Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Mindig megtalálja a baj. Jobbulást.

Sakkoznia kellene vagy tekézni, biliárdozni. Azért gyógyulj meg papirsárkány;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Sanyinak nagyon fájt a vádlija, hazafelé leszakadt az egyik hegyen, hazafelé tartva egyedül leszorították, majd rányitották az ajtót, mire Õ beleesett az árokba. A bordáját fájlalja, elvileg most megy dokihoz.

Mindig megtalálja a baj. Jobbulást.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hello
Megjöttünk az edzõtáborból.A tegnapi napot úgy terveztük, hogy negyed 8kor indulunk, odaérünk a délelõtti tekerésre, eszünk, délutáni tekerésre megyünk, alszunk. Ehhez képest elindultunk 1/4 9- 1/2 9 körül, így a délelõtti tekerés sztornó, ezután kiderült hogy az egy lightos nap volt, ezért csak délelõtt tekertek, délután nem. Nem baj, nekem volt egy kis dolgom Egerben így letekertünk, lett belõle egy 65-70 km amin egy kicsit megrogytunk mert olyan jó erõben voltunk. Kicsit félve indultunk el a mai nap, amikor kiderült hogy a mai táv Szilvásvárad- Kékestetõ (130km) ugyebár az egész BVSC o.útival, én meg Sanyi montival, slick gumival (köszönet érte Tittynek). Kékestetõre nem tekertünk fel, mert a tetején eleredt a hó, így mentünk 3 "kunkort" felfele, utána fordultunk. Nem tagadom, meghaltam a mai tekerés során, azért montival csak másabb mint o.utival, és ez a társaság se az hétvégi bringás bagázs volt. Sanyinak nagyon fájt a vádlija, hazafelé leszakadt az egyik hegyen, hazafelé tartva egyedül leszorították, majd rányitották az ajtót, mire Õ beleesett az árokba. A bordáját fájlalja, elvileg most megy dokihoz. Enyi volt az élménybeszámoló, holnap megyek a szezonnyitóra, meglátjuk hogy fogom bírni.
Dina: Miért ne jönnél? Nem akarsz elsõ lenni? Szerintem a mi kategóriánkba fognak elindítani, Mariann is mindig ott indul el. Ez nem a profik mezõnye, nem is arra a tempóra kell számítani, olyan MAX 35-ös tempó, ami neked (pláne mezõnyben ahol rakhatod a kereket másra) nem kihívás. Ne viccelj már, hogy nem bírnád. Te döntesz, de szerintem nagy hülyeség lenne nem elindulni.
Üdv

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Dina, holnap se feledd, hogy a verseny a táv felétõl kezdõdik leghamarabb!,de inkább csak az utolsó harmadban, addig csak rakjad a kereket.
.

Kábé így, de fontos a rajt elõtt az állomány mustrálása is, mert nem mindegy kihez képest rakjuk a kereket! Egy hamar kifáradó elején megmutatóhoz, vagy olyanhoz aki szintén figyel. Mondjuk az a 60km nem olyan sok, itt könnyen beválik a saját erõnléti stratégia is. De szerintem Dina van olyan rafkós, hogy kezelje ezt a kérdést! Persze szúrkolok majd Macinak is, meg fényképezem is majd õket gazdagon!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Norbee: Önmagam legyõzése a cél,de köszi,figyelni fogok rá és igyekszem azért. :)

Dina

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Dina, holnap se feledd, hogy a verseny a táv felétõl kezdõdik leghamarabb!,de inkább csak az utolsó harmadban, addig csak rakjad a kereket.

Luna, ott leszek az állomáson a pesti, szögedi bringás vendégek fogadásánál. Ha már eljönnek, mert kíváncsiak ránk és a városunkra ez a minimum.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Kolléga, ez az avatar nagyon fárasztó......még jó, hogy sörözök éppen :-) Naná, hogy holnap megyünk szúrkolni!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Csak 96 km lett a mai edzésem vége.

Halihó

Mi ez a lazulás? :D
Na titokban kell mennem,hogy csökkenjen a km közöttünk!

Holnap akkor megyünk szurkolni?
Nefri mi lesz,vigyünk?

Soma: a MASH film hogy tetszett?

azóta levonultam a mélygarázsba és titokban gyakorlom a figurákat ;)
Állat....

Itt a két leányzó akikre mindig számíthatok ;),meghallgatják minden kínomat,no és még jó is a kedvük :D

Földlakó:nagyra nõjjél!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Dina: Csak 96 km lett a mai edzésem vége.

Itózs: egyben van az XTC, vagy csak vázként van meg?

Tudtam,tudtam,hogy ha egyedül vagy lecsapod!!!!! :D Vagy csak tudsz egy rövidebbet hazafele?? Így nem fog gyûlni!!!

Dina

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

De legalább Merida Matts, helló márkatárs! :-)

És szintén informatika és fotózás, igaz ez utóbbi ritkábban...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Szia Coldi!
Emlékeztem rá, de csak montim van, a 150 KM meg sok nekem. Majd 1-2 hónap múlva...

De legalább Merida Matts, helló márkatárs! :-)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

a pestiek a 14.52-es IC-vel érkeznek, az egyetlen biztos pontja a holnapi programnak az, hogy kitekerünk eléjük :)
a többi telefonos forródróton alakul ;)

mármint a Debrecenbe 14.52-kor érkezõvel, nnna.
bocsánat, ha nem volt egyértelmû.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Köszi, hogy szóltál, bár nekem nem lesz munkanap, rá fogok érni BringaExpóra menni, meg efféle passziókra.

Izomhód: jó a szombat, vagy muszáj dolgoznod? Ebben az esetben marad a vasárnap!

nekem szombaton szerintem meló, de ha szeretnétek aznap menni, menjetek, én majd megyek egyedül gyalog vasárnap:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A gép egyben. Majd megmutatom. Jó hétvégét mindenkinek. Megyünk Merkapt hétvégére.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Azt ugye nem felejtettétek ki a tervekbõl, hogy márc.28. szombat
munkanap? Az orosz gáz-gáz miatt elmaradt jan.10-ei szombati
munkanap bepótlása.
:)

Pontosabban: :(

Köszi, hogy szóltál, bár nekem nem lesz munkanap, rá fogok érni BringaExpóra menni, meg efféle passziókra.

Izomhód: jó a szombat, vagy muszáj dolgoznod? Ebben az esetben marad a vasárnap!

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Oké, gondolom a szombat v. vasárnap lenne jó neked is, inkább a szombat, jól sejtem?

Azt ugye nem felejtettétek ki a tervekbõl, hogy márc.28. szombat
munkanap? Az orosz gáz-gáz miatt elmaradt jan.10-ei szombati
munkanap bepótlása.
:)

Pontosabban: :(
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Szia!

Hol lesz a találkozási pont Debrecenben? :lol1:

a pestiek a 14.52-es IC-vel érkeznek, az egyetlen biztos pontja a holnapi programnak az, hogy kitekerünk eléjük :)
a többi telefonos forródróton alakul ;)

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

egy fõ jelentkezem költségekbe beszállva

Oké, gondolom a szombat v. vasárnap lenne jó neked is, inkább a szombat, jól sejtem?

Csabival beszélek a részletekrõl, aztán majd szólok neked, hogy mire jutottunk!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Krisz: ennyi edzéssel versenyeken is jó eredményt érnél el.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Itózs: egyben van az XTC, vagy csak vázként van meg?