Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Szasz
Holnap nyolcra megyek. Izguljatok a nyomotokban leszek.
Utánna majd visszacangáztok az autóhoz?
Térképet vinni kell?
Charon a mosógép tengerészeti fegyvernek számít.

ui: who the f*** is Nyurgusz?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Barni - megvárunk mindenkit a rajtnál. Uff. Ha 7:30, akkor 7:30. Max Charonék elõresietnek, mert félnek, h a tendemmel halódni fognak a Naszályon. Én elvben már úgy gondolkodom, h Pitét megvárom (õ h8-ra ér oda kb). Mivel gondolom nem jellemzõ, h 7-8-kor tekertetek mostanság, akkor mondom, h kamáslit, hosszúkesztyût HOZZATOK, mert 3-4 fok van még akkor (téli hõmérséklet).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Az 1-el elöbbi 5:55-kor megy, amihez nekem 4-kor kellene kelni! Nem lenne túl jó ötlet. Nagyon korán lenne.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem jó, de Charonékkal elvileg már hamarabb ott leszünk. De jó lenne együtt indulni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Reggel 6:55-kor indul a Nyupiból a vonat ami 7:29-kor van Verõcén. Az megfelel a társaságnak????

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én megyek,csak ég nem tudom,hogy hogy! Megnézem a vonatokat és annak megfelelõen még jelentkezem.
Nindzsa is jön, tehát vele még egyeztetek.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

a Buda Marci után akármire elmegyek! :) Akár a Lemaradás 200-ra is 5000 szinttel... ;)

Azért a Buda Maraton nem ekkora kihívás...

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

...Akár a Lemaradás 200-ra is 5000 szinttel... ;)

OK! Vizsgaidõszak után megszervezem! :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Köszönöm újfent a meghívást, de nekem sok még az a tt jelen állapotom szerint, mint kifejtettem már.
Ellenben megígérem, hogy a Buda Marci után akármire elmegyek! :) Akár a Lemaradás 200-ra is 5000 szinttel... ;)
"Nice boys don't play rock and roll"

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Sorry!
Nekem és Nyurgusznak a Lemaradás tényleg lemaradás lenne ezért kimarad. (erõnlét és idõhiány)
Inkább megyünk a Pilisbe laza tekergésre meg fényképezésre.

Zoozoo és Öcsike nevében nem nyilatkozhatok, de tudomásom szerint õk is az egyébb opciót választják.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Start 7:valamikor Verõcérõl. Hozéék megérkezését megvárjuk.
Pite a bónusz egy óra lemaradást ledolgozza. :-)

Többiek? Hápi, Zoozoo, Öcsike, Barni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jelzem, hogy Charon 6kor akar indulni, de megpuhítom még a 7rõl, 6 az irreális szerintem is. 7:10-7:15 Verõcén talinak jó szerintem.

Kérlek Charon 7-re menjünk és ne 6-ra! Az gyalogosokra van méretezve, 1 órán nem múlik semmi!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én azt gondolom, hogy Mátéval jövünk.
Valószinû, felmegyünk vonattal, mert a kocsit nem tudjuk visszahozni.
A 7-óra nagyon korán van, de mindegy. Az nekünk azt jelenti, hogy 6.45-kor kell felszállni a vonatra Dunakeszin, és kb. 7.10-7.15 -re vagyunk fenn Verõcén.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Barni, Hozé, és többi nem jelentkezõ ember jelentkezzen!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csomitartót nem, de tetõcsomitartóra-szerelhetõ-tartósínem (bringatartóm) van! Nem erre gondolsz mester? Ma reggel kint voltam, s mint mondjak, nagyon nagy a sár, de vannak porszáraz részek is, mert a szél meg fúj mint az állat. (amitõl a nyitott részek száradhatnak) Megnyomtam a Gyertyános,t, elég cudar, én szerintem a saras részek miatt felteszek sárgummát, bár el lehet boldogulni nélküle is talán. De a nagyon sötét erdõk (pl Bajtemetésrõl a kedvenc lefelénk) mocsárban áznak, arra számítani kell. Ami aggaszt, hogy hideg is van, szerintem hosszúmez. A 6os rajt nem durva kicsit? :) Mondjuk legyen 7, s akkor lesz mit behoznunk. ;) Hogy beszéljük meg, tali a rajtnál? (vagy hozéékkal menet közben összecsapódunk?) Hápiék nem, szóval más szerintem nem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Sárgumit adjak valakinek kölcsön? Egy viszonylag sártûrõ Michelin-t kölcsönadhatok. (a Fire Mud Pro az az én bringámra kerül ;-) )

Hát, ha nem félted a tandemen... Feltöltött kép
A Naszályon úgyis cipelni kell, Veresig máshol nincs nagy sár.
Margita - Pap-Miska - Bolnoka - Isaszeg 48/katonasírok/Bajtemetés milyen lesz?

Szereztél tetõcsomitartót?

Többiek ki jön és ki hogyan, mikorra akar?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tutira :-) Még jó, hogy csüt-pént nincs netközelben.

Diagnózis a fõorvos úrtól. (Nem találtam a scannerünket, ezért begépeltem.)

Sebészet vizsgálat:
Jobb I-es lábujját beütötte. I-es metatarsus fejecs felett érzékenység.
RTG. törés nem látható

Borogassa, meg ilyesmi.

BNO kódok:
W00H0 - Esés ugyanazon szinten hóra vagy jégre
S9010 - A lábujj(-ak) zúzódása körömsérülés nélkül
Y3600 - Háborús cselekmények tengerészeti fegyverek robbanása révén.

Az elsõ kérdése az volt, hogy spd-cipõben tudok-e tekerni. :-)

Szombatra valszeg jobban leszek, maximum fájdalomcsillapítóval tompítom egy kicsit magamat majd. 6-kor lehet rajtolni, és ezt érdemes is megjátszani (kb 5-kor start Dante, készülj rá erõsen), mert tavaly kellõen edzett ismerõseink 11-kor értek fel a Naszályra hasonló indulási idõponttal!!! Plusz éjjel még a Bolnoka környékén el is tévedtek.
Idén nyomni fogjuk neki ezerrel, mert nem szeretném, ha utolérnének.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Erika jól nyomja, csak nem végkimerülésig, de nem baj, majd mi jól széthajtjuk...

Na ezzel biztos rábeszélted!
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Erika jól nyomja, csak nem végkimerülésig, de nem baj, majd mi jól széthajtjuk, majd Viktor fõz vacsit. Viszeg zselét meg minden, nem lesz lazsálás. :) 5kor már programom van, addigra már Pöstön kell lennem, szóval jó lenne, ha összejönne ez a TT.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Ajánlat:
Ha Erika úgy gondolja, hogy menne, akkor megyünk vele, az Õ tempójában.

Csak nehogy szembesülj a ténnyel, hogy Erika egész télen duracell nyuszivá gyúrta magát... :jupi: Aztán meg erõd sem lesz vacsorázni...:eek:

:ogien:
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!