Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszi szépen.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Érdekes szintek vannak ezen az útvonalon, Dante végigrohanhatnál a kedvünkért valamikor rajta, mert kéne egy szinttérkép. Köszike.

Majd hétvégén, ekkora távot hétköznap nem tudok menni...sajnos.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jaja, nem mér, ha állok, pl azt sem mérte, amíg Pite öltözködésére kellett várni 10 percet. Ott álltunk 10 percet, s Isaszegen egy 5-öt, 5-öt, ennyi lehet a különbség. (meg Gyulával találkozva mondjuk 3 percet)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hápi, az átlag 29,8 lett, csak nem rontottad le 2-vel hazáig...;) Pitének annyira fájt a lába, h inkább elõl akart menni, hogy az izomfájdalom elnyomja a bokájába lévõt, szóval még gyógyulnia kell.

Az nem lehetséges, hogy amikor vártatok rám leállítotad/leállt az órád és emiatt van az eltérés? Merthát ugye most én voltam a lassabb, de majd még meglátjuk ha formába lendülök. :-)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Vasárnap is fürödtünk, Õrbottyán után egy utánfutós csákónak köszönhetõen két dézsa pocsolyavíz került ránk.

Azért így is megérte..... Gyönyörû idõ volt, és a táj csodálatos volt.

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De nem Dante van a videón, mert õ még az ugrató elõtt beparázna ;-)

A mi hétvégénk az idei elsõ normális tekerészés jeligére szombaton egy Hungaroringnél megfürdõs 22-es egy órás, majd vasárnap egy nagyon szép 143-as átlagpulzusos 65 kilcsi Gödöllõ-Veres-Erdõkertes-Galgamácsa-Õrbottyán-Veres-Szada-Mogyoród-Patkó-Haza útvonalon. Érdekes szintek vannak ezen az útvonalon, Dante végigrohanhatnál a kedvünkért valamikor rajta, mert kéne egy szinttérkép. Köszike.
Vasárnap is fürödtünk, Õrbottyán után egy utánfutós csákónak köszönhetõen két dézsa pocsolyavíz került ránk. Csak a kamásli alatt nem fáztunk az utolsó 15 km-en haza. :-(

Barni: Értem a célzást.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
A fájdalom nem számít, de az látszik, hogy a gipszben eltunyúlt a lábam.
Bár mostantól bringával járok megint. Nagyon jó érzés.
Jó volt a tekerés.

Ami az ugratós csávót illeti: nem hiszem, hogy túlélte a lépe.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hápi, az átlag 29,8 lett, csak nem rontottad le 2-vel hazáig...;) Pitének annyira fájt a lába, h inkább elõl akart menni, hogy az izomfájdalom elnyomja a bokájába lévõt, szóval még gyógyulnia kell.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Szerintem õ is csak próbálkozni szeretett volna. Megnéztem lassítva is, és a beton tuskóba akadhatot bele neki az elsõ kerék. Azon csodálkozom hogy túlélte

Ja amúgy kössz az infókat
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

http://video.google....99980794&q=bike

Csúnya nagyon

Részvétem a srácnak, de ki rák mondta neki, hogy ugorjon ott le... ez a kerékpár nem természetes irányú felhasználása....

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Már megint irigyellek benneteket, hogy ilyen jót tekertetek. Elárulom,hogy idén még nem ültem a bringámon sajnos. De már nagyon várom azt a pillanatot mikor probálgatom az új fékemmet a komolyabb lejtõn és azzal trükkõzõk, hogy miként ne álljak fejre.
Várhatóan lassan összehozzuk

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Na alapozó kör ma is megvót, nekem 78,9 km lett, bocsesz Hápi, nem 30-40 lett és éppenségel nem 25-ös átlag...;) De jó volt ez - fõleg, h minden településen szállt be ember (még olyan is, akit nem is ismertem, csak "éppen" arra járt), úgyhogy a vonat elég izmos tempót tudott menni.

Igen le is szakad két kocsi! Az egyik érthetõ -Pite- a másik már nem annyira bár mentségemre szóljon, hogy a szezon még nincs itt! Nekem 88ra jött ki de a péceli emelkedõn alig vánszorogtam fel :-) Ilyen is rég volt már!
Átlag kb. 27 de a vége nagyon lenyomta. De azért jó volt, csak az éjszaka többet kellet volna aludni. Most is olyan vagyok mint a mosottszar.
És isteni volt az idõ, sofõrõk azt a tetû Passatost leszámítva jól viselkedtek.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Lehet benne valami, mert amikor találkoztam velük Pite tolta a szelet elöl. Nekem egy laza 50-es jött össze ebéd után. Mentem volna még, de elsõ lámpát nem vittem, meg a lábam is kezdett fázni a vizes zokni miatt(elfért volna a kamásli).
Kivételesen az autós közlekedõ társak vették a lassításra kérõ integetésem a nagy vízátfolyásoknál, így felül szárazon megúsztam a túrát.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
http://video.google....99980794&q=bike

Csúnya nagyon

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
akkor megint kidöglesztettél mindenkit? Pite gondolom még így is ott hagyott beneteket a fájós bokályával.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na alapozó kör ma is megvót, nekem 78,9 km lett, bocsesz Hápi, nem 30-40 lett és éppenségel nem 25-ös átlag...;) De jó volt ez - fõleg, h minden településen szállt be ember (még olyan is, akit nem is ismertem, csak "éppen" arra járt), úgyhogy a vonat elég izmos tempót tudott menni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Annyit szabjatok mindig meg, hogy mi ez: országút, terep, vegyeske? Csak mert ha ismeretlen emberke jönne, neki lehet, hogy meglepõ lenne egy "laza aszfaltos kör". :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ha addigra elkészül a bringám akkor megyek szerintem!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Feltöltött kép

Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Az lehetséges,vagy nem ismeri fel a képed kiterjesztését.
próbálkozom én is és ha van valami akkor jelzem