Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ezt a szót nem ismerem. Bár sejtem mit akartál irni.

Szóval te most titokban eljössz bringázni? :)

Hát szakoSound! Szakosodott zenehangzás! :P
Szakosodnit akartam írni.

Hát nagyjából. De elõtte még megpróbálom a meggyõzõs módszert is, hátha önszántukból elengednek! :) Apa könnyebben puhítható, szóval Anyukámnál kell elsõként próbálkoznom!:rolleyes:

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

szakosound

Ezt a szót nem ismerem. Bár sejtem mit akartál irni.

Szóval te most titokban eljössz bringázni? :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Lecs hivott ma. Vasárnap tekerés lesz a Zemplénben. Úgy néz ki többen leszünk. Akirõl tudok: Levi, Dani, Nitro, Barna, Zolika, Zs+Zs, Enté, Soma, Dina, Krisz. Megbeszélhetnénk, hogy együtt megyünk, vagy külön. Hány kocsival?
Illetve irjon az, aki még jönne.

Ez mind így van! Krisz megelõzött az tekerés közzé tételében. Mz/x asszonta, hogy lesznek velünk kezdõk is....sebaj, majd szakosound, akár.
A vasárnap nekem is szinte már tuti, mivel Anya az uncsitesójához megy hétvégézni Gávavencsellõre! :bananadan (nem is olyan messzire Mádtól!)

Muzika!:Üdv Zoli a fórumon! Nem kéne hagyni! Greenpeace-s ismerõsöktõl tudok kérni láncot meg minden! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Lecs hivott ma. Vasárnap tekerés lesz a Zemplénben. Úgy néz ki többen leszünk. Akirõl tudok: Levi, Dani, Nitro, Barna, Zolika, Zs+Zs, Enté, Soma, Dina, Krisz. Megbeszélhetnénk, hogy együtt megyünk, vagy külön. Hány kocsival?
Illetve irjon az, aki még jönne.

muzikabrutal

muzikabrutal

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
http://napielet.hu/n...to_sarga_jelzes

Nem kellene hagyni...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tour de Tisza-tó
http://www.futanet.h...tiszafured.html

Másnap Zemplén TT, jó hétvége lesz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
hát ma egy kis könnyû tekerés után a szivem gyorsabban dobogott a kelleténél-amikor hajdúdorogot elhagytam a tokaji úton, onnantól nánás felé vettem az irányt, viszont ott az a hely eléggé kint van a várostól, autósok ritkán járnak. sokszor tekerek arra, s már többször is tapasztaltam, hogy az egyik út szélén lévõ tanyából kutyák ugatnak rám morcosan, viszont ma nem az hogy csak ugattak volna engem, valamilyen úton-módon kiszabadult kettõ, szerencsére az egyik csak puli volt,amely nem jelentett veszélyt, de a másik valami erõsebb testalkatú kutya lehetett, melynek köszönhetõen kb 3-4km-t "kicsit félve" tekertem, mivel az meg rohant utánnam, mint az oroszlán a zsákmányára.

tanulság: aki esetleg Hajdúdorogról a Tokaji úton közlekedik, vigyázzon arra, hogy bármikor érhet Titeket egy "támadás", ami nem a legkellemesebb:D

Gabica

Gabica

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Akarsz róla beszélni?

Szóval az egész akkor kezdõdött amikor az oviban Kiss Julcsi el akarta venni a piros pöttyös labdámat és ...:D

Gabica

Gabica

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Igen, a pszichiáter az általában megnézi hogy a bajodnak testi oka van-e, vagy szellemi. Ha az elsõ, akkor kapsz rá gyógyszert, ha az utóbbi, akkor elküld egy pszichológushoz :D

Lesarkítva kb ez a helyzet.
Vannak akikkel õk boldogulnak jobban, mert organikus oka van a betegségnek és van akikkel mi, mert az eredeti, esetleg már testi betegség lelki betegségre vezethetõ vissza, és a gyógyszer csak a tünet elnyomására jó, de nem az ok megszüntetésére.
De nagyon gyakran a kettõ egymást kiegészítve sikeres. Sõt, szerencsére sokan vannak pszichiáterek, akik már jártasak a pszichoterápiában is.

Tehát mindkettõ munkája hasznos és fontos, csak más a szemléletük, máshoz értenek.

Kis elõadásom után szerintem már mindenki érti miért rosszabb egy... :)

és ígérem innentõl kezdve befogom a szám...:)

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Igen Epyc tehát ahogy beszéltük, több,mint valószínû,hogy engem láttál:)
A végére szerencsére társakra is találtam Zsu és Juci személyében:)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

4-tõl valaki egy Panoráma kört?

Hello!
Tamás: szori, már nem olvastam. Pedig nagyon jó idö volt.Komolyan mondom a városban olyan meleg volt mint nyáron...
Zs+Zs nagyon sajnálom a történteket : (

z.-w.

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Igen, a pszichiáter az általában megnézi hogy a bajodnak testi oka van-e, vagy szellemi. Ha az elsõ, akkor kapsz rá gyógyszert, ha az utóbbi, akkor elküld egy pszichológushoz :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

...egészen pontosan pszichológus.

(Mert a pszichiáter ... :D

Mondom én, mondom én! :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Hahó mindenkinek!
Ha valaki ráér és van kedve tekerni egy pallagi kört,akkor 1-2 között az Oláh Gabor utcán a futópályán megtalál.:)

Akkor te gurultál el mellettem a Péterfián?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Tegnap olvastam egy idézetet:
"Az igaz barát szembõl támad"

De a segítõkész barát mindig hátba támad.........õ a szél!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
jó vicc háháhá:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
4-tõl valaki egy Panoráma kört?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kkrisz: Visszafelé a nyugat utszán sikerült egy 66-ot menni. Igaz amikor hazaértem az órám már 83 max-ot mutatott. Tényleg bele lehet tekerni 60-nál, de ezt úgy megcsinálni, hogy se hátszél, se autó elõtted. Hát én még továbbra is szkeptikus vagyok.
Soma: bocs, de Április elsejét nem lehett kihagyni, de jól vizsgáztatok! ;) Én köszi! Mondjuk biztos volt anyázás, de ezt már megszoktam. :) Manó mondta, hogy õt is hívtad! :)
Eladó a bukóm, ha valakinek esetleg kell. Ezüst Limar 911 (nagy méret)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Az lehet! És te mit csinálsz?

Próbálok elrejtõzni a fõnökök elõl...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tegnap olvastam egy idézetet:
"Az igaz barát szembõl támad"

Ma az Úr 2009. évének 91.napján(!) ezt meg is tapasztaltam.
Köszönöm.

Krisz:volt még kajád gondolom...
Amúgy meg barátokkal szoktam tekerni ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi