Zoozoo, hallottam, hogy te nagyon gyúrsz.
Igen, Zoozoo gyúr, a hír igaz! Alattomosan készül, hogy elkenje a szánkat!
Zoozoo, hallottam, hogy te nagyon gyúrsz.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Önkorminál, ill. hamarosan élõben a helyszínen, vagy kérdezhetsz tõlem, és itt is: kerekparos.hu-n a forumon, vagy ha minden igaz szept. 22. a Kerületi autómentes napon az illetékesektõl személyesen....
Pesti út, "bringa" út, van ennek valami fóruma / hír / valami konkrétabb?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Focipályával szemben van az a romos kastély (mellette a Dózsa mûvház). Az mellett bal oldalon (ha szembe állsz a kastéllyal) van a kis üzletek (zöldséges és társai) között a Bikeshop.
Hogy melyiket ajánlom? Passz. A Papp és az RB rávezetett arra, hogy jobb és olcsóbb ha magam szerelem kedvenc lovam itthon.
Pesti útnál kevésbé forgalmasabb a Rákos patak menti bringaút, de ezt csak edzett hegyibringásoknak ajánlom. Ellenben a Pesti úton még az idén épül "bringa"út.
Focipályával szemben van az a romos kastély (mellette a Dózsa mûvház). Az mellett bal oldalon (ha szembe állsz a kastéllyal) van a kis üzletek (zöldséges és társai) között a Bikeshop.Wow, köszönöm. A Bikeshop viszont hol található? Úgy értem, van ott kastély valahol? :confused:
Illetve melyiket ajánljátok?
Még egy kérdés, aki bringával jár munkába, mi a legrövidebb út rózsadombra ill. valami kevésbé forgalmasabb mint Pesti út?
thx4all
Rákosmente KerekSE;
Én, Rákoskerten.
Kerületi boltok:
Papp kerékpár
Bikeshop a Pesti úti kastély mellett
Kerti Misi a Csabagyöngye utcában.
Én, Rákoskerten.Legutóbb enyhén úgy néztek rám, mintha lopni szeretnék...
Bár az áraikat elnézve...
Csak azért kérdezem, mert eddig Probike-ba jártam át Budára. Az meg kicsit messze van Strázsahegytõl.
Apropó, lakik arrafelé valaki? Egyszer érdekelne egy kis lájtos tekerés Gödöllõ felé. Persze terepen, márha van olyan arra, ami még szép is.
Rákosmente KerekSE;
Ezen kívûl már csak az õrsön a Ride Bike-ot az ÁRKÁD-ban,vagy a Big Bike-ot az IKEA mögött amit én ismerek,persze lehet hogy van még az Õrs környékén más is de én ezekrõl tudok.
Tesem csiped a Papp kerékpárt?
És a legközelebbi normális bolt?
17 kerben van valami bolt / szervíz a Papp kerékpáron kívül?