Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

kitettem székhelyemet Nyírbátorba..
vettem egy autókát, szóval minden nap inga be debrecenbe.. .

Üdv kombany!!!

Jól van alakul a helyzet, nem csak én vagyok a keleti végbõl :-) Én is naponta ótókázok debibe, ugye nem szoktál rendszeresen leelõzni? :-) Még összefutunk!

!C!oldi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Robinson engem is érdekel. Öt éve indultam egyszer, azóta kimaradt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Megyek ki vaddisznót kergetni Józsára az erdõbe, aki nem fél, 17.20-kor a Józsaparknál (+/-5perc)

Én most jöttem haza szakadó esõbe atom szélbe...cöcöcö

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Megyek ki vaddisznót kergetni Józsára az erdõbe, aki nem fél, 17.20-kor a Józsaparknál (+/-5perc)
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

a robinson kupa az mtb-arra gondolom csak nem o.útival akarsz gurulni?!:D
a fõnix az mtb vagy o.úti?

Montival terveztem menni. A Fõnix kupa országúti verseny. Szombat délelõtt idõfutam, délután mezõnyverseny, vasárnap pedig háztömb körüli verseny.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Remélem megyünk többen is, a múltkori kritérium verseny is jó volt amit ott rendeztek. 1-2 hónap múlva lesz a Hajdú-Fõnix kupa, akkor lesz 3 éve hogy elkezdtem bringázni, és igyekszem minél jobban nyomni. Kona már nincs, csak kint maradt az adatlapon. Van egy régi o.úti bringám is, az országúti versenyeken azzal tekerek.

a robinson kupa az mtb-arra gondolom csak nem o.útival akarsz gurulni?!:D
a fõnix az mtb vagy o.úti?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Remélem megyünk többen is, a múltkori kritérium verseny is jó volt amit ott rendeztek. 1-2 hónap múlva lesz a Hajdú-Fõnix kupa, akkor lesz 3 éve hogy elkezdtem bringázni, és igyekszem minél jobban nyomni. Kona már nincs, csak kint maradt az adatlapon. Van egy régi o.úti bringám is, az országúti versenyeken azzal tekerek.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
dani: azt irtad h eltalálunk, vagyis akkor nem csak egyedül jössz? A korcsoport az valós:D majd meglátjuk mi lesz, igaz még nem sokat bizok magamhoz h hogy fogok teljesiteni, mivel most kezdem majd ezzel a versennyel a 2.évemet kerósan, igaz nekem nánáshoz 26km-re van nyiregy, szóval gyakorolni a pályán nekem egyszerû:D te mióta és hogy nyomod? csak a konád van?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Edzés? Inkább közös tekerések, ahol mindenki bevár mindenkit, fõleg a lányokat (Igaz Dani :) ).

Bevár mindenki mindekit?Te nem így szoktad mondani.:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Viszont egyszer szeretnék egy országúti vázat bambuszból :) Mondjuk egy ilyet: http://www.calfeedesign.com/bamboo.htm

aztán majd a Stigmaeopsis longus jól befalja!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Nyíregyet nem ismerem, de csak eltalálunk oda valahogy. Ez még odébb van, majd kiderül hogy megyünk. Írtad, hogy 16 éves vagy, úgyhogy egy korcsoportban indulunk majd.
Dani
www.velo.hu
Ezen az oldalon rajta vannak azok a versenyek amik engem érdekelnek, ez szerintem az egyik legtartalmasabb versenynaptár, én ezt szoktam általában nézni. Van itthon egy éves tervezõnaptáram, amibe beírom a versenyeket, mert ebben az évben el szeretnék menni minél többre, és azon csak azok a versenyek vannak amik nekem kellenek.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Utolsó figyelmeztetés-CRC rendelés valakinek?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
igen õk szervezik, vagyis inkább a Zöld-kerék Alapítvány, meg megvan nekik az éves programtervjük, szóval ha akarod majd azt is leirhatom. am te montival mész ugye?
hát igen a nyiregyiek alias Rambó+Nándi nagyon fas.án nyomják: D igazi keménylegények
nemtom h nyiregyen hogy tájékozódsz, mivel nekem a nõvérem nyiregyen lakik, meg pont a garibaldi utcán:D én már könnyen tájékozodok, meg sokszor járom nyiregy utcáit, akár majd mehetünk eggyütt is
nemtom h mi érdekel vele kapcs.ban, majd kérdezz és ha tok válaszolok

te hol szoktad nézni a programtervet? vagy melyik egyesület programjait? majd segitsetek már egy kicsit, mert én eddig csak a Zöld-kerék alapitvány programjait tudom, mást nem ismerek-eddig:)
Dávid
(hülyén áll a daveee:D igaz igy van a felhasználónevem, de sose használom igy:D szval ha lehet nyugodtan hijjatok dávidnak)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Szia Daveee!
Robinson kupa engem érdekel, megnéztem a versenynaptárat és aznap nincs semmi, úgyhogy én most azt mondom megyek. Gondolom Zsoltiék szervezik. A nyíregyházi srácok most úgy is elp.csáztak a hétvégén, ott megkapják a magukét :D
Üdv

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
már "szerencsére" nincs:D mert azt én vettem meg egy hete, az Kellys Scarpe volt
ilyen tavalyi "maradványok" szerintem már nincsenek mások neki

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Továbbítom neki.
Esetleg férfi vázasban is van leárazott?

tévedtem, kettõ is van nála:
Dema Ormea - 47.000 leárazva
Kelly's Colibree -piros-fekete - 55.000 leárazva

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
tévedtem, kettõ is van nála:
Dema Ormea - 47.000 leárazva
Kelly's Colibree -piros-fekete - 55.000 leárazva

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
kkrisz: még jón hogy meghoztátpok az esõ, most újra szép napsütés van :D

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Az igazat megvallva férfi vázasban gondolkoztunk.
Elég magasra tudja emelni a lábát hogy áttegye a férfi vázon, és azért az csak sokkal merevebb, meg kulacsot is jobban el lehet helyezni rajta..

de azért köszönöm a lehetõséget, és minden lehetõségre nyitott vagyok, a döntést úgyis õ hozza meg, én csak asszisztálok :)

Köszönöm elõre is, ha megkérdezed nekem!

kombany: egyik ismerõsöm boljában van egy Dema keró, nõi vázas, tavalyi gyártmány, igy 30% kedvezmény van rá, ha majd érdekel megkérdem tõle pontosan h mennyi az ára meg h milyen is

Április 18-án Nyíregyházán --> VI. Robinson kupa -MTB verseny, a Garibaldi utcai háztömbök mellett található "park", ahol már évek óta van verseny Érdekel vkit?

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Jól van már,nem kell ezt az idénnyitót túlértékelni,ha sokkal többen vagyunk,nem garantált a gyõzelem!

De a mai viszont piros pontos menet volt!! Emlékezetes marad Krisz elsõ 1000 kilóméterének megszenvedése!!! Taps jár neki!!!!Az a kis hátszeles szakasz viszont kárpótolt! Nehezebb volt,mint a múltkori románkör! Küzdeni kellett jobban,mint a hosszabb "monoton". Jó ez így,változatos!!De a szél még mindig a TI barátotok!! :) Megyek megeszek egy lovat.

Dina