Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 13. - 13:38
Vastagságban-bélésben szokott eltérés lenni, de logikusan legalább érezhetõ vastagsága legyen, ekkor meleg is, szélálló is.
Kicsit elasztikus az anyaga, ezért passzoljon rendesen a cipõre (vidd magaddal az egyiket, nehogy vaktában!!!!!). Az orránál a legfontosabb!!!
A talpán ne érjen bele véletlenül sem az spd részhez - képzeld hozzá a pedált. Ha beleér, akkor egy szezon alatt tönkre fog menni.
Hátul zippes + tépõzáras a legjobb, de nekem pl csak tépõzáras van - igaz a legjobb megoldás (shimano), Páromnak zippes hátul.
Fényvisszaverõ csík meg extra.
Pölö:
Írta 2006. január 13. - 13:26
Ha addig nem találjátok ki, valakit majd telefonon zargatok.
Leginkább az indulási idõ érdekelne.
Megyek kamáslit venni. Milyen legyen?
Meleg, vízálló, szélálló, vagy melyik keverék?
Érdemes vízállót venni?
Vagy elég a meleg, szélálló?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 13. - 12:01
Azügyben a részleteket Dawn tessék betálalni (én szempontjaim a szokásosak, ne induljunk 12 elõtt (hihi), táv mind1, szint legyen sok stb...), én holnap csak este tudom megnézni, mit szervezkedtetek.
B+
Ma bringával jöttem melóba és végig a 3-ason, nem pedig a kerékpárúton. Sokkal jobban lehet haladni. Végig 30 felett. Vigyorogtam mint a vadalma, amikor utolértem és megelõztem egy hévet.
25 kilcsi (kis kerülõ miatt), 31-es átlag!!! (Ezt azt jelenti, hogy végre 40 percen belül be tudok érni munkába.)
Tempó hétvégén lájtos lesz, mert meg vagyunk fázva, mert nincs kedvünk megnyomni, mert nem akarunk sok szintet beletenni, mert pizzázni akarunk, mert túlhajtottuk magunkat.
Kell még indok?
Írta 2006. január 13. - 11:30
Szerintem Dante kollega alvásszükségletébõl kiindulva kb. 12-13 óra körül találkozzunk pl. nálunk. Aztán egy laza aszfaltos tekergélés következik. Szerintem erõsen idõjárásfüggõ, hogy mekkora lesz a táv. Az biztos, hogy a Hungaroring irányába indulunk, utána pedig majd meglátjuk.....A lényeg, hogy visszafelé valahogyan a hármas úton kell haladnunk, és akkor Kerepesen betérhetünk az Al Capone pizzériába (amit Életem Párjával már alaposan leteszteltünk néhányszor:D ).
A laza sebességben mit jelent?
Szombat reggel gumicsere... A hóra szánt traktor le, Landcruiser fel...
Legalább egyszer sikerült volna hóbringáznom...
Durung forever!
Írta 2006. január 13. - 10:04
Idõpont most még jó.
Az építtetõnktõl függ, mit kamuzik. :mad:
Lao-Ce
Írta 2006. január 13. - 10:01
:love:
Írta 2006. január 13. - 09:14
Van már, vagy ahogy esik, úgy pizzázunk?
Lao-Ce
Írta 2006. január 13. - 08:15
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. január 13. - 02:18
Valeria: Majd keress meg chaten munkaidõben, ha tudsz!!!! Elintézhetjük a cseredolgokat...
Ezért akarok én is biológus lenni...:D:D
Írta 2006. január 12. - 23:36
Azért az nem ugyanaz, hogy kivágnak az egyetemrõl és kirúgatod magad a munkahelyedrõl, te!
(szabadkézi rajzból különben is mit írsz?)
jah... Rajztermi gyakorlat bocs Jó-jó igazad van, de majd lehet énis megcsinálom, hogy kirugatom magam mindenhonnan
Sok sikert !
Írta 2006. január 12. - 22:45
Írta 2006. január 12. - 22:35
Szeva!Neoprén kamásli. Kérd el Pitétõl, õ most úgysem használja ;-)
Egyébként 3-6e között kapható, és jííhááá megéri. Nem fázik vele a lábad a szellõs nyári cipõben sem.
Valeria: Majd keress meg chaten munkaidõben, ha tudsz!!!! Elintézhetjük a cseredolgokat...
Napközben nincs igazán idõm privát dolgokra, van munka dögivel. Milyen csereberét szeretnél lebonyolítani? Elvben szombaton megyek a Dante által is említett sütizzünk, pizzázunk túrára.
Írta 2006. január 12. - 22:07
(szabadkézi rajzból különben is mit írsz?)
Írta 2006. január 12. - 20:54
Holnapra drukkoljatok...(viszga, ráadásul utána boss-tárgyalás valam iéletképesebb felállásról...)
Én ma írtam szabadkézi rajzból. Remélem 4-es meglesz. Ezen múlik az országútim [Giant 4Ever]
Sok sikert, de te is kívánhatsz nekem fizikából javítanom kéne !
Írta 2006. január 12. - 20:50
Írta 2006. január 12. - 19:54
"Mennyi a töketlen fecske repülési sebessége?"
Az attól függ hogy szenved-e madár influenzában,vagy nem. Mert akkor C-vitamint kell vinnie magával és akkor lassabban túl szálni.
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. január 12. - 19:35
LOL Elfelejtettem a jelszavamat.
Megvan már?
Írta 2006. január 12. - 19:20
Az attól függ, európai, vagy afrikai fecskérõl van szó!
Vagy hogy cipel-e tököt! Amit ugye az európai fecske el sem bír....
KisÖcsike
Írta 2006. január 12. - 15:20
Lao-Ce
Írta 2006. január 12. - 15:08
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."