Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

PR nyugi:) Hidd el, hogy most már tuti csak jó történhet. Ja, van étterem? Mert az anyakönyvvezetõnél sikerült szereznünk egy kis reklámfüzetet. Ha érdekel, szívesen eljuttatjuk valahogy. :)

Éttermet még keresünk, de lehet, hogy a Bagoly lesz Gyömrõn.

Az a jó jöhetne már !!!

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Dante, és tudod 74 km, 35-ös átlag volt ;)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nagyon viccesen néztünk ki a 3-as út végén, amikor beértünk Kerepesre. Folyton bepárásodott a szemüvegem, majd ráfagyott, vagy épp a köd fagyott rá, mikor hogy. A fogalmam sincs mekkora tempónál lefele a szemüveg fölött lestem az utat, az úthibákat nem láttam, (Pike kimozogta hála égnek) a szemüvegemen fagyott jég, rajta sár, szintúgy az arcomon. Olyan voltam, mint egy szerecsen. Dawn arcán meg összesen 3 pici sárpötty. :-)

Dante - sehol a környéken nem csúszott az aszfalt, vagy a terep. És ne sírjon a szád, hogy terepre mentünk. VV-nek terepgumi volt fent, nekünk szintén, Hozénak meg mindegy volt. Semislicckel nyomta.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Dawn, legyen igazad, mert most már nagyon elegem van.

PR nyugi:) Hidd el, hogy most már tuti csak jó történhet. Ja, van étterem? Mert az anyakönyvvezetõnél sikerült szereznünk egy kis reklámfüzetet. Ha érdekel, szívesen eljuttatjuk valahogy. :)

Hápi: igazad volt. A nátha legjobb ellenszere a bringázás:)

:love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A kulacsnak is csak a feje fagy be -2-ben 2 óra alatt. Mondjuk jégkása az volt a javából...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
"
This message has been deleted by Lord_Leslie. Megjegyzés: kétszer becsúszott post ;)
"

Vigyázat Urak! A Nagy Testvér (LL) figyel minket...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Pld. 3-s út. Tegnap viccesen néztünk ki a túra végén.

Meg a ködös párás izé sem fagy fel azonnal.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Háááát szerintem ált. iskolás anyag. A víz 0 fokon megfagy.
Ha inni is akarsz, nem csak sétáltatni a kulacsot, akkor hátizsákba vele.

nemtuttam, hogy fagyIK :D reggel, csak összecuccoltam és uccu neki :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Ha ráfagy bármi bármire, akkor nincs ami felverõdjön és nincs ami átáztassssssssa a neoprén cuccost. Most hogy már 4-5 napja folyamatosan minusz van, nem tudom hogy te hol találkozol felverödõ áztató dzsuvával. Itt nálunk max a felverödõ megfagyott porral találkozol a száraz úton ami meg nem áztat át semmit amitõl megfagyna az ember.

A reklamációt nem fogadjuk el...

Dante megtalálja..... :koncert:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ha ráfagy bármi bármire, akkor nincs ami felverõdjön és nincs ami átáztassssssssa a neoprén cuccost. Most hogy már 4-5 napja folyamatosan minusz van, nem tudom hogy te hol találkozol felverödõ áztató dzsuvával. Itt nálunk max a felverödõ megfagyott porral találkozol a száraz úton ami meg nem áztat át semmit amitõl megfagyna az ember.

Pld. 3-s út. Tegnap viccesen néztünk ki a túra végén.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
köszönöm szépen a felhomályosítást!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

a felverõdõ mocsok átáztatja a neoprén kamáslit annyi idõ alatt, s az is ráfagy a lábfejemre.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Dante! Azért megnéznélek a W-25-õs modellben miként vigyorognál Dart Whader mellett.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Símaszkkal még hidegebbet is ki lehet ebben bírni, kicsit tempóssabb menéssel.
A símaszk is csak az 52,5-ös lefelén hiányzott, Csömör felé.

Én símaszkolok (az ilyesmi cuucos a jó, mert az állad alá akaszthatod, ha nem kell a fullos védelem... http://www.kama.cz/e...p?img=07&rel=03 ), éppen a lefelék miatt - s az elsõ órában nincs is gondom. A mellény hiányát a második órában kezdem érezni. Hasonlóképpen, a felverõdõ mocsok átáztatja a neoprén kamáslit annyi idõ alatt, s az is ráfagy a lábfejemre.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Háááát szerintem ált. iskolás anyag. A víz 0 fokon megfagy.
Ha inni is akarsz, nem csak sétáltatni a kulacsot, akkor hátizsákba vele.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Persze, mi mentünk egy laza 25-öt, nagyrész terepen, Csömör, Hungaroring, a végén az M3-ason vissza Kistarcsára. 5-en voltunk, Dante az "elméleti kerékpáros" végülis nem jött.
Rutinos ember nem is visz -3-ban kulacsot.

Szóval nem vagyok rutinos ?:wtf:
-hát nem :D még 1 éve sincs, hogy bringázok... szal be lehet kapni :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem kell ezt túllihegni.
Tegnap a -2 ben én a következõképpen voltam öltözve:
biciklis cipõ, egy sima frotír vastag zokni (500.-), harisnyanadrág(500.-) , téli hosszú biciklisnadrág (belül picit bolyhos)(7000.-), egy szintetikus "underwear" hosszú póló (7000.-), felette hosszúujjú BMFT mez(7000.-),
Fubu kabát(3000.-), sapka(1000.-), sisak.

Ebbõl a téli cucc kb. 25.000.- és nem fáztam.
Símaszkkal még hidegebbet is ki lehet ebben bírni, kicsit tempóssabb menéssel.
A símaszk is csak az 52,5-ös lefelén hiányzott, Csömör felé.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ma voltam egy menetet...hát 2 óra alatt teljesen megfagyott a lábfejem, még kamásliban is. Az útról felverõsõ posvány egyszer csak a neoprént is átáztatja, ami bizony ráfagy. Be kellene végre ruházni rendes téli szerkóba, nagyon érzem a szélmellény és egy igazi téli nadrág hiányát, ezt rétegekkel nem lehet tökéletesen pótolni. (pl gagyi nadrág, térdmelegítõ, rövidnadrág) Legalábbis a -2 az egy nagyon érezhetõ különbség a 2-3 fokhoz képest.

(de Pite gipszében nincs SPD, láttam, most gyúrjatok, van esély elõnyre szert tenni...;) )

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem volt nagy tempó, bírtad volna...
Megnéztem volna a Polárodat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kulacsot lehet vinni, csak legye thermo bélésben...

Engem az bátortalanított el, hogy megindultam egy 11-kor, s a falubólkiérve az isaszegi emelkedõn keresztbe pördültem. Na ott eldöntöttem, hogy talán mégsem kéne meghalni. Legalábbis a slickgumi tartása éppen 0 volt. (lehet, hogy kellene egy téli modell...)

Mondjuk ezt a nagyrészt terepen nemtom hogyan gondoltátok volna, ha megyek.:)