holnap du. 3 körül érkeznek, ha valaki szeretne, de csak késõbb tudna csatlakozni a társasághoz, annak privátban megírom a telefonszámom, hogy oda tudjon lenni, ahol épp vagyunk
Szia!
Hol lesz a találkozási pont Debrecenben? :lol1:
holnap du. 3 körül érkeznek, ha valaki szeretne, de csak késõbb tudna csatlakozni a társasághoz, annak privátban megírom a telefonszámom, hogy oda tudjon lenni, ahol épp vagyunk
Szép kis tavasz!
Utólag is Sok boldog Névnapot a tavaszhozóknak !
Holnap sajnos dolgozom. Ha az idõ engedi, s a befutót nem késem le, még lehet kitekerek a befutót megnézni, de 13:40 elõtt nem hiszem hogy kiérek.
Vasárnap még lehet tekerni. Mintha úgy rémlene (le is ellenõriztem) #13488 alatt izomhod szándékszik egy kis tekerésre bike-al.
Mit szólsz hozzá István?
Levinek KÖSZI és RAGJAD!!!
én sajnos nem leszek, egy hónap múlva kell csak félned - remélem
FIGYELJETEK!
Ki akar jönni a BringaExpo-ra? 1-2 ember kell még hogy tele legyen az ótó.
(Na nem az enyém, nekem olyan nincs. Molnár Csabié.)
Még hogy melyik nap, az nem fix.
Boldog névnapot az ünnepelteknek!
A Google logo jelzi, hogy MA VAN A TAVASZ ELSÕ NAPJA! :clap:
:hehe:
Jó tudni!
Röfi: jó tekerést a hétvégére!
De én! Még a hét elején írtam: Debrecen-Tiszafüred 150km outi. De már csak a vasárnap jöhet szóba mert szombaton Dinát nézem amint elsõként intik le kockászászlóval a szezonnyító versenyen.
Sanyik,Józskák,Benedekek: Mi ez az egy centis hó???????? Nem errõl volt szó.......
Én csak kinézek.. CSAJOK!! HA JÖN VALAKI,AKKOR ÉN IS INDULOK!!!!!!!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Naggyon szívesen Attila........és a rugó eltört meg a kalapácsok is megkoptak.Ja a vozzy-ba elkértek 1 ezrest a semmiért:D
Kölcsönadnám Zsönövievet (a pözsó) Lámpás, de Lecsa már lecsapott rá, kihasználva, hogy elhúzok.