Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Közben meg, hogy a kerékpárt se vigyem feleslegesen, le tudok gurulni a boltba!

De onnan fel is kell tekerni / tolni ám! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante, szombaton én megyek, Máté meg még kitalálja.
Jöhetsz velem.

Köszönöm hozé, majd még pénteken visszajelzek, akárhogy is lesz. Addig semmi sem biztos.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Ha meg tényleg szombat, akkor szombaton egy iszonyatosan combosat fogunk menni, nrsnek való köves emelkedõvel és alternatív aszfaltos mászással, lájtos lejtõvel és Valériának való letörésekkel, és közkívánatra az elmaradhatatlan mezszaggatással. :D

F@sza! :D

Asszem én akkor maradok a táborhelyen sütni-fõzni! mondtam már, hogy isteni husikat tudok grillezni, és a fetás paradicsomsalim is csúcs??? Majd várlak titeket vacsorával! Közben meg, hogy a kerékpárt se vigyem feleslegesen, le tudok gurulni a boltba!

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante, szombaton én megyek, Máté meg még kitalálja.
Jöhetsz velem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Szombati képek itt (ezeket mi csináltuk):
http://www.kep.tar.hu/hapi/50278372#2
meg itt:

és itt:
http://www.nonprofit.info.hu/velodrom/
(töltsétek le a zippelt képeket is -jobb felsõ sarok- van közöttük "érdekes")
és itt:
http://kep.tar.hu/ro...ropy/50277398#2
és itt:
http://kep.tar.hu/ro...ropy/50277399#2
és végül, de nem utolsó sorban itt:
http://kep.tar.hu/ro...ropy/50277400#2

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Nekem is tetszik a szombati túrajavaslat, bár én inkább a lightos lejtõt választom, és a Valériának való letöréseket kihagynám;) A mezszaggatás belefér:)

:love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szóval egyre rosszabb az idõ sógoréknál, azaz még bármi lehet. Biztosat majd pénteken mondok - de szombat jónak tûnik Bakonyozni. Én még sosem voltam a Bakonyban, így biztos nagyon jó lenne, ha összejönne. Amit írsz Charon, az nagyon is szimpatikus. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Képek holnap.

A tegnapi állításomat ma is fenntartom. ;)

Kalóriatábor:

Barni remélem lesz addigra telód... Egyébként meg kezdj el gondolkodni egy alternatív bringán arra a hétvégére, ha nem viszem esetleg.

Dantén kívül kire számíthatunk még? Hozé, Hápi, etc.?

Ha meg tényleg szombat, akkor szombaton egy iszonyatosan combosat fogunk menni, nrsnek való köves emelkedõvel és alternatív aszfaltos mászással, lájtos lejtõvel és Valériának való letörésekkel, és közkívánatra az elmaradhatatlan mezszaggatással. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha nem az Alpokban leszek, akkor SZOMBATON megyek, de nem valószínû, hogy ottaludni is fogok, de majd meglátjuk. Erikáék már mondták a pótágyas megoldást, majd legfeljebb az bejátszik. De Etyeki bulira megyek. :) (99%)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ma néztem a lábamon a sérüléseimet amit a Buda marcin szedtem össze. Tök szép látvány. Mind a két lábszáram zöld,sárga és lila a bokámtól a térdemig.

Dante, te jössz a hétvégén a Bakonyba???
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Képek holnap.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Mindenkinek köszi a túrát meg mindent. Azért van még mit fejlõdnöm.....És igyekszem is.:)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi szintet nem néztünk, de mentünk vasárnap 60 kilcsit és ebben benne volt az Isaszeg-Nagytarcsa emelkedõ is esõben. Igaz autóval ;)
Ja és a füvet is lenyírtam az udvaron :D

Dawn:
Gratula! Posted Image Az elsõ Pilis tekerésen jól beavattunk. Megjegyzem, hogy az én elsõ Pilis tekerésemen ennél lájtosabb tempónál, rövidebb távon jobban kikészültem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Reszkessss Dante,mert ha Eri így halad akkor tényleg komoly ellenfeled lesz a nyáron..

Meglátjuk. ;) Azért én sem a pincében tárolom a bringát. Ma is téptem egy bõ 30ast, 550 szinttel. Mekkora sarazás volt...:P

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Azért mert hosszú volt!!!!!
Ki tudod magad dögleszteni 20 km alatt is annyira mint 120 km-en. Pl a hétfõi Buda marci 23km-e felért részemrõl egy 100-as laza száraz terepes tekeréssel.

Reszkessss Dante,mert ha Eri így halad akkor tényleg komoly ellenfeled lesz a nyáron..
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak azt nem tudom, ha lite volt a túra, az óra szerint pedig viszonylag lite volt, akkor miért vagyok ma ennyire fáradt...:D
(elvileg 1% max, 12% hard, 28% moderate, 43% lite, 16% very lite intenzitás)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dawn, tényleg gratula.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na hát kérem, ez a nap is megvolt. Hogy mekkorát mentünk! ;)

Kezdetnek volt egy jó kis HHH, ahonnan letéptünk a Köves-bérc lábáig. Az út sajnos tragikusan szétmosott és nyomvájús volt, de azért csak leértünk. Onnan kis intenzív mászásokkal megérkeztünk az "egri vár"-hoz. Egy rövid terminátor hegymenet után máris a Csobánka felé vezetõ úton találtuk magunkat, ahol (a temetõben...haha) vizet töltve nekiestünk a Hosszú-hegynek. Itt nekem nagyob jól kijött a lépés, megszöktem, s végig volt kakaó. (sorompó-tetõ: t=12:30 4,3 km, AVS 19,7 km/h, MAX 41,6 km/h, HR (átlag) 159 ) Innen, kicsi lejtõzés után, az egyre sûrûsödõ cseppek közepette megkezdtük a Pilis-tetõ mászását. Egyik kedvenc emelkedõm, NRS itt nagyon tarol - a 350 szintet fél óra alatt leabszolváltam, bár az átlag csak 10 körül volt azért. Innenbecikkcakkoztunk (inkább fel...;) ) Dobogókõre, ahol azonnali energiabevitelért ordított a szervezetünk. Hozé már eléhezett, én csak a határán voltam, de tény, hogy valami hihetetlen nagy zabálást csaptunk. Sajnos az idõ iszonyúan elromlott, esõ, szél, hideg lett. Fotóztuk egymás reszketését, annyira vicces volt, s megindultunk lefel. Aszfalton, mert KO is volt, s az idõ is menthetetlennek tûnt. Csak tûnt, mivel 10 km fogcsikorgató lejtõ után a napocska kisütött, s viszonylag hamar felmelegedtünk. A hegytetõ továbbra is komor ködbe burkolódzó óriásként tornyosul a hátunk mögött, jelezvén, hogy azért még nincs nyár. Innen jól megrántottuk a csapatot, s sec-perc alatt Budapestre értünk, amin átszenvedve magunkat haza is értünk. Én jelentem, elfáradtam, 126 km (1535 m szint) lett a vége, s a búzatábla a 20 centi homokban már nem volt olyan jólesõ. Dawn külön gratula, hogy túlélted (s nem is akárhogy mentél) !

Nekem szvsz nagy tapasztalat, hogy egy rövid mez + karmelegítõ + szélmellény azért nem MINDENRE jó. Vicces a Polar hõmérséklet görbéje, csak úgy jelezném, hogy Dobogókõn 10 fok volt (Pesten már 15 körül).

Hozé - a két részmentés egyesítése gyerekjáték, nem néztem meg a PPP-ben, az Editben a merge az aktuálisan megnyitott edzéseket egybegyúrja...

ez pedig a szinttérkép:
Posted Image

Igen, a csík benne a hõfok-görbe...

edit. Nem kell beszólni, picit el van tolódva a görbe, a teteje elvileg 700 méter. Csak elfelejtettem kalibrálni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

11-kor ott leszek.

Oks, mindjárt indulok én is, ott találkozunk. Elvileg mindenki száma megvan, majd összefutunk.

Diablo, boldog születésnapot!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Buldog szülinapot San

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce