való volnék, a két "velem egykora születésû" gyerekhez. Õk is 90esek.:wtf:
Asszem megborotválkozom, hátha letagadhatok néhány évet....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Coldi, Nyiradonyban van az Európa-park vagy Európa-rét nevû kis erdõs liget? Ahol a tagállamok zászlói vannak felhúzva?

Halihó

Igen,a vonatból is látni! :)

Dina jó fáradt lehettél,ha már azt sem tudtad hol jársz,mit csinálsz...

Puzsi:a régi vagy.... :D ,szerintem máskor is csendben voltál már ha elfogyott a 4 keksz.
Annyit meg az évek alatt már tanulhattál volna,hogy a ht kekszben nem sok energia rejlik.
Na de legalább újra tekersz.Maraton lesz az idén,vagy csak dugi tekerések?

Hapek:írtam..

Pókmalac
Fixi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Üdv!
Jó volt a román kör, de elkövettem azt a hibát hogy a 125 km-re nem volt elég 1 kulacs víz + 4 db keksz (régen elég volt) ;) . Ezért 95 km környékén megrogytam, rááltam a 20-25 km/h-ás tempóra lecsatlakoztam Dináékról és az országútis sráccal mentem haza. Bolt + kút persze sehol se volt a Panoráma étteremig ott vettem egy kólát magamnak meg a srácnak mert õ is kezdett kifeküdni és újult erõvel tekertünk haza.
Tanulság: legközelebb 2 kulacs víz + 5db keksz + lehet el kéne kezdeni többet tekerni... :D
Nekem nagyon szezonkezdet van még...

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Akik tegnap voltak a Nyírerdõ futáson, itt az eredménylista:

http://atletika.extr...edmeny/0314.pdf

Egyszer elmegyek veletek egy ilyen román körre, Dina beszámolójától kedvet kaptam hozzá... Csak kutyák meg könnygáz ne legyenek...:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Coldi, Nyiradonyban van az Európa-park vagy Európa-rét nevû kis erdõs liget? Ahol a tagállamok zászlói vannak felhúzva?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Annyit igazítanék, hogy Nyírábránynál váltam le a sejtfalról Nyíradony irányába az illatos Guthi erdõn keresztül tekerve.
Kicsit megsértõdtem ám, hiába ajánlottam fel szélárnyékomat és mentem jó darabon elõl, azért is távolságtartással követtetek :-( Nem gondoltam hogy ilyen büdös a lehelletem, legközelebb belocsolok menthollal. :-( Egyébként mentem volna Debrecenen keresztül.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Épségben itthon,akkor jöjjön az ""élmény""beszámoló :D:

9-kor az egyetem elõtt Puzsi montival és Mackó oútival.
Mackófelsõ elsõ mondata: nyugi,csak Székelyhídig lesz szembeszél... Ez már gyanús volt,na mindegy menjünk...
Levi a dohánygyárnál a felajánlott fényképezõvel várt minket.Még láthatta az utolsó õszinte mosolyomat :)
Az elején a 30-32-es tempónál kezdtem izgulni,hogy csak én tudom ép ésszel felfogni,hogy milyen sokat kell menni és tartalékolni is kellene vagy csak puhány vagyok?? Az elsõ pihenõhely a határ volt.Egy teremtett lélek sem volt,úgyhogy az esélyem sem volt meg,hogy pihenjek,míg sorban állunk.... Na jó a határ másik oldalán egy csoki elrágási idõ volt. Romániában Mackófelsõ idegenvezetésének köszönhetõen sok érdekes dolgot is megtudhattam volna,ha nem arra koncentrálok folyamatosan,hogy a fülemen is jöjjön levegõ.Nem jött... Aztán következtek az emelkedõk... A tetején megkérdeztem Mackót,hogy mennyi a pulzusa? 117. Az enyém nem annyi volt.. :D Na de aztááááán,lejtõõõõõõ!!!!!!!!!!! 58.8 km ..Hallod Krisz?? :D Jó,lejtõn,de én lány vagyok! :) Teljes feltöltõdés és mehetünk is tovább. Kellemes HÁTSZÉL!!!! Igen,jól olvassátok. 36-38-as tempó.Nekem az már az élmény netovábbja!!! Utána a 2. csoki.. Szitáló köd London,szikrázó napsütés Románia és az új termó kulacsomban a tea még mindig meleg!!! Kár,hogy nem vágytam rá! :) De tényleg jó,Lidl! Egyszer csak hozzánk csapódott egy Trekes oútis,aztán pedig egy Meridás oútis..Utóbbiról kiderült,hogy õ Coldi! Õ Nyíradonynál lecsatlakozott rólunk. Hazafele gyanúsan oldal és szerintem szembe szél is játszott... Mackó erre azt mondja,hogy a szél a barátunk.. Neki lehet.... :D Az utolsó 15 km-nél éreztem,hogy megrogyok rendesen... Így március 15 alkalmából már azon kezdtem gondolkozni,hogy Petõfi sem volt normális,amikor Pestre gyalog elindult... nemhogy én!!!!! Vámospércsi keróúton találkoztunk Zsuval és MártonGabival,késõbb Danival is összefutottunk.Hazaérve benyomtam 4 töltött káposztát és most megyek szundikálni! Elfáradtam rendesen,kicsit sok,de jó volt.Kösz a szélárnyékokat fiúk!

Dina

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Dani, Levi, Sanyi (meg mindenki más :))!

Mint tudjátok (vagy aki még nem, annak most mondom), jövõ hét szombaton, 21-én eljön pár pesti és szegedi bringás körbetekerni Debrecent, aztán maradnak estére is szórakozni kicsit.

Mindez egy 2-3 hónappal ezelõtti ötlet alapján szervezõdött a CM-en, aztán önálló topik lett belõle:
http://www.criticalm...enbe-kene-menni
most meg itt tart a dolog:
http://www.criticalm...-ki-tart-velunk

Akinek van kedve, csatlakozzon a dologhoz, biztosan nagyon jó hangulatú nap elé nézünk! :) :) :)

Dani kitalálta, hogy esetleg a tavaszra tervezett alleycat is eshetne aznapra :bananadan (meg tudjátok szervezni ennyi idõ alatt...??).

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Fekete Merida-val leszek, ha túl sok kerós lenne arra....

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Rendben, ott leszek!