Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

bõvített szövegszerkesztõ
kép beszúrása ikon
Posted Image

Én is így próbáltam, de csak egy fehér téglalapot rak be egy piros "x"el. Lehet, hogy túl nagy a kép mérete?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
bõvített szövegszerkesztõ
kép beszúrása ikon
Posted Image

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
passz! De szerintem ha szólsz a szakavatottaknak,akkor biztos elmesélik.

Huginak készíted a bringáját a Duna marcira, hogy Öcsikét lenyomhassa???????????
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Hogy tudok képet berakni a hozzászólásomba?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Gyorsan tervez nekik egy ultrabrutál kenelt, amit elmennek és közös erõvel a zöldhatáron felhúznak, hogy itthon is meg kint is legyen belõle valami.
:-):-)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Na igen, lehetne már tavasz. Én nyugaton leszek P-SZ, de vasárnap mehetünk egy kört, ha az idõjárás is úgy akarja.

Határon belül vagy kívül? Mész a vándormadarakhoz? Hapci! :-)

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na igen, lehetne már tavasz. Én nyugaton leszek P-SZ, de vasárnap mehetünk egy kört, ha az idõjárás is úgy akarja.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Nemtom, én soxor próbálok a másik fórumra is írni, de nekem lassú sajnos az ultraweb ehhez...melóhelyem van 10 másodpercem egy hozzászólásra...ott sajnos nem tehetem ezt meg.

Bocsesz! Jelenleg ez van, és gõzerõvel dolgozunk, hogy jobb legyen. Pl. ez is az egyik oka, hogy mostanában nem vagyunk annyira aktív irogatók. Meg téma sincs...

Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante a munka hõse.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nemtom, én soxor próbálok a másik fórumra is írni, de nekem lassú sajnos az ultraweb ehhez...melóhelyem van 10 másodpercem egy hozzászólásra...ott sajnos nem tehetem ezt meg.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Ide már nem is kell irogatni, csak a másik helyre? Mi ez a lazaság??????????

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Komoly nagyon ez a kiírás! De ahogy elnézem ettõl a táblától 20-30 méterrel odébb lazán bemehetnek amennyiben nincs az egész bekerítve!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:-) http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

tudjuk, hogy Dante nem szereti a csúszós dolgokat...:D

Hehe. ;) :D

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

Ja! Fejleszti az egyensúlyérzéket, a gépkezelés, állóképességet, kitartást, az egyenletes hajtást és még sorolhatnám... De igaz, hogy egyenletes, gyors tempót nem lehet benne gyakorolni.

Ugyan Hápi! Mi már tudjuk, hogy Dante nem szereti a csúszós dolgokat...:D

(Megmondtam Dante, az ónosesõs dolgot még párszor megkapod...:rocketman )
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Ja! Fejleszti az egyensúlyérzéket, a gépkezelés, állóképességet, kitartást, az egyenletes hajtást és még sorolhatnám... De igaz, hogy egyenletes, gyors tempót nem lehet benne gyakorolni.

Akkor nekem tényleg nagyon sokat kellene hóban tekerni.....;)

:love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ma én is nyomattam, mondjuk országúton, nekem nem hiányzik a hülyülés, bár tudom, hogy nagyon jó dolog, csak hát szezonra készülgetve nem éppen ideális, mondjuk éppen ellenem dolgozik...

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Erinek és Viktornak köszönöm a szíves vendéglátást és a szombati buszeléréshez nyújtott segítségüket.

Nincs mit.Posted Image

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

hát vannak elemek itten (ugye Öcsike? ;) ) akik nem hozzák ám vissza!

Mi van??? Te nem vitted el multkor! :D És mindig csak akkor szólsz, amikor már késõ! Hihitetlen a csávó! :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Én is rátettem egy lapáttal a tegnapi gyalogtúrára, nem tekeréssel és nem is gyaloglással, hanem egy röpke 2 és fél órás úszással.
Nagyon leszívott a víz,de még haza buszozva elmentem egy fél órát a kutyimmal a jég hideg kitaposatlan hóba sétálni. Õ jobban élvezte mint én.

Erinek és Viktornak köszönöm a szíves vendéglátást és a szombati buszeléréshez nyújtott segítségüket.