Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2009. március 25. - 09:57

Utólag is fogadjátok legjobb kívánságaimat kedves Gáborok!
Más, akik a Szoboszlai út-Keleti sor keresztezõdésben a Vargakert irányába szoktak tekerni, bizonyára észrevették, hogy a kerék benyelõs aknafedlapok, ugyanabban a hibás és balesetveszélyes helyzetben éktelenkednek. Egyrészt vigyázzatok vele, bele menni nem a hosszú élet titka, másrészt az állami közútkezelõ elmondása szerint, tudnak a problémáról, jelezték is a kivitelezõnek, várják ennek és a többi jelentõs problémának a garanciális helyreállítását a kivitelezõtõl, az újonnan aszfaltozott Szoboszlai út tekintetében.
Krisz, a csoda aszalt cuccból szombaton fogok venni, ha érdekel, limitált darabszámban tudok még beszerezni belõle. Sajna a továbbiakban már nem fogja megérni a dolog, piszokul felnyomták az árát. A régi beszáras készletek erõsen fogyóban, mert egy bp-i o.útis bringás klub felvásárolt belõle egy raklappal...
Más, akik a Szoboszlai út-Keleti sor keresztezõdésben a Vargakert irányába szoktak tekerni, bizonyára észrevették, hogy a kerék benyelõs aknafedlapok, ugyanabban a hibás és balesetveszélyes helyzetben éktelenkednek. Egyrészt vigyázzatok vele, bele menni nem a hosszú élet titka, másrészt az állami közútkezelõ elmondása szerint, tudnak a problémáról, jelezték is a kivitelezõnek, várják ennek és a többi jelentõs problémának a garanciális helyreállítását a kivitelezõtõl, az újonnan aszfaltozott Szoboszlai út tekintetében.
Krisz, a csoda aszalt cuccból szombaton fogok venni, ha érdekel, limitált darabszámban tudok még beszerezni belõle. Sajna a továbbiakban már nem fogja megérni a dolog, piszokul felnyomták az árát. A régi beszáras készletek erõsen fogyóban, mert egy bp-i o.útis bringás klub felvásárolt belõle egy raklappal...
Írta 2009. március 25. - 09:46

Megi! Menjünk tekerni vasárnap, én még reménykedek, hogy nem temet el teljesen a hó!

Írta 2009. március 25. - 09:41

A változatosság kedvéért holnap elutazok, és lehet csak hétfõn jövök haza.:S A hétfõ-kedd-szerdát meg még megbeszéljük!Csajok!Zsu,Juci,Orsi,Ynga és a többiek akiket érdekel...vasárnap mehetnénk egyet az újonnan felfedezett körön:)
Ride 'n' roll
Írta 2009. március 25. - 09:29

Levi: részvétem! a prosecturás videoklippp sztárgázsidból nem telik egy cerbónára???
Nem tudom kinek van ilyen haragosa,hogy a rontást hozza ránk ezzel a hóval... nem errõl volt szóóóóóóóó!!!!!!! De lehet Krisznek van igaza!!!!!! Sándoraink szedjétek össze magatokat!!!!
Nem tudom kinek van ilyen haragosa,hogy a rontást hozza ránk ezzel a hóval... nem errõl volt szóóóóóóóó!!!!!!! De lehet Krisznek van igaza!!!!!! Sándoraink szedjétek össze magatokat!!!!
Dina
Írta 2009. március 25. - 09:28

Jó reggelt, Mindenkinek!
Háááááááááááá!!!!! Hát végre itt a tavasz!
Még egyszer köszönöm a köszöntéseket!
Sanyi!!! Köszi a képeket, jók lettek!
Itózséknak köszönöm a tegnapi fejtágítós mászást, remélem még lesz részem ilyenben!
Háááááááááááá!!!!! Hát végre itt a tavasz!

Még egyszer köszönöm a köszöntéseket!
Sanyi!!! Köszi a képeket, jók lettek!
Itózséknak köszönöm a tegnapi fejtágítós mászást, remélem még lesz részem ilyenben!
Írta 2009. március 25. - 09:24

Írta 2009. március 25. - 09:05

jó reggelt mindenkinek
ott debi fele milyen az idõ? itt nánáson 6-7cm hó van, és nem olvad
haha akk mi nyertünk nánásiak, eddig nálunk a legnagyobb hajdú-biharban:D
Hello! Itt is kb. akkora a hó és a +2°C-ban egyenlõre nem olvad...
Írta 2009. március 25. - 08:21

jó reggelt mindenkinek
Írta 2009. március 25. - 07:59

Ne is mond. Anya ma reggel bejött hozzám, hogy nézzek ki az ablakon. Azt hittem álmodom.Sziasztooook!
Nyírbátorban 5 centi hó!
Írta 2009. március 25. - 07:39

Sziasztooook!
Nyírbátorban 5 centi hó!
Nyírbátorban 5 centi hó!

Írta 2009. március 25. - 00:29

Írta 2009. március 25. - 00:07

A Gáborokat elfelejtettük köszönteni, ami annál is cikisebb, mert az egyiketekkel másztunk is ma... Szóval bódog!
Megi, sajna mi nem leszünk vasárnap.
Levi, szerintem én megyek be csüt. is.
Megi, sajna mi nem leszünk vasárnap.
Levi, szerintem én megyek be csüt. is.
:muah1:
Írta 2009. március 24. - 23:35

ÁÁÁÁÁÁ ez brutál!!!Nagyon jóóóóó!!! Rajta vagyok!! De Lecsát kérdezd 2 házi után ennél durvábbat csinálok!!!!
:D Igaz Lecsa???
Az egy nagyon necces dzsenga volt! Ismétlünk majd remélem!

Krisz nem hiszem, hogy a s(z)uperman hacukából lenne a te hab testedre való méretben!

Remélem,majd csapódhatok valakikhez...
Bocsi, te ki vagy? Az újaknak illik bemutatkozni! Te is ilyen bicajos, vagy mi vagy?

Nagyon más:
Kedvenc barátnõmtõl hazafele tartva, a Pálma Sörözõ elõtt másik barátnõm megmakacsolta magát és végleg beadta a kulcsot.
Éppen tekertem (ülve!) amikor érzem és a fülemben menõ prosecturán áthallom, hogy valami nem fajin. Azt hittem, hogy leesett (megint) a láncom, azért tudom ilyen jól pörgetni. A lánc is leesett, de a váz is megreccsent!:cry: Soma, azt mondtad szép a muffolása, kell még? :")
Nem durvultam vele, csak szépen csendben meghalt. Ez az én Cerbónám!....
Sanyi: a mazsi féle mali kinél van most, hirtelen felszabadult egy hely a fenekem alatt.

Nagyon más II.:
Jó volt a mai mászás, mert ottan is voltunk. Zsu, Zsolti, meg bádzsió!(:impreziar Torta milyen volt?
Epyc neked is sokk boldogásgosat! :beer:)
Szerintem 'sütõtökön is elmegyek. Jön velem valaki?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2009. március 24. - 23:11

gondolom még nem késtem el,hogy boldog névnapot kívánjak az itt jelenlévõ Gáboroknak!
Túléltem ezt a durva pár hetet a melóhelyen,innentõl nincs több hétvégézés (egy ideig) (: szombat vasárnap folyamatosan tekerni fogok (nem zöldet) .Remélem,majd csapódhatok valakikhez...
Túléltem ezt a durva pár hetet a melóhelyen,innentõl nincs több hétvégézés (egy ideig) (: szombat vasárnap folyamatosan tekerni fogok (nem zöldet) .Remélem,majd csapódhatok valakikhez...
Írta 2009. március 24. - 22:55

Dina figyu figyuuuu: [/quote]
ÁÁÁÁÁÁ ez brutál!!!Nagyon jóóóóó!!! Rajta vagyok!! De Lecsát kérdezd 2 házi után ennél durvábbat csinálok!!!!
:D Igaz Lecsa???

Dina
Írta 2009. március 24. - 22:39

Csajok!Zsu,Juci,Orsi,Ynga és a többiek akiket érdekel...vasárnap mehetnénk egyet az újonnan felfedezett körön:)Sajna nekem csak akkor jó

Írta 2009. március 24. - 22:29

Írta 2009. március 24. - 22:20

Atomrobbanás Balmazújvárosnál:scared::http://szurkesegek.d...ctureid/6070878
Azt hittem csak Te lépted át a fénysebességet.
Dina figyu figyuuuu:
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. március 24. - 22:15

Atomrobbanás Balmazújvárosnál:scared::http://szurkesegek.d...ctureid/6070878
Írta 2009. március 24. - 22:07

Fotóalbumra felraktam az évadnyitós képeimet és külön mappába a tegnapi képeket.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/