Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:24
Írta 2006. április 19. - 08:31
Hát ez hihetetlen. Mindenki azt szajkózza, hogy milyen technikás ez a Buda Marci. Dante, Te is? Minden áron el akarjátok venni a kedvem tõle?
Vagy csak nem akartok lassan menni, ezért inkább nem indultok?
Vagy csak nem akartok lassan menni, ezért inkább nem indultok?
Írta 2006. április 18. - 22:44
Én még agyalok a Budamarcin, majd helyszíni nevezés talán...nekem sajnos túl technikás a pálya, én inkább az "izmos" maratonokat szeretem, ahol inkább az erõmet és kitartásomat tehetem próbára, nem pedig a bátorságomat...
Viszont, baromijó 5letem van. Szombat, CM elõtt egy kis Nagy Szénás és társai a Budai hg-ben?
Viszont, baromijó 5letem van. Szombat, CM elõtt egy kis Nagy Szénás és társai a Budai hg-ben?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. április 18. - 18:48
De azért a Buda Marciról a sikeresen lebeszéltem magam! Megnéztem a sportaktiv hanlapját... hoszabb... durvább... a tavalyi is szívás volt... és ez már így nem fun!
KisÖcsike
Félsz, hogy Terinéni lealáz????? Nagyon csúnya lenne. Menjél tekerni,mert még van bõ két heted a felkészülésre.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
vendég_Charon_*
Írta 2006. április 18. - 09:39
Szép volt, jó volt, a kezem még jobban leégett persze...
A tandemtolás nem volt gáz, a gyökereken ... khmm... kidõlt fákon átcipelés volt az egés túra esszenciája. (Köszi Barni + többiek az átemelgetést helyenként.)
Hozé képei nagyon jól átadják a hangulatot. A sár, a gyönyörû virágok közötti tolás, a sziklás-gyökeres cipelés. :-) Aki nem jött, bánhatja.
Danténak köszi a sárgumit, nagyon jól szolgált - és igaz, hogy lefele egy ballonos erõs mintás, a többi részre meg egy semislick kellene - ez volt a lehetõ legjobb választás.
A lejtõn sikerült a tárcsát vörösre izzítani, a telóból pedig a maximális utat kicsalogatni. Hû kazánfûtõmnek, Dawnnak külön dícséret jár, mert a Naszályra tolás után Kosdig szinte teljesen õ vitt, mire kicsit magamhoz tértem.
Tandemmel még sosem mentünk ennyit terepen, és ilyen tempóban sem.
Vasárnap mozdulni is nehéz volt, de hétfõn locsolás után felugrottunk Mátrafüredre és mászunk egy Kékest (12-es átlag felfele lazán), meg szlalomoztunk egy jót a sípályán csordogáló gleccserpatakban a gyalogosok között.
(Mintha fél Magyarország kint lett volna a Mátrában. Az aszfalthoz közeli turistautak járhatatlanok, annyian mászkáltak.)
A tandemtolás nem volt gáz, a gyökereken ... khmm... kidõlt fákon átcipelés volt az egés túra esszenciája. (Köszi Barni + többiek az átemelgetést helyenként.)
Hozé képei nagyon jól átadják a hangulatot. A sár, a gyönyörû virágok közötti tolás, a sziklás-gyökeres cipelés. :-) Aki nem jött, bánhatja.
Danténak köszi a sárgumit, nagyon jól szolgált - és igaz, hogy lefele egy ballonos erõs mintás, a többi részre meg egy semislick kellene - ez volt a lehetõ legjobb választás.
A lejtõn sikerült a tárcsát vörösre izzítani, a telóból pedig a maximális utat kicsalogatni. Hû kazánfûtõmnek, Dawnnak külön dícséret jár, mert a Naszályra tolás után Kosdig szinte teljesen õ vitt, mire kicsit magamhoz tértem.
Tandemmel még sosem mentünk ennyit terepen, és ilyen tempóban sem.
Vasárnap mozdulni is nehéz volt, de hétfõn locsolás után felugrottunk Mátrafüredre és mászunk egy Kékest (12-es átlag felfele lazán), meg szlalomoztunk egy jót a sípályán csordogáló gleccserpatakban a gyalogosok között.
(Mintha fél Magyarország kint lett volna a Mátrában. Az aszfalthoz közeli turistautak járhatatlanok, annyian mászkáltak.)
Írta 2006. április 17. - 21:10
és mi van veletek? kettõtökkel
Hali! Köszönöm! Megvagyok, meg megvagyunk... hála az égnek kimondottan jól :love1:
Én holnaptól elkezdek végre valami kerékpáros életformát, mert ez már nem állapot! De azért a Buda Marciról a sikeresen lebeszéltem magam! Megnéztem a sportaktiv hanlapját... hoszabb... durvább... a tavalyi is szívás volt... és ez már így nem fun!
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2006. április 17. - 19:43
és mi van veletek? kettõtökkel
Írta 2006. április 17. - 17:24
Szeva elveszett!!!! Na lassan mindenki visszatér ehez a fórumhoz is?
hát sajna a másikra se nagyon volt idõm irogatni... Egy kicsit szét voltam csúszva...
KisÖcsike
Írta 2006. április 17. - 16:47
Szeva elveszett!!!! Na lassan mindenki visszatér ehez a fórumhoz is?
HAPPY BIRTHDAY WANNARIDER
HAPPY BIRTHDAY WANNARIDER
Írta 2006. április 17. - 16:43
Bódóg Szülcsinapot a mi kedvenc Peti (wannaride) barátunknak!!!
KisÖcsike
KisÖcsike
Írta 2006. április 17. - 16:25
Sok locsolót!
Én már kilocsoltam 2l ásványvizet, úgyhogy száradnak a pólók.
És a tieid a futás miatt, vagy a lányoké a viz miatt??????
Írta 2006. április 17. - 14:54
Sok locsolót!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Írta 2006. április 17. - 13:29
KELLEMES NYUSZIT MINDENKINEK!!!!!!:jupi: :tusz:
Írta 2006. április 17. - 13:26
ledolgozásképpen elmentem ma egy jó 2 órát sétálni itt a dombságunkban, és tökre rendbe vagyok.
Most néztem a képeket illetve a képeimet. Szépen néztünk ki mindannyian. Dantén legközelebb beállítunk valami TEMPOMATOT kb 10km/h-s sebességre hegyen-völgyön felfelé-lefelé, és akkor az idegességi indexén tudunk valamit javítani. Ja és a sinus görbéje is folyamatos lesz.
Most néztem a képeket illetve a képeimet. Szépen néztünk ki mindannyian. Dantén legközelebb beállítunk valami TEMPOMATOT kb 10km/h-s sebességre hegyen-völgyön felfelé-lefelé, és akkor az idegességi indexén tudunk valamit javítani. Ja és a sinus görbéje is folyamatos lesz.
Írta 2006. április 16. - 23:35
Ma is verõfény van.
Na ezt módosítom....szétázva és sarasan jöttem haza a HHH-ról...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. április 16. - 17:16
Na itt van néhány kép a Lemaradás 100-ról:
http://www.kep.tar.h.../50263321?o=0#2
Javaslat:
Javaslom a túrán megjelentek nevében, hogy Charon sportársunknak (Szül. V. Viktor) a túrán nyújtott teljesítményéért a "Nagy Tandemtoló" cím aranyfokozatát adományozzuk.
hozé
http://www.kep.tar.h.../50263321?o=0#2
Javaslat:
Javaslom a túrán megjelentek nevében, hogy Charon sportársunknak (Szül. V. Viktor) a túrán nyújtott teljesítményéért a "Nagy Tandemtoló" cím aranyfokozatát adományozzuk.
hozé
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. április 16. - 12:21
Ma is verõfény van.
Írta 2006. április 16. - 11:22
Dejómár valakiknek Nálatok nem esik az esõ vagy csak lazán esõben nyomjátok ?! Dante teis mindíg dolgozol, közben megnemis tekersz egész nap hehe.
Írta 2006. április 16. - 11:09
Hát, én megyek is egy laza tekerésre, semmi bajom, a görcs nyomait érzem a combomban, ennyi.
Írta 2006. április 16. - 10:22
De, a karom kicsit leégett.
A vége nekünk 130 km lett, Fótig. Hazafelé az tûnt fel, hogy mindkét csuklómat érzem, ami nagymértékben a lovasok által tönkretett utaknak köszönhetõ.
A vége nekünk 130 km lett, Fótig. Hazafelé az tûnt fel, hogy mindkét csuklómat érzem, ami nagymértékben a lovasok által tönkretett utaknak köszönhetõ.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. április 16. - 10:05
Ki hogy viselte el a tegnapi napot? Nekem van egy kicsi izomlázam, de azon kivül semmi.
A kezetek nem éget le nektek???
A kezetek nem éget le nektek???