Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
Írta 2006. május 06. - 08:07
Írta 2006. május 05. - 21:51
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 05. - 16:36
Tali Szépvölgyi cukrászda kb 11. (Kolosy tértõl - Szépvölgyin HHH fele felfele, a Pusztaseri becsatlakozásánál)
Dante 9-kor kel, Vali és Hozé telefonos kontakt lesz pontosításnak akörül.
Táv meglátjuk, szint meglátjuk.
Útvonalterv - HHH, Virágos, kék lefele, Borosjenõ, Köves-bérc, egri vár, Csobánka, Hosszú - hegy, Pilis szerpentin + nyereg, Dobikövi és extrák.
Írta 2006. május 05. - 14:08
http://bikemag.hu/content/view/208/1/
Én megyek, gyertek Ti is!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. május 05. - 13:47
Írta 2006. május 05. - 13:17
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. május 05. - 12:02
Na, 3M beragasztás mûködött, valsz azért mászott, mert kábé nitridált titánium simaságú a sín...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. május 04. - 20:36
Próbáltad már úgy is, hogy a nyereg a kerékpár felsõ felén legyen, és Te meg az "alsó feledet" teszed rá?
Mert mások így használják...
Írta 2006. május 04. - 20:32
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 04. - 13:47
Egyébként téphetõ.
Írta 2006. május 04. - 13:36
Dante:
Egyébként sid lockout légtelenítést csak jó pénzért vállalnék. Lévén közel másfél óra szívás az egész. :-/
Majd meghívlak a cukiban egy dobostorta szeletre, jó? Egyébként jó esetben másfél óra...
totál OFF, de egy kérdés - az új nyergem mászik hátra (a sín csúszik, 1-2 mm hetente) - de jobban megtépni nem merem (üreges titánsín). Mit tegyek? Gondoltam, h felcsiszolom picit, ne legyen teflonsima...
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 04. - 13:12
Írta 2006. május 04. - 11:09
És átmegy mindenen......
Hápi: Egy kõkerék meg nem kap defektet, vésõvel gyártják, tehát az a legjobb.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 04. - 10:57
ki kellett szedni a bubiskanállal.
[/quote']
És tényleg!
Igaz, hogy van idõrõl idõre van egy-két típus/évjárat, amiben van hiba - nem raknak bele elég zsírt, de ez nem jelenti azt, hogy mindent szét kell szedni eleve, vagy be kell járatni.
Elég precízen rakják össze a mai modern cuccokat már, fõleg, hogy századmilcsi pontosságal is gyárthatják.
Dante:
Egyébként sid lockout légtelenítést csak jó pénzért vállalnék. Lévén közel másfél óra szívás az egész. :-/
Az olaj meg típusától függõen vagy habzik, vagy nem.
Hápi: Egy kõkerék meg nem kap defektet, vésõvel gyártják, tehát az a legjobb.
Írta 2006. május 04. - 10:38
Nem, csak az ilyen precíz cuccokat vitrinbe kell tartani, néha kivenni, a szobába leporolni és vissza...meg különbenis. Nehogy már a felhasználó legyen a hibás.
Napközibe nem kellett volna beiratni a telót? Meg este
mesélni neki? (a királynõset...)
Abban sem hiszek, hogy gyárilag szarul rakják össze. Ez olyan magyar virtus. "Á szarú' van összerakva".
uff.
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. május 04. - 10:33
Napközibe nem kellett volna beiratni a telót? Meg este
mesélni neki? (a királynõset...)
Abban sem hiszek, hogy gyárilag szarul rakják össze. Ez olyan magyar virtus. "Á szarú' van összerakva".
Dante:
Pl a SIDem sem volt tökéletesen összerakva, például buborékos volt az olaj stb.
ki kellett szedni a bubiskanállal.
uff.
Írta 2006. május 04. - 10:26
Kellett neked ilyen bonyolult cuccot venni! Én a gyárilag beépített telomat elvittem csgyhez, kiöntöttük belõle a felesleges vizet , kentünk rá egy kis csgy féle spéci zsírt és jobban mûködik, mint újonnan. Levegõ van benne, de az ahol bement ott ki is jön, a víz az már gázosabb mert ahhoz szét kell szedni. És simán bírta a BM-t!én kihagyom a túrákat, amennyiben nem sikerül a régi telómat visszarakni, mert az újnak sajnos beteg a torka és doktorbácsihoz kell vinni
Hétvégét még nem tudom, mert ilyen hét után valahogy nem vágyom erdõbe. Az Üvegtigris túrát meg meg kéne ejteni valamikor. Megvan 1-2, és a célhelyszín is adott.
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 04. - 09:14
Ez Solo air teló, az útállítás pedig távtartókkal oldható meg - teljes szétszedés mellett. Valszeg tört benne valami, akkor szokott kiugrani maxra. (Nevét nem tudom, de sejtem mi lehet.) Az, hogy se ki, se be, az meg mindenképpen gáz.
A kormánycsapágy pedig nem csoda, hogy nem engedi, ugyanis egy elég régi darab. Nyeklik-nyaklik a golyóskosár, a központosítója pedig hajlamos beékelõdni.
Barni meg nem adott olyan nagy terhelést, ami miatt bármelyik hibának jelentkeznie kellett volna.
Uff.
Írta 2006. május 03. - 23:16
Írta 2006. május 03. - 23:02
Végül is ami történt vele, hogy a gyári 80-as beállításról kiugrott 155mm-re és onnan sehova. Mereven beállt. Tegnap kiengedtem belõle a maradék 50 psi levegõt és így megmozdult,de csak befelé...
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: