Ha jól tudom ki van táblázva. Lejössz nullásról és haladsz Ecser felé, ezen az úton bemész Ecserre át a vasúton, majd jobbra benzínkút, utánna egy éles baloskanyar, majd egy keresztezõdés stop táblával. Itt balra mész tovább, majd egy éles jobbos kanyar (második, 40es tábla, bal oldalon egy félig kész vár itongból) után balra az elsõ utca, át a vasúton és bal oldalon lesz. Lenne rövidebb is de ott-ha rossz napjuk van a rend õreinek- esély van a pénztárcád kiürítésére.M0-ás fellõl ki ismeri az utat, mert nem lesz kedvem sajna a városon végigbumlizni!
Hogy találok oda? Az új 0-ás rendbe,csak ott pontosan melyik leugron kell felfordulnom Ecser falva felé?
Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
Írta 2006. március 02. - 21:47
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. március 02. - 21:36
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. március 02. - 21:32
És a 9000 miben különbözik a 7005tõl vagy a 6061tõl?Nekem meg 9000es alum van be-be-be!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. március 02. - 20:40
Hogy találok oda? Az új 0-ás rendbe,csak ott pontosan melyik leugron kell felfordulnom Ecser falva felé?
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 02. - 20:37
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 02. - 12:09
Ja bocs! Elfelejtettük mondani, hogy változott a program és "svédasztalos" lesz... :-)Az a szeméttelep, nem?
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 02. - 10:51
Kucorgótól egyenesen mész Ecserre, falutáblát elhagyva jobbra az elsõ utca, majd vasúton FIGYELMESEN átkelve balra lesz a kiszemelt létesítmény.
Az a szeméttelep, nem?
Írta 2006. március 02. - 00:28
KisÖcsike
-Ti itt maradtok, és vigyáztok, hogy a hercig ki ne menjen!
-Értem, de ha még is kimenne, vele menjünk???
Írta 2006. március 01. - 21:16
Kucorgótól egyenesen mész Ecserre, falutáblát elhagyva jobbra az elsõ utca, majd vasúton FIGYELMESEN átkelve balra lesz a kiszemelt létesítmény.Inkább arról meséljetek mán egy picit, hogy hol-merre van az az étterem, és milyen a kaja.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. március 01. - 18:14
Nézõpont kérdéseKedves Pite! A furnér -szerintem- csak akkor "szar" fa, ha forgácslapra ragasztják és eladják tömörfa bútornak, amivel az átlagembert át lehet verni. Minden más esteben egy elég jól használható, sokcélú anyag.
ez olyan mint a g*ci. A legnemesebb anyag a világon, de ha a máséba belenyúlsz....ehh...
a Gyaloggaloppos idézetrõl meg csak annyit:mostanában a máglyák mellett inkább csak ezt hallani: "Nem, nem vagyok kacsa!!!"
Írta 2006. március 01. - 17:11
Iparban: tiszta vasat csak mágnesek készítésénél alkalmaznak.A vas, mint Fe. Az acél is az, mivel fõ komponense. Az alu vázak meg alu vázak, hiába van benne más is.
A fának nincs vegyjele.
Acél: vas alapú fém, jelölése eltér a vastól (nem Fe), az ötvözõanyagok alapján történik.
Alu kérdésben még nyomozok, de szerintem is a mechanikai tulajdonságaival van összefüggésben.
És nem verjük egymás... a csalánt, csakhát ha már felmerült ez a dolog is rendberakjuk, kivesézzük. Engem specko érdekel, hogy mégis mibõl van hõnszerettet drótcsacsim.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. március 01. - 14:55
Asszem a 7000alu nem gyengül annyira a hegysztéseknél mint a 6000es. De ha az utóbbit hõkezelik, akkor az is okés, csak emiatt drágább, de könnyeb is. Ha nem, akkor rosszul emléxem.
Megyek a Mûanyag és Gumiipari Tanszékre TDKzni úgy néz ki, aztán biológiai úton lebontok mindent a bringán, ami nem fémbõl van.
Írta 2006. március 01. - 14:41
- Mit csinálnak a boszorkányokkal???
- Megégetik.
- Miért égnek a boszorkányok??
- Mert fából vannak.
- Hogyan tudhatjuk, hogy fából van-e???
- Építsünk belõle hidat ...
- No-no ... kõböl nem lehet hidat építeni??? Elmerül-e a fa a vizben???
- Nem. Dobjuk a mocsárba ...
- Mi úszik a vizen??
- A hulla ...
- A KACSA!!
- Nos, akkor vonjuk le a logikus következtéseket: A kacsa sem merül el a vízben, tehát ha a kacsának pont ugyanannyi a súlya mint az itt lévõ személynek, akkor fából van, tehát .... BOSZORKÁNY!!!!
Pont tegnap néztem!
Az alumíniumok közötti különbség miben merül ki? (ha már ennyi a szakértõ itten)
Nekem 7005-ös van, de van egy másik (tán 6065?) - mi a különbség?
"Robin a bátor, elfutott..."
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 01. - 13:59
A fának nincs vegyjele.
Nem tudom miért kell egymás f.val a csalánt verni, hogy ki mihez ért.
Humor volt, tessék annak is venni!
Inkább arról meséljetek mán egy picit, hogy hol-merre van az az étterem, és milyen a kaja.
Írta 2006. március 01. - 13:32
A sima fafurnérban nincs ragasztó! Vastagsága néhány tized mmtõl pár mm vastagságig terjed. Gyártása késeléssel ( hasonló mint amikor te a nyársat hegyezed, csak itt a teljes felületen végigtolják a kést)vagy hámozással (farönköt két végén befogják, elkezdik forgatni és nekinyomják a kést -lényegében egy "szõnyeget" hámoznak le belõle) történik....és örömmel látom, hogy bejöttél az én utcámba.
Mert ha a furnér szerinted igenis fa, (padig tele van ragasztóval)
akkor az acél miért is nem vas?
Azt hogy fában otthon vagytok, természetesen tudom.
Ezért írtam a példát...
A kétszer vagy többször késelt fafurnérban van ragasztó, mert ott elõsször furnért késelnek/hámoznak, összeragasztják/táblásítják majd ismét késelik. Ezzel az eljárással érdekes színû és rajzolatú fafurnérok készíthetõek.
pl:
http://www.gildkft.hu/htm/index_3.htm
Amivel szerintem te keverd az a rétegelt lemez. Itt is furnért hámoznak, majd egymásra rétegelik úgy, hogy az egymást követõ rétegek általában 90 fokkal el vannak forgatva egymáshoz képest. Azért általában mert teherviselõ elemeknél az igénybevételtõl függõen a rétegek által bezárt szög lehet kissebb is.
Az acél nálam azért nem vas, mert teljesen más a fizikai tulajdonsága, kémiai összetétele. A rétegelt lemez se fa nálam. Egyszerûen a rétegelt lemezt nem falemeznek hívom, hanem rétegelt lemeznek, mert a természetes fához képest más fizikai tulajdonságokat mutat.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. március 01. - 12:21
Kedves Hozé! Sunset és én fában otthon vagyunk igen erõssen. Sunset már leírta, hogy a furnér igen is fa, ezért én többet nem is mondan(á)k róla, hacsak nem érdekel komolyan a téma.
...és örömmel látom, hogy bejöttél az én utcámba.
Mert ha a furnér szerinted igenis fa, (padig tele van ragasztóval)
akkor az acél miért is nem vas?
Azt hogy fában otthon vagytok, természetesen tudom.
Ezért írtam a példát...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. március 01. - 12:17
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 01. - 11:35
- Megégetik.
- Miért égnek a boszorkányok??
- Mert fából vannak.
- Hogyan tudhatjuk, hogy fából van-e???
- Építsünk belõle hidat ...
- No-no ... kõböl nem lehet hidat építeni??? Elmerül-e a fa a vizben???
- Nem. Dobjuk a mocsárba ...
- Mi úszik a vizen??
- A hulla ...
- A KACSA!!
- Nos, akkor vonjuk le a logikus következtéseket: A kacsa sem merül el a vízben, tehát ha a kacsának pont ugyanannyi a súlya mint az itt lévõ személynek, akkor fából van, tehát .... BOSZORKÁNY!!!!
Írta 2006. március 01. - 11:00
Írta 2006. március 01. - 09:37
Az én hõnszeretett Durungbikeom matricáján 7005-ös kódszám szerepel ami egy alu ötvözet. Semmi beton meg vas meg egyéb ilyen nehéz, gyenge anyag... És fából milyen szép bringát lehet készíteni... (lásd: Bikemag nov.-dec. szám 113.old jobb alsó kép)Arra még mindig nem válaszoltál, hogy a Te biciklid mibõl van?
Kedves Hozé! Sunset és én fában otthon vagyunk igen erõssen. Sunset már leírta, hogy a furnér igen is fa, ezért én többet nem is mondanák róla, hacsak nem érdekel komolyan a téma.
Kedves Pite! A furnér -szerintem- csak akkor "szar" fa, ha forgácslapra ragasztják és eladják tömörfa bútornak, amivel az átlagembert át lehet verni. Minden más esteben egy elég jól használható, sokcélú anyag.
A carbon több hasonlóságot mutat az OSB lappal mint a vassal. Mindkettõ irányított szálakból áll és mûgyantával van összeragasztva.
Rákosmente KerekSE;