Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2009. március 26. - 21:21

kkrisz: akkor azt kérdem hogy hányszor egy héten, ja és merre szoktatok ilyenkor járni?
coldi: tudom, hogy nem vagyok nagykorú, tisztában vagyok vele, és a szülõk is, "mindent" megbeszélek velük ilyenkor általában, és PERSZE hogy a saját felelõségem, senkinek semikor nem kell vállalnia, a távot meg mindenbizonnyal birom:) egyik tavalyi teljesitménytúrámon: zuhogó esõben, mindenfelõl érkezõ szelekkel-de hátulról egy esetben se, rossz uton tekertem le 55-60km-t, igaz az nem annyi mint 100km, de egynek jó volt:D sikeresen teljesitettem és egészséggel tuléltem:D
nyékládházán mit csinálsz? a tempód milyen szokott lenni? országútival vagy montival mész?
coldi: tudom, hogy nem vagyok nagykorú, tisztában vagyok vele, és a szülõk is, "mindent" megbeszélek velük ilyenkor általában, és PERSZE hogy a saját felelõségem, senkinek semikor nem kell vállalnia, a távot meg mindenbizonnyal birom:) egyik tavalyi teljesitménytúrámon: zuhogó esõben, mindenfelõl érkezõ szelekkel-de hátulról egy esetben se, rossz uton tekertem le 55-60km-t, igaz az nem annyi mint 100km, de egynek jó volt:D sikeresen teljesitettem és egészséggel tuléltem:D
nyékládházán mit csinálsz? a tempód milyen szokott lenni? országútival vagy montival mész?
Írta 2009. március 26. - 20:15

debrecentõl "felfelé", pl böszörmény... körül szoktatok tekerni? majd esetleg ha jártok arra beszállok majd valahol
Nem az a kérdés, hogy szoktunk-e, hanem hogy egy héten hányszor;)
Írta 2009. március 26. - 19:58

debrecentõl "felfelé", pl böszörmény... körül szoktatok tekerni? majd esetleg ha jártok arra beszállok majd valahol
Én igen, de mivel még nem vagy nagykorú én nem vállalok érted felelõsséget, úgy kéredzkedj el szüleidtõl! Ja és Nyékládházáig megyek! :-) Távot bírod? :-)
Írta 2009. március 26. - 19:48

aerobicozhattok
Ez teccik, aero bicó, gondolom ez a pehelykönnyû bicó már ott lesz a bringaexpón :-)
Írta 2009. március 26. - 19:19

Holnap nyílt nap lesz az Aktívban, ingyér gyúrhattok aerobicozhattok, tekerhettek.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. március 26. - 19:02

Írta 2009. március 26. - 18:37

Írta 2009. március 26. - 17:44

Írta 2009. március 26. - 17:04

Röfi, hétfõn napközben is dolgoznom kell. De áprilisban megyünk!
Dave, képek:http://nan.debreceni...k.fotoalbum.hu/
Bringával, Nánásra.
Dave, képek:http://nan.debreceni...k.fotoalbum.hu/
Bringával, Nánásra.
Írta 2009. március 26. - 17:01

ja oké
a szingós ugye azt jelenti hogy a gumit "ragasztani" kell?!
ti szoktatok járni nánáson? keróval szoktatok jönni ha jöttök?
a szingós ugye azt jelenti hogy a gumit "ragasztani" kell?!
ti szoktatok járni nánáson? keróval szoktatok jönni ha jöttök?
Írta 2009. március 26. - 16:53

Mackófelsõ üzeni: 17.20-kor indul a józsa-parktól a mai vaddisznó kergetõs terep túra!!!!
Dina
Írta 2009. március 26. - 16:52

találtam két országúti kereket
Azokat néztük mi is Somával a múltkor, tényleg jó állapotúak, csak az a gáz (legalábbis nekünk) hogy szingós...
Írta 2009. március 26. - 16:41

Valakinél van még hely a kocsiban vasárnap Pestrõl haza Debrecenbe?
Ride 'n' roll
Írta 2009. március 26. - 16:23

halihó
ma jártam egyet, s ellátogattam az egyik lomosba itt nánáson, és találtam két országúti kereket. A kerekek gyorszárasak, vadi új állapotban vannak, s ami feltünt, hogy a kerekek szerintem 0km-esek!!! semmi kopás v használatra mutató jel nincs rajta. a felnik japán gyártmányok, a köpeny (ha jól emlékszem) Werber vagy milyen márkájúak, és az egyak pedig shimano-k, a küllõk pedig tökéletes állapotban vannak, nem lazultak ki. Az egész kerék olyan újszerû, a pillanatzárat nézve-nõvéremé is hasonló kinézetû, és az 4 vagy 5éves kerékpár, szóval ezek a kerekek is ottankörüll lehettek, a küllök közt pár pókháló lógott, ebbõl gnodolom hogy valakinek a padlásán porosodhatott.
ajánlhatom csak mindenkinek, mert nagyon jó állapotúak, az más kérdés hogy érdekel e valakit?
-két országúti kerék
-4000ft
ma jártam egyet, s ellátogattam az egyik lomosba itt nánáson, és találtam két országúti kereket. A kerekek gyorszárasak, vadi új állapotban vannak, s ami feltünt, hogy a kerekek szerintem 0km-esek!!! semmi kopás v használatra mutató jel nincs rajta. a felnik japán gyártmányok, a köpeny (ha jól emlékszem) Werber vagy milyen márkájúak, és az egyak pedig shimano-k, a küllõk pedig tökéletes állapotban vannak, nem lazultak ki. Az egész kerék olyan újszerû, a pillanatzárat nézve-nõvéremé is hasonló kinézetû, és az 4 vagy 5éves kerékpár, szóval ezek a kerekek is ottankörüll lehettek, a küllök közt pár pókháló lógott, ebbõl gnodolom hogy valakinek a padlásán porosodhatott.
ajánlhatom csak mindenkinek, mert nagyon jó állapotúak, az más kérdés hogy érdekel e valakit?
-két országúti kerék
-4000ft

Írta 2009. március 26. - 16:10

Valaki 16.00. órai Méliusz téri indulással egy Nagyerdõ-Pallag
-Józsa-Bicajút kör?
-Józsa-Bicajút kör?
Írta 2009. március 26. - 13:43

Nincs kifogás, nincs de, egyszerûen nem ment ma a biciglizés...
Dehogynem!! Jót mentünk,jól húztál és még az égiek is kegyesek voltak hozzánk!! LÓ étvágyat mindhármunknak!!

Dina
Írta 2009. március 26. - 13:39

Írta 2009. március 26. - 11:36

Sanyi!
4tõl ha gondolod, megismételhetjük a hétfõit, úgyis szerencsét hozott!
4tõl ha gondolod, megismételhetjük a hétfõit, úgyis szerencsét hozott!

Írta 2009. március 26. - 11:06

Ki ne fáraszd ma magad,holnap nem fogod bírni a tempót
Pont azért fárasztom magam, hogy holnapra lelassuljak a te tempótlanságodra:p
Próbálj lassitani a megállóknál:) Ott ne hagyd az embereket:)
Írta 2009. március 26. - 11:00

HalihóNem akarunk terepezni inkább? Korábban?
Ki ne fáraszd ma magad,holnap nem fogod bírni a tempót

Na indultam melóba,aki akar BZ-vel Nyírábrány citybe ma menni jelezze.