Mindig megtalálja a baj. Jobbulást.
Sakkoznia kellene vagy tekézni, biliárdozni. Azért gyógyulj meg papirsárkány;)
Mindig megtalálja a baj. Jobbulást.
Mindig megtalálja a baj. Jobbulást.Sanyinak nagyon fájt a vádlija, hazafelé leszakadt az egyik hegyen, hazafelé tartva egyedül leszorították, majd rányitották az ajtót, mire Õ beleesett az árokba. A bordáját fájlalja, elvileg most megy dokihoz.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Dina, holnap se feledd, hogy a verseny a táv felétõl kezdõdik leghamarabb!,de inkább csak az utolsó harmadban, addig csak rakjad a kereket.
.
Dina
HalihóCsak 96 km lett a mai edzésem vége.
azóta levonultam a mélygarázsba és titokban gyakorlom a figurákatSoma: a MASH film hogy tetszett?
Dina: Csak 96 km lett a mai edzésem vége.
Itózs: egyben van az XTC, vagy csak vázként van meg?
Dina
És szintén informatika és fotózás, igaz ez utóbbi ritkábban...De legalább Merida Matts, helló márkatárs! :-)
Szia Coldi!
Emlékeztem rá, de csak montim van, a 150 KM meg sok nekem. Majd 1-2 hónap múlva...
a pestiek a 14.52-es IC-vel érkeznek, az egyetlen biztos pontja a holnapi programnak az, hogy kitekerünk eléjük
a többi telefonos forródróton alakul
Köszi, hogy szóltál, bár nekem nem lesz munkanap, rá fogok érni BringaExpóra menni, meg efféle passziókra.
Izomhód: jó a szombat, vagy muszáj dolgoznod? Ebben az esetben marad a vasárnap!
Azt ugye nem felejtettétek ki a tervekbõl, hogy márc.28. szombat
munkanap? Az orosz gáz-gáz miatt elmaradt jan.10-ei szombati
munkanap bepótlása.
Pontosabban:
Oké, gondolom a szombat v. vasárnap lenne jó neked is, inkább a szombat, jól sejtem?
Szia!
Hol lesz a találkozási pont Debrecenben? :lol1:
egy fõ jelentkezem költségekbe beszállva
Dina: Csak 96 km lett a mai edzésem vége.