Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Meg kellett volna kínozni a három hét alatt, és után kellett volna állítani a kormánycsapit, ahogy Dante írta. Butaság volt így nekiindulni.:(

Én a tavalyi DM elött egy héttel kaptam meg a Pike-ot, de az egy hét alatt olyat kapott... Nem is volt vele gond, ahogy azóta sem. Bár azt hozzá kell tenni, hogy sokkal keményebb teló, és sokkal alaposabb elõtesztelése volt, mielõtt piacra dobták volna.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
3 hete raktuk bele és azóta ez volt a 2. nagyobb terhelése. Ennek megse szabadna érzõdnie egy ilyen telónál...:mad:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Bizarr, ezek szerint elferdült a nyak? Vagy csak nem volt eléggé beállva a csapágy - ugye tudod, h beszerelés után 1-2 túrával újra be kell állítani? Mondjuk a SID nekem is halódik, lekopott a teflon, talán becsúszócsere lesz, vagy valahogy kihúzom jövõ januárig, s akkor beruházok egy Reba World Cup-ra. (végül is, már ez a negyedik szezonja, s semmi baja nem volt még - ez is inkább "elhasználódás" mint mûszaki meghibásodás...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Azt hallottam mi történt az újjal - de a régi visszarakásának mi akadálya? Visszarakom én Neked, ha félsz a kormánycsapágy megzakkantástól!

Charonhoz viszem,mert egyenlõre az a problémám,hogy ki se tudod szedni most a Recon-t. Satura rászorult a csapágy a nyakra. És barbárkodni meg nem akarok

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

én kihagyom a túrákat, amennyiben nem sikerül a régi telómat visszarakni, mert az újnak sajnos beteg a torka és doktorbácsihoz kell vinni

Azt hallottam mi történt az újjal - de a régi visszarakásának mi akadálya? Visszarakom én Neked, ha félsz a kormánycsapágy megzakkantástól!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó, ha Te is Pilist szeretnél, akkor legyen a Pilis!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hát nem biztos, hogy jó ötlet volt éppen a BM-en bejáratni egy új típust.:(
Pontosan melyik új RS-rõl van szó?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
én kihagyom a túrákat, amennyiben nem sikerül a régi telómat visszarakni, mert az újnak sajnos beteg a torka és doktorbácsihoz kell vinni

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor találjátok ki, mert nem szeretnék keresztbe szervezni magamnak, ha a Pilis a nyerõ.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés, csak gondolkodtam, akkor legyen Pilis-tetõ. Már úgyis rutinból megy...;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én inkább a Pilistetõre szavazok, pályabejárás nem izgat fel. Esetleg Üvegtigris túra?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Akkor már 4-5...:) Gyûlünk-gyûlünk.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A szombat engem is érdekel!
:)
Má'nagyonkénemenniegyjót!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Engem az a pálya nem érdekel, ezért passzolom.:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Eráék meg Crosskovácsi bejárást akarnak...az se rossz 5let, nem megyünk inkább oda?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

FELHÍVÁS-FELHÍVÁS

Pilis túrát szervezünk szombaton, ha az esõistenek is engedik, jelentkezéseket ide kérjük. A táv HHH-ról indul (tali mondjuk UVH 1100AM), majd régi DM útvonalat követve jut el a Hosszú-hegyre, ahonnan is felküldjük a Pilis-tetõre, s onnan át Dobogókõre. Onnan meglátjuk, de valószínûleg egy erõnlétfüggõ útvonalon megindulunk hazafelé. Szint lesz benne rendesen, lényegében egy fél-elit-régi-dunamaratonról van szó, útvonalat úgyis mindenki ismeri, benne lesz a jó kis pilis-tetõi szerpentín (a kedvencem...) és még sok más mókás szakasz. A tempót viszonylag haladósra (de nem széttépõsre) tervezzük, végül is, nyakunkon a Szilvás Maraton, ennek már izomból mennie kell. ;)

eddig jön:
Dawn+Charon, Dante

Gondolkodom rajta, mert vasárnap is lesz vmi Pilis túra a Kelly's topic szervezésében.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
FELHÍVÁS-FELHÍVÁS

Pilis túrát szervezünk szombaton, ha az esõistenek is engedik, jelentkezéseket ide kérjük. A táv HHH-ról indul (tali mondjuk UVH 1100AM), majd régi DM útvonalat követve jut el a Hosszú-hegyre, ahonnan is felküldjük a Pilis-tetõre, s onnan át Dobogókõre. Onnan meglátjuk, de valószínûleg egy erõnlétfüggõ útvonalon megindulunk hazafelé. Szint lesz benne rendesen, lényegében egy fél-elit-régi-dunamaratonról van szó, útvonalat úgyis mindenki ismeri, benne lesz a jó kis pilis-tetõi szerpentín (a kedvencem...) és még sok más mókás szakasz. A tempót viszonylag haladósra (de nem széttépõsre) tervezzük, végül is, nyakunkon a Szilvás Maraton, ennek már izomból mennie kell. ;)

eddig jön:
Dawn+Charon, Dante

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dantenál nem lesz hosszú a lista, még ha teljesen ki is írja.

Hát nem is, összköltségem egy potyára megevett csokis mûzliszelet volt, amivel vércukrot próbáltam versenyképessé hozni. Feleslegesen. :(

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Milyen kellemes meglepetés, hogy ilyen neves bringások is olvasgatnak minket! Üdv a XVII.-ker. nevében!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Egyébként meg tökmindegy, nem? Hordjunk bukót!

Nem is ezt akartam 2ségbe vonni, a boltig nem megyek bukó nélkül. Láttam már bukó nélküli _tapasztalt_ bringást elesni _10-zel_ betonon úgy, hogy nem kelt fel magától... a gyereke előtt... olyan dühös lettem, hogy nem bírja a tökkelütött fejére tenni azt a nyamvadt bukót, hogy legszívesebben én adtam volna neki a másodikat.