holnap du. 3 körül érkeznek, ha valaki szeretne, de csak késõbb tudna csatlakozni a társasághoz, annak privátban megírom a telefonszámom, hogy oda tudjon lenni, ahol épp vagyunk
Szia!
Hol lesz a találkozási pont Debrecenben? :lol1:
holnap du. 3 körül érkeznek, ha valaki szeretne, de csak késõbb tudna csatlakozni a társasághoz, annak privátban megírom a telefonszámom, hogy oda tudjon lenni, ahol épp vagyunk
Szép kis tavasz!
Utólag is Sok boldog Névnapot a tavaszhozóknak !
Holnap sajnos dolgozom. Ha az idõ engedi, s a befutót nem késem le, még lehet kitekerek a befutót megnézni, de 13:40 elõtt nem hiszem hogy kiérek.
Vasárnap még lehet tekerni. Mintha úgy rémlene (le is ellenõriztem) #13488 alatt izomhod szándékszik egy kis tekerésre bike-al.
Mit szólsz hozzá István?
Levinek KÖSZI és RAGJAD!!!
én sajnos nem leszek, egy hónap múlva kell csak félned - remélem
FIGYELJETEK!
Ki akar jönni a BringaExpo-ra? 1-2 ember kell még hogy tele legyen az ótó.
(Na nem az enyém, nekem olyan nincs. Molnár Csabié.)
Még hogy melyik nap, az nem fix.
Boldog névnapot az ünnepelteknek!
A Google logo jelzi, hogy MA VAN A TAVASZ ELSÕ NAPJA! :clap:
:hehe:
Jó tudni!
Röfi: jó tekerést a hétvégére!
De én! Még a hét elején írtam: Debrecen-Tiszafüred 150km outi. De már csak a vasárnap jöhet szóba mert szombaton Dinát nézem amint elsõként intik le kockászászlóval a szezonnyító versenyen.
Sanyik,Józskák,Benedekek: Mi ez az egy centis hó???????? Nem errõl volt szó.......
Dina
Én csak kinézek.. CSAJOK!! HA JÖN VALAKI,AKKOR ÉN IS INDULOK!!!!!!!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Naggyon szívesen Attila........és a rugó eltört meg a kalapácsok is megkoptak.Ja a vozzy-ba elkértek 1 ezrest a semmiért:D
Kölcsönadnám Zsönövievet (a pözsó) Lámpás, de Lecsa már lecsapott rá, kihasználva, hogy elhúzok.