Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
a posztok alatt mit értesz?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
köszi
ez a jelszó mit jelent? v miért kell? sajna én nap közben suliban vagyok, szval nem tudom óránként követni a jelszavakat.
a lomosba sûrûn benézek, még januárban volt egy országuti felni, made in japan, meg egy csomo hülyeség volt ráírva, megvettem 1500ért, aztán pedig az egyik ismerõsöm széles mosollyal azonnal megvette tõlem 4000ért, és már szaladt is vele, aztán jöttem rá hogy valószinû hogy vmi puccos kis cucc volt, lehet többet is megért volna neki. téged milyen cuccok érdekelnek ott? majd megnézem ami kell

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Köszi Dave, valami ilyesmire gondoltunk. Jelszó: La brigade (de ez óránként változik) ;)
Van lehetõség a poszt módosítására is.
Edzés? Inkább közös tekerések, ahol mindenki bevár mindenkit, fõleg a lányokat (Igaz Dani :) ).
Kezdõ? Edi tavaly ilyenkor kezdte és most szezonnyitót nyert... Tehát ki a kezdõ? Tekerj ahogy bírod és jólesik és kész! ;)
A nánási lomishoz szoktál járni? Mert néha benézhetnél és ha van valami fasza cucc szólj!
Soma: Megvan a nánási kapcsolat!
Pisti: Jó volt. Tekertem pénteken és szombaton is + utána gyorsban két éjszaka eléggé lefárasztott... Asszem az új tagok is jó fejek. Van három debreceni is. (lehet találgatni)
Kkrisz: Holnap du lenne jó, de csörögj és megbesz.
Én csak a szememnek hiszek de eddig még a közelébe sem sikerült kerülnöd amikor velem voltál. :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Súlytemelni még nem láttam,

Kérdezd Tittyt, õ már látott;) Illetve kérdezd Lecsát;) Direkt nem fogok ide irni számokat:no:

Mikor érsz rá gurulni?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

-a tavalyi versenyeken egy kölcsönkapott biciklivel mentem: Kellys Quarz, mivel az enyém egy dirt tipusu volt mindeddig, de mostmár egy hete egy Kellys Scarpe van a tulaajdonomban-ami saját

Szavasz:) Halkan megjegyzem, kölcsön bringának túrós a háta,szóval jól tetted, hogy beruháztál egyre :) Tapasztalatból tudom, igaz annak a vázában egy 1100ccm motor is volt :scared:

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
a fenébe minek tett be az elõzõbe ennyi smileyt, nem is akartam: )

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
húú:D akkor ugy látszik h csak fél-titkos infot kapok majd, mert a jelszót sztem nem szükséges megadnom:D igaz te tudod:D
hát bemutatkozásnak nem is tudom h mit irjak. kezdem vhol
-Hajdúnánási srác vok, kerózásban még amatõrnek számítok, tavaly volt az "elsõ évadom", az év vége felé vettem részt 3versenyen
-korom 16, sokan azt mondják elsõre hogy karácsonykor születtem, de ez nem igaz, mert csak dec.23-án:)
-a tavalyi versenyeken egy kölcsönkapott biciklivel mentem: Kellys Quarz, mivel az enyém egy dirt tipusu volt mindeddig, de mostmár egy hete egy Kellys Scarpe van a tulaajdonomban-ami saját
-edzõköröket sûrûn szoktam menni, de mivel itt nánáson egyedül vagyok "ilyen kerós", unalmas magányosan tekerni
mivel fogalmam sincs h mit tudnék még bemutatkozásnak irni, ami még érdekel is titeket, ha vmi hiányozna kérdezzétek válaszolok-vagy nem:)
az edzések mennyire kemények? az ilyen kezdõbbek mint én hogy tartják magukat közben? Én a kezdõt elõszeretettel használom magamra, igaz már többen is emlitették h ne használjam, inkább találjak ki vmi mást, mert mr nem vagyok az-hát nem tudom:9

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Rõfi: Milyen volt Bogács?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nem a lakcímem,bankkártyaszámom,pin kódom,telefonszámom, testi adottságaimat és egyéb titkos vágyaimat soroltam... Vagy te ezeket látod ki a sorok között?? Akkor az csak a fránya bogácsi gyógyvíztõl lehet... :D

Legerõsebb Krisszel: vannak tények,amiket neked is majd egyszer be kell látni.... :D:D

A titkos vágyaidról én is tudnék mesélni...
Súlytemelni még nem láttam, ahogy a 61,2-t sem azóta...
Tudod én elég racionális vagyok.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Nem a lakcímem,bankkártyaszámom,pin kódom,telefonszámom, testi adottságaimat és egyéb titkos vágyaimat soroltam... Vagy te ezeket látod ki a sorok között?? Akkor az csak a fránya bogácsi gyógyvíztõl lehet... :D

Legerõsebb Krisszel: vannak tények,amiket neked is majd egyszer be kell látni.... :D:D

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dave: Szoktak. De titkos információt csak bemutatkozás és a jelszó megadása után tudunk neked nyújtani.
Edi: Te mindig ilyen könnyen kiadod magad idegeneknek? :chin: :D
"legerõsebb Krisszel" Megint ezek a túlzások... Jó tekerést!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Helló Daveee!

Üdv. a fórumon!

Én Dina vagyok és a legerõsebb Krisszel megyek nemsokára egy 100-as kört.

Várunk tõled egy részletes bemutatkozást!

Montis "edzések" szoktak lenni.Mindenki beírja,hogy mikor ér rá és már szervezõdik is a csapat.Ilyen egyszerû.Olvasgass minket és csatlakozz.

Dina

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
heló mindenki
én a napokban regisztráltam ide, mivel egy személy "ide irányitott", mikor kérdeztem h hajdúsági kerós programokat hol találok.
Montis edzések szoktak e itt lenni, vagy ha igen, akkor milyen gyakran?

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Na végre én is visszatértem a fõvárosból.
Gratula minden hétvégi gurulónak, versenyzõknek, hegymászóknak, mindenkinek!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
http://w7.koponyeg.hu/

Persze,megyek veled! Csak attól függ Krisz holnap mennyire szed szét??!!! :D

Majd jelezd,hogy neked mikor jobb,tudok alkalmazkodni!!

Dina

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Megi! Szemüveg: http://ebike.hu/term...hazat/szemuveg/ Dina! Nincs most eumet, úh nem tudom melyik de. lesz jó idõ, de szerdán v csüt.-ön akkor jössz velem is egy lányosat?
:muah1:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

9:00 Lovarda! És most jól megkapod:)

Krisz, a szezon Bajnokával packázol! :-)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

9:00 Lovarda! És most jól megkapod:)

Ott leszek,alig várom! :D

Dr Juci: köszönöm,csak mert annyira szorított mindenki,azér sikerülhetett!! Következõ ping-pongos összeröffenésen majd koccintunk rá!

Dina

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Gratula mindenkinek aki dobogóra állt a hétvégén, FÕLEG DINÁNAK :clap:
Nagyon szurkoltunk ám!

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Jaj, de sok minden történt veletek, amíg pont nem figyeltünk oda... Gratu minden kedves virslis pajtinak!!! Mi jól elvoltunk a hegyen, csodás volt viszontlátni az emelkedõket, de a lejtõkön még nagyobb volt a lelkesedés. Persze ezt nem mindenki gondolta így, sajna volt sok bukta, a kis köcsög, avar alatt csúszkáló szmötyi a hibás. Vezérünk is megreccsentette a vállát. Azért remélem a beszámolót meg tudja írni, úgyhogy, aki kíváncsi, majd elolvashatja a Merkapt honlapon. Ma meg Megi végre eljött velünk (Juci+én) tekerni, és nagyon ügyes volt, úh most már nincs kifogás...
:muah1: