Jajj má' te kis te!
Hát pattansz valami jármûre, és elrongyolsz a legközelebbi bringaboltba, és viszel az asszonynak egyet!
Szerintem a Probike jó lesz... :wtf:
(Árkád?)
Nekiálltam végignézni a boltok nyitvatartását és az eljutási idõ, távolság, rendelkezésre álló idõ zárásig mínusz Kistarcsa-Vác-Kistarcsa távolság megtételéhez szükséges idõt és kifutottam a lehetõségekbõl. Árkád ötkor zárt, én meg fél hatra végeztem bokros teendõimmel.
Tegnap mentünk Dawnnal 100 kilcsit a Pilisben a legnagyobb melegben. A HHH-ra feltekerni délben nem kispályás, az aszfalton szinte megolvadt a gumi, aztán amerre múlkor Dante is ment - inkább tereppel próbálkoztunk. Lefele Borosjenõre a kéken elsõ harmad köveset leszámítva féktelenül száguldott Párom, csak néztem, hogy most mi van. Szerintem kezd ráérezni a lejtõzésre.
Az egri várnál nekem sikerült feltekernem a terminátoron, majd középtányérral a csobánkai útig. (HHH is megvan végre nagytányérral - igaz volt keresztbeváltás persze)
Hosszú hegy végén elkapott minket egy zuhé, így begurultunk Szentkeresztre a cukrászdába - ajánlom mindenkinek a káposztás pogácsájukat!!! Nagyon finom. Esõ után irány Fagyos-katona, gõzölgõ aszfalt fogadott fent, egészen Sikárosig. Tiszta szauna :-)
Szentlacinál kicsit túlméretezett árakon (400 huf 2 dl leves, 800 kb fél liter, 1500-2500 minden egyéb kaja), ettünk nagyon finom bablevest és tárkonyos husilevestet. Nyami.
Dömörkapu, Lajosforrás volt még terítéken, és sötétedésre haza is értünk.
Ami még nagyon jó döntésnek minõsült, az a "Pestre kocsival" opció. Kétszer tíz kilcsi idegölõ gyalogoskerülgetéstõl megszabadultunk. Elég volt a szentendre-bp közötti kerékpárút kaotikus keresgélése és a gyalogok (parasztok) kerülgetése így is.