Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nagyon egyszerû. Neoprén legyen, nem kell külön vízálló réteg rá, mert anélkül sem ázik be.
Vastagságban-bélésben szokott eltérés lenni, de logikusan legalább érezhetõ vastagsága legyen, ekkor meleg is, szélálló is.
Kicsit elasztikus az anyaga, ezért passzoljon rendesen a cipõre (vidd magaddal az egyiket, nehogy vaktában!!!!!). Az orránál a legfontosabb!!!
A talpán ne érjen bele véletlenül sem az spd részhez - képzeld hozzá a pedált. Ha beleér, akkor egy szezon alatt tönkre fog menni.
Hátul zippes + tépõzáras a legjobb, de nekem pl csak tépõzáras van - igaz a legjobb megoldás (shimano), Páromnak zippes hátul.
Fényvisszaverõ csík meg extra.

Pölö:
Feltöltött kép

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
F2ig vagyok netközelben.

Ha addig nem találjátok ki, valakit majd telefonon zargatok.

Leginkább az indulási idõ érdekelne.

Megyek kamáslit venni. Milyen legyen?
Meleg, vízálló, szélálló, vagy melyik keverék?

Érdemes vízállót venni?

Vagy elég a meleg, szélálló?

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Azügyben a részleteket Dawn tessék betálalni (én szempontjaim a szokásosak, ne induljunk 12 elõtt (hihi), táv mind1, szint legyen sok stb...), én holnap csak este tudom megnézni, mit szervezkedtetek.

B+ Feltöltött kép

Ma bringával jöttem melóba és végig a 3-ason, nem pedig a kerékpárúton. Sokkal jobban lehet haladni. Végig 30 felett. Vigyorogtam mint a vadalma, amikor utolértem és megelõztem egy hévet.
25 kilcsi (kis kerülõ miatt), 31-es átlag!!! (Ezt azt jelenti, hogy végre 40 percen belül be tudok érni munkába.)

Tempó hétvégén lájtos lesz, mert meg vagyunk fázva, mert nincs kedvünk megnyomni, mert nem akarunk sok szintet beletenni, mert pizzázni akarunk, mert túlhajtottuk magunkat.
Kell még indok? Feltöltött kép

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

Szerintem Dante kollega alvásszükségletébõl kiindulva kb. 12-13 óra körül találkozzunk pl. nálunk. Aztán egy laza aszfaltos tekergélés következik. Szerintem erõsen idõjárásfüggõ, hogy mekkora lesz a táv. Az biztos, hogy a Hungaroring irányába indulunk, utána pedig majd meglátjuk.....A lényeg, hogy visszafelé valahogyan a hármas úton kell haladnunk, és akkor Kerepesen betérhetünk az Al Capone pizzériába (amit Életem Párjával már alaposan leteszteltünk néhányszor:D ).

A laza sebességben mit jelent?
Szombat reggel gumicsere... A hóra szánt traktor le, Landcruiser fel...
Legalább egyszer sikerült volna hóbringáznom...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
És valóban aszfalttúra lesz?

Idõpont most még jó.

Az építtetõnktõl függ, mit kamuzik. :mad:

Lao-Ce

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Szerintem Dante kollega alvásszükségletébõl kiindulva kb. 12-13 óra körül találkozzunk pl. nálunk. Aztán egy laza aszfaltos tekergélés következik. Szerintem erõsen idõjárásfüggõ, hogy mekkora lesz a táv. Az biztos, hogy a Hungaroring irányába indulunk, utána pedig majd meglátjuk.....A lényeg, hogy visszafelé valahogyan a hármas úton kell haladnunk, és akkor Kerepesen betérhetünk az Al Capone pizzériába (amit Életem Párjával már alaposan leteszteltünk néhányszor:D ).

:love:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Mi a holnapi terv?

Van már, vagy ahogy esik, úgy pizzázunk?

Lao-Ce

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Juhé, kész vagyok! Na most kellene aludni, de majd, most be kell vinnem a cuccost.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

etam

etam

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Valeria: Majd keress meg chaten munkaidõben, ha tudsz!!!! Elintézhetjük a cseredolgokat...

Ezért akarok én is biológus lenni...:D:D:D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Azért az nem ugyanaz, hogy kivágnak az egyetemrõl és kirúgatod magad a munkahelyedrõl, te! :D

(szabadkézi rajzból különben is mit írsz?)

jah... Rajztermi gyakorlat bocs :D Jó-jó igazad van, de majd lehet énis megcsinálom, hogy kirugatom magam mindenhonnan :D
Sok sikert !
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azügyben a részleteket Dawn tessék betálalni (én szempontjaim a szokásosak, ne induljunk 12 elõtt (hihi), táv mind1, szint legyen sok stb...), én holnap csak este tudom megnézni, mit szervezkedtetek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Neoprén kamásli. Kérd el Pitétõl, õ most úgysem használja ;-)
Egyébként 3-6e között kapható, és jííhááá megéri. Nem fázik vele a lábad a szellõs nyári cipõben sem.

Valeria: Majd keress meg chaten munkaidõben, ha tudsz!!!! Elintézhetjük a cseredolgokat...

Szeva!
Napközben nincs igazán idõm privát dolgokra, van munka dögivel. Milyen csereberét szeretnél lebonyolítani? Elvben szombaton megyek a Dante által is említett sütizzünk, pizzázunk túrára.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért az nem ugyanaz, hogy kivágnak az egyetemrõl és kirúgatod magad a munkahelyedrõl, te! :D

(szabadkézi rajzból különben is mit írsz?)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Holnapra drukkoljatok...(viszga, ráadásul utána boss-tárgyalás valam iéletképesebb felállásról...)

Én ma írtam szabadkézi rajzból. Remélem 4-es meglesz. Ezen múlik az országútim :D [Giant 4Ever]

Sok sikert, de te is kívánhatsz nekem fizikából javítanom kéne ! :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Holnapra drukkoljatok...(viszga, ráadásul utána boss-tárgyalás valam iéletképesebb felállásról...)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

"Mennyi a töketlen fecske repülési sebessége?"

Az attól függ hogy szenved-e madár influenzában,vagy nem. Mert akkor C-vitamint kell vinnie magával és akkor lassabban túl szálni.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

LOL Elfelejtettem a jelszavamat.

:D
Megvan már?
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Az attól függ, európai, vagy afrikai fecskérõl van szó!

Vagy hogy cipel-e tököt! Amit ugye az európai fecske el sem bír....

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Az attól függ, európai, vagy afrikai fecskérõl van szó!

Lao-Ce

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
"Mennyi a töketlen fecske repülési sebessége?"

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."