kombany: egyik ismerõsöm boljában van egy Dema keró, nõi vázas, tavalyi gyártmány, igy 30% kedvezmény van rá, ha majd érdekel megkérdem tõle pontosan h mennyi az ára meg h milyen is
Április 18-án Nyíregyházán --> VI. Robinson kupa -MTB verseny, a Garibaldi utcai háztömbök mellett található "park", ahol már évek óta van verseny Érdekel vkit?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2009. március 23. - 16:01

Írta 2009. március 23. - 15:47

Nagy2 bringája tudtommal egyben maradt, a Cerbónás csóka Cerbona (illetve Karbona) brinyója tört el. Rút baleset lehetett, ráadásul a befutó elõtt párszáz méterrel... Hogy pontosan mi történt, majd a pletykákból kiderül...
Egyébként ezek a Karbona "bicajok" nem nagyon tûnnek tartós darabnak... Tavaly láttam ilyet expón és - csúcstechnológia (?) ide vagy oda - nem igazán tetszett.
Viszont egyszer szeretnék egy országúti vázat bambuszból
Mondjuk egy ilyet: http://www.calfeedesign.com/bamboo.htm
Egyébként ezek a Karbona "bicajok" nem nagyon tûnnek tartós darabnak... Tavaly láttam ilyet expón és - csúcstechnológia (?) ide vagy oda - nem igazán tetszett.
Viszont egyszer szeretnék egy országúti vázat bambuszból

Írta 2009. március 23. - 15:06

Baggio, sok újat nem tudok a múltkori óta mondani. 30ezer a repjegy, 28-29 éjszakára kell még vmi olcsó szállást keresni Barcelonában, 30-tól 4-ig meg 10ezer ft/fõ/6nap a szállás Tossa de maron.
Ride 'n' roll
Írta 2009. március 23. - 14:47

Hali!
Meghoztuk nektek Dinával az esõt:) 104,4 km lett a mai edzésünk! 70 km rohadt szembeszéllel. Dehát az öregek megmondták,hogy a szél a barátunk.
Dina nagyon jól nyomta, nem csoda, hogy elsõ lett a szezonnyitón. Szerintem ez évekig igy is lesz.
Korcs: jó a farsangi maszkod:) Biztos te leszel a csillag szemû juhász:D
Meghoztuk nektek Dinával az esõt:) 104,4 km lett a mai edzésünk! 70 km rohadt szembeszéllel. Dehát az öregek megmondták,hogy a szél a barátunk.

Korcs: jó a farsangi maszkod:) Biztos te leszel a csillag szemû juhász:D
Írta 2009. március 23. - 13:29

"Az egész egy pillanat töredéke alatt játszódott le, amint észleltem, hogy egy biciklis ütközik nekem, a két kezemmel megfogtam a bicikli szarvát, a bringa a hirtelen blokkolástól megállt, a biciklis pedig a lendülettõl elõre esett, mellettem, a földön landolt.. Azt tudom, hogy gyorsan jött, és azt tudom, hogy nekem fájt az oldalam, a biciklisnek viszont az egész lába felhorzsolódott, és ahogy felsegítettem, egész testében remegett. "
na ez igen.. ha gyorsan jött volna a biciklis, akkor tudod mikor fogja meg a bicikli "szarvát" ás marad állva, miközben a biciklis leesik.. pertye pertye.. talán õ maga nick árpád?
na ez igen.. ha gyorsan jött volna a biciklis, akkor tudod mikor fogja meg a bicikli "szarvát" ás marad állva, miközben a biciklis leesik.. pertye pertye.. talán õ maga nick árpád?

Írta 2009. március 23. - 13:23

Röfi: talán arra kellene mennetek tekerni amerre az eset történt. Ott biztos meglenne az ismétlés. Persze ha a dolgok együttállása meglesz (leejtõ, kedvezõ szél és légköri viszonyok). Elég sokszor mentek együtt, guruljatok arra is és végre megnyugszol ha annyit mutat majd az óra. És Kkrisz is megszûnik ez ügyben céltáblának lenni. Tittyt elfogadjuk szavahihetõ tanúnak a fekvenyomásban és veled sem lesz gond sebesség igazolóként. Hajrá.
Írta 2009. március 23. - 12:18

Mindenkinek széééép napot!
Elõször is gratula mindenkinek aki az évadnyitón volt, jó lehetett, de én se unatkoztam!
Ynga! Még nem lefutott a dolog, mennyire jönne ki?(Egyébként nagyon érik már ama bizonyos aszú törköly pálinka!)
Ha így marad, lehet 4tõl egy rövid kör Nagyerdõ-Pallag-Józsa-Bicajút! De még nem biztos...
Elõször is gratula mindenkinek aki az évadnyitón volt, jó lehetett, de én se unatkoztam!

Ynga! Még nem lefutott a dolog, mennyire jönne ki?(Egyébként nagyon érik már ama bizonyos aszú törköly pálinka!)

Ha így marad, lehet 4tõl egy rövid kör Nagyerdõ-Pallag-Józsa-Bicajút! De még nem biztos...
Írta 2009. március 23. - 11:19

Május 28-június 4-ig megüresedni látszik egy hely spanyolországi nyaraláson. Van valaki, aki csatalkozna? Természetesen lehet párban/többen is jönni.
Ride 'n' roll
Írta 2009. március 23. - 10:50

Minden autóst aki fikázza és leszorítja a bicikliseket, végig kellene küldeni a 4 -es úton pestig, és utána asszem más véleménnyel lenne a kerékpárosokról 
amúgy nekem sem tellet, csak 20% önerõre, de a többit a bank álja
ha szerencsém van akkor csökkeni fog a törlesztõ, mert akkor vettem fel a CHF alapú hitelt, mikor magason volt a CHF

amúgy nekem sem tellet, csak 20% önerõre, de a többit a bank álja

ha szerencsém van akkor csökkeni fog a törlesztõ, mert akkor vettem fel a CHF alapú hitelt, mikor magason volt a CHF

Írta 2009. március 23. - 10:49

-a tavalyi versenyeken egy kölcsönkapott biciklivel mentem: Kellys Quarz, mivel az enyém egy dirt tipusu volt mindeddig, de mostmár egy hete egy Kellys Scarpe van a tulaajdonomban-ami saját
Üdv Daveee!
Nekem 2 hetes a Kellys Oxigénem és én vagyok a tuti kezdõ (kettõ hete tekerek

A fiúknak meg nem kell mindent elhinni (lásd: Röfi meg a jelszó dolog:))
Titty: mi van a hódfarkaimmal?
Írta 2009. március 23. - 10:47

Trabira se telik:-D
Más: http://hulyebringas.blog.hu/
"Számtalan olyan olvasó is akad, aki gyûlöletet lát egy ilyen blogon is, mint ez, nekik mondom, a következõ sorok egyértelmûsítik, hogy a bringások sem angyalok."
Imádom ezt a tipikus magyar mentalitást, "nem gyûlölködünk, de azért..." , bazz ha NEM, akkor nincs DE AZÉRT....
Egyébként NA, a másik oldal...
Más: http://hulyebringas.blog.hu/
"Számtalan olyan olvasó is akad, aki gyûlöletet lát egy ilyen blogon is, mint ez, nekik mondom, a következõ sorok egyértelmûsítik, hogy a bringások sem angyalok."
Imádom ezt a tipikus magyar mentalitást, "nem gyûlölködünk, de azért..." , bazz ha NEM, akkor nincs DE AZÉRT....
Egyébként NA, a másik oldal...
Írta 2009. március 23. - 10:31

csak van valami értelme bukót hordani.. 
mellesleg nincs itt valakinek Rover -je?
május 23-24 -én lesz Rover, MG, Austin, Triumph vagy MINI márkájú gépkocsiknak Flúgos Futam, én megyek, ha valakinek van kedve, jöjjön
3. Flúgos Futam

mellesleg nincs itt valakinek Rover -je?
május 23-24 -én lesz Rover, MG, Austin, Triumph vagy MINI márkájú gépkocsiknak Flúgos Futam, én megyek, ha valakinek van kedve, jöjjön

3. Flúgos Futam
Írta 2009. március 23. - 10:31

tittyman: igen. kitettem székhelyemet Nyírbátorba..
vettem egy autókát, szóval minden nap inga be debrecenbe.. na persze az autó vásárlás elvitte az MTB felújítására szánt pénzt :| lassan összeszedem magam, mert júniusban túra a Mecsekben, és jó lenne addig megejteni a fejlesztéseket amiket annó beszéltünk..
mellesleg asszony pajtásnak kellene egy MTB. évi 1-2 túra, meg edzés céljára, meg napi munkába járásra.. kinézte a DEMA aSTI -t, de az új 2009 -es modell nem teccik neki, mondjuk a tavalyi szerintem is szebb volt.. szóval majd neki is kellene egy szép kétkerekû.. kb. ebben az árkategóriában.. amint megjön az adójóváírása
elegem van abból, hogy a tárcsafékesekre nem lehet rendesen csomagtartót szerelni :| hát nem értik meg a gyártók, hogy azzé arra nincs elég pénzem, hogy az országúti mellet tartsak egy sport és egy túra mtb -t is??? irgum burgum..
vettem egy autókát, szóval minden nap inga be debrecenbe.. na persze az autó vásárlás elvitte az MTB felújítására szánt pénzt :| lassan összeszedem magam, mert júniusban túra a Mecsekben, és jó lenne addig megejteni a fejlesztéseket amiket annó beszéltünk..
mellesleg asszony pajtásnak kellene egy MTB. évi 1-2 túra, meg edzés céljára, meg napi munkába járásra.. kinézte a DEMA aSTI -t, de az új 2009 -es modell nem teccik neki, mondjuk a tavalyi szerintem is szebb volt.. szóval majd neki is kellene egy szép kétkerekû.. kb. ebben az árkategóriában.. amint megjön az adójóváírása

elegem van abból, hogy a tárcsafékesekre nem lehet rendesen csomagtartót szerelni :| hát nem értik meg a gyártók, hogy azzé arra nincs elég pénzem, hogy az országúti mellet tartsak egy sport és egy túra mtb -t is??? irgum burgum..
Írta 2009. március 23. - 10:19

Jó reggelt mindenkinek! 
Dina: Nem hiányzik a telódról a szelepsapka?
Davee: Üdv itt!
Röfi: Kkrisz 140kg-al nyom 8as szériákat, én láttam.
Kombány: Helló jó sokáig nem voltál erre!
!!!!! Nagy2 eltörte a Fujit?????

Dina: Nem hiányzik a telódról a szelepsapka?
Davee: Üdv itt!
Röfi: Kkrisz 140kg-al nyom 8as szériákat, én láttam.
Kombány: Helló jó sokáig nem voltál erre!

!!!!! Nagy2 eltörte a Fujit?????

Írta 2009. március 23. - 10:12

Hej-hó,
gratulálnék mindenkinek, aki _indult_ az évadnyitón! (Lecsa, te micsináltál??)
Plusz annak külön aki dobogóra is állhatott!
Azért a világbajnokunkról is illett volna megemlékezni, nem? Egy "cerbóna" bringa ide vagy oda, nem számít, inkább örüljünk, hogy Zolinak nem lett nagyobb baja, csak a bukóját törte meg..
Ynga: utólag is KöSzI!
izom: írtam privit.
Nitro: micsináltál h má' megin' leszorítottak? csúnyán néztél a dzsipókra?
A hétvégi bringaexpóra van még egy hely függõben, de már vannak jelentkezõk, csak nem 100%-osak. Igyekszem mielõbb megírni, ha még befér valaki!
gratulálnék mindenkinek, aki _indult_ az évadnyitón! (Lecsa, te micsináltál??)
Plusz annak külön aki dobogóra is állhatott!
Azért a világbajnokunkról is illett volna megemlékezni, nem? Egy "cerbóna" bringa ide vagy oda, nem számít, inkább örüljünk, hogy Zolinak nem lett nagyobb baja, csak a bukóját törte meg..
Ynga: utólag is KöSzI!

izom: írtam privit.
Nitro: micsináltál h má' megin' leszorítottak? csúnyán néztél a dzsipókra?
A hétvégi bringaexpóra van még egy hely függõben, de már vannak jelentkezõk, csak nem 100%-osak. Igyekszem mielõbb megírni, ha még befér valaki!
Írta 2009. március 23. - 10:06

Írta 2009. március 23. - 09:59

Írta 2009. március 23. - 09:47

oké, bocsi
lehet hogy hülye kérdés, de ez a módositás gomb hol található?
jaa megvan már, csak nem voltam bejelentkezve: )
lehet hogy hülye kérdés, de ez a módositás gomb hol található?
jaa megvan már, csak nem voltam bejelentkezve: )
Írta 2009. március 23. - 09:44

Szia Dave! Üdv itt a fórumon. A poszt módosítása alatt azt értjük, h három gondolatért ne írj három hozzászólást, hanem ha még valami eszedbe jut pár percen belül, használd a módosítás gombot.

Ride 'n' roll
Írta 2009. március 23. - 09:36