Nekem a vége távban 128km lett.
Nah ez durva. Nem kocsival voltál? Neeem, nekem még 100+hoz tél van.
Nekem a vége távban 128km lett.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Ez egy felvonulás, túra volt és arra szolgált, hogy ismertebb legyen az egyesület. Ergo azzal, hogy eljöttél a TÖMEGet képviselted. Egy kezdõ bringás nem bírja és nem is élvezi a 30-as tempót. Mellesleg sokan is voltunk.
(De tudom, hogy tudod )
A nehezítés nagyon tetszett mindkettõnknek. Bajtemetés emelkedõ 32-es elsõ fogszámmal fincsi. Sarazás a tóhoz nem fincsi :-( Nagytarcsai emelkedõ 9 perc alatt nagggyon fincsi.
Köszönjük a túrát a Remek SE-nek és az extrákat Danténak. (Asszem õ volt az értelmi szerzõ.)
Tempó nekem picit kevés volt,
ezért be kellett iktatni egy kis "nehezítést".
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem jellemzõ. Egyéb irányú elfoglaltságaim vannak (például édesanyám születésnapja), így holnap nem tekerek.Szió!
Holnap jössz???? Mert akkor a Fehérvári-Etele sarkán talizhatnánk olyan 1/4-1/2 9 körül de.-t
A madárinfulencia volt, van, s lesz is! Csak az emberivel ne keveredjen.Csak ne madárinfluenzát hozzanak....
KisÖcsike
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Beszéltem szárnyas barátaimmal és bármelyik pillanatban itt lehet!
...zsákban hozzák a meleget! És ki is engeditek? Vagy viszitek tovább?Nyugi.
Sándor József Benedek ...
Rákosmente KerekSE;
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."