Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hú, vasárnap muszáj volt - rámállt egy Olmo-s országútis, jól szétcsaptuk egymást, végigláctalpaztunk jó sok kilómétert. Meggyógyultam mellesleg, szombaton mehetünk. De reggel. :) (9 körül indulás)

A 9órai indulás nekem korai, mert akkor még hideg van. 0- -5ig kb. 2órát bírnak ki az ujjaim, utána jön a "fagyás"... szóval úgy idõzítem a tekerést h. relatíve már "meleg" legyen amikor indulok. De tekerni kell mert "mindjárt" itt a tavasz meg a szezon és nem akarok csikön lenni. :D
2007.07.14. Salzkammergut Trophy Extrém táv??? :D Kellene valami titkos csodaedzésterv hogy menjen a 205km és a 6900m szint.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Különben meg 46os tányérral még nem láttalak pörgetni.:D

Hú, vasárnap muszáj volt - rámállt egy Olmo-s országútis, jól szétcsaptuk egymást, végigláctalpaztunk jó sok kilómétert. Meggyógyultam mellesleg, szombaton mehetünk. De reggel. :) (9 körül indulás)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Én nyomulgattam mindhárom nap - de alapozni leginkább egyedül tudok. Ne haragudj McGywer, de Te sem tudsz - simán 150 körüli pulzussal mész, meg felfelé kiállsz satöbbi. Én 130 ALATTI pulzussal megyek, s legfeljebb leváltogatok, pörgetgetek. Amit Te mész, az alapállóképesség edzés, amit meg Pite, az erõ-edzés. Majd mehetünk egyébként (diktálom a tempót), csak most betegeskedtem, s így inkább szólóban szerettem volna menni, kábé 25-ös átlagot mentem csak, nem akartam, hogy elunjátok magatokat...

Nálam a 70%-os intenzitás az 155ös pulzus (ébredési kb. 50, néha kicsit alatta, max. 201). Tavaly én is próbáltam kb. nulla terheléssel km-t gyûjteni de totál hatástalan volt az egész. Az alapozás alatt én a 60-70%-os terhelést értem. A kiállással sincs gond, az a gáz ha a terhelés átvált anaerobra, mert utána nehezen áll vissza a szervezet a nyugis üzemmódba. Néha azért kell kiállnom mert szar a nyereg.:) A 130as pulzus nekem akkor megvan ha felülök a bringára. A 25ös átlaggal sincs semmi bajom, tudok én is lassan menni, nem ez az unalmas hanem egyedül tekerni.
Különben meg 46os tányérral még nem láttalak pörgetni.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én nyomulgattam mindhárom nap - de alapozni leginkább egyedül tudok. Ne haragudj McGywer, de Te sem tudsz - simán 150 körüli pulzussal mész, meg felfelé kiállsz satöbbi. Én 130 ALATTI pulzussal megyek, s legfeljebb leváltogatok, pörgetgetek. Amit Te mész, az alapállóképesség edzés, amit meg Pite, az erõ-edzés. Majd mehetünk egyébként (diktálom a tempót), csak most betegeskedtem, s így inkább szólóban szerettem volna menni, kábé 25-ös átlagot mentem csak, nem akartam, hogy elunjátok magatokat...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Na, aki még mindig nem alszik téli álmot, 7végén valami alapozókör? 2-3órásra gondoltam mint eddig is, de szigorúan ALAPOZÓ intenzitással. :)
A gyengébbek kedvéért ez anaerob küszöb alatti terhelést jelent.
Az idõjósok sajna esõt jósolnak, de hátha nem jön be nekik.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Jól megmutattam az autósoknak címû sztori:

Hétfõn Pécel és Isaszeg környékén tekertem: Mellém hajtott egy fehér furgon, és az anyósülésrõl egy fószer közvetlen közelrõl elkezdett ordibálni:
"Ba*meg, vegyél autót, te szerencsétlen!!!" Emellett majdnem lesodort at útról.
Utánna kb 5-10perc múlva egy autósorhoz érek, autósok idegesen szállnak ki az autóból, telefonálnak, dudálnak meg, amit ilyenkor szoktak. Kb 2-3km-es volt a sor, mivel a nagytarcsai elágnál keresztbe és felfordult egy kamion (már megint), és a mûszaki mentés 6 órán át tartott. Persze a sorban ott voltak a fehér furgonosok. Mikor mellé értem, teli tüdõbõl és iszonyat kéjérzéssel:
"Vettél volna biciklit, kis *****" Aztán elegánsan elsuhantam az autók mellett.
Persze a rendõrök engem sem akartak átengedni, mert a kamion az egész utat elzárta. Erre megkérdeztem, hogy vannak sebesültek, kell-e orvosi segítség. Szerencsére sérült nem volt, de "hé fiúk a doktor urat engedjük át" volt. Utánna a másik oldalon megintcsak élvezet volt elsuhanni az autósok mellett.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Jönnöd kellett volna a felvonulásra, ott aztán nem lettél volna egyedül.

A felvonulásokról megvan a véleményem, nem véletlenül nem járok CM-ra sem.

Ellenben tegnap nem voltam egyedül. Dantéval még nem lett volna gond, mert nálam a 160as pulzus még bõven jó alapozni, de miután Pite hozzánk csapódott... jó kis tejsavküszöbös intervall lett az alapozásból.:)

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

...egyedül uncsi.

Jönnöd kellett volna a felvonulásra, ott aztán nem lettél volna egyedül.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ma valami országútizás? Kéne tekernem 3-4órát, csak egyedül uncsi.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Híres vagy Doki! :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Pite a Bikemagben a 64. oldalon.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Életjel.

Hát tényleg csak egy jel...

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
PR. Simply.
WaNNaRiDE

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Életjel.

:D bonyolult, szövevényesre kidolgozott PR :)
"Nice boys don't play rock and roll"

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Életjel.
WaNNaRiDE

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ne álmodj!
Azért fizetni fogsz!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszi hozé;
Az ajándék(unk) meg mint jól tudjuk ;) futárszolgálattal érkezik. :D

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Köszi Hozé:)

:love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
:birth:
Dante, Dawn boldog szülinapokat!
:cheers:

:túrósrétesszmájli:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Kicsit pang ez a rész. Itt a hideg pörögjünk fel:
http://kerekparos.hu...msg3941#msg3941

És lesz Rám szakadék túra is nov. 12.!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;