Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki? #2
vendég_Charon_*
Írta 2006. június 30. - 14:58
Írta 2006. június 30. - 11:07
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. június 30. - 11:02
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. június 30. - 10:06
Írta 2006. június 27. - 20:57
Holnap estétõl megtekinthetõk az aláirásomban lévõ linkben!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
vendég_Charon_*
Írta 2006. június 27. - 12:28
Írta 2006. június 27. - 11:19
A fotókra sajnos picit várni kell, mert a két felkért fotósunk szerencsére nem sajnálta a "filmet" és kb. 1300 fotót készített, és picit válogatni kell még. De pár héten belül mindenki megkapja a fotókat:)
:love:
Írta 2006. június 26. - 09:04
Én is szeretném megköszönni, hogy részesei lehettünk elsõ közös óráitoknak.
Hozé "sajtószóvivõnkhöz" csatlakozva a fényvédõ krém mellé javasolnák még sok-sok boldogságban, örömmel tekert kilómétert tandemen vagy szólóban, aszfalton vagy erdõben, itthon vagy külföldön, lejtõn vagy emelkedõn, esõben vagy napsütésben de a lényeg, hogy együtt és boldogan.
Gratulálunk!
Éljen az Ifjú Pár!
u.i: még mindig sajog a jobb oldalam
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. június 26. - 00:14
Kedves Ifjú Pár!
Használjatok fényvédõ krémet.
Ha a jövõt illetõen csupán egyetlen tanácsot adhatnék, az a fényvédõkrém lenne. A fényvédõkrém hosszú távú áldásait tudósok igazolták, viszont a többi tanácsomnak nincs egyéb alapja, mint saját összekuszálódott tapasztalataim.
Ezeket most szétosztogatom.
Élvezzétek ifjúságotok hatalmát és szépségét. Ó, ne is törõdjetek vele, hogy ifjúságotok hatalmát és szépségét addig nem érhetik el, míg el nem múlik.
De higgyétek el, húsz év múltán fényképeitek láttán eszetekbe jut majd, amit most még nem vehettek észre, hogy mennyi lehetõség várt Rátok, és hogy milyen mesésen néztek ki. Nem vagytok úgy elhízva, amennyire képzelitek.
Ne aggódjatok a jövõ miatt. Vagy aggódjatok, de tudnotok kell, hogy az aggódás körülbelül annyit segít, mint szöveges példának a rágógumi. A Ti életetekben az igazi bajok olyan dolgok lesznek, amelyek szorongó elmétekben még soha nem bukkantak felszínre, de egyszer, valamely álmos keddi délután, úgy négy óra felé majd elsötétítik látásotokat.
Minden nap csináljatok valamit, amitõl rettegtek.
Énekeljetek.
Törõdjetek más emberek érzéseivel. Ne tûrjétek, ha más emberek nem törõdnek a Ti érzéseitekkel.
Használjatok fogselymet.
Ne pazaroljátok az idõtöket féltékenykedésre. Egyszer elkéstek vele, másszor meg még korai. A verseny hosszú, hosszú, és a végén kiderül, hogy magad voltál az ellenfél.
Ne felejtsétek el a dicséreteket. Felejtsétek el a sértéseket. Ha ez sikerül, nekem is árulják el a receptet.
Ne dobjátok ki a régi szerelmes leveleiket. Dobjátok ki a folyószámlakivonataitokat.
Nyújtóztassátok az izmaitokat.
Ne érezzetek bûntudatot, amiért nem tudjátok, hogy mit akartok az élettõl. Érdekesebb ismerõseim közül a Ti korotokban egy sem tudta, hogy mit akar kezdeni az életével. A legérdekesebb negyvenes ismerõseim még most sem tudják.
Egyetek kalciumot.
Kíméljétek a térdeiteket. Ha majd cserben hagy Benneteket, hiányozni fog.
Élvezzétek a testeteket. Minden elképzelhetõ módon használjátok ki.
Ne féljetek tõle és attól sem, hogy más emberek mit tartanak felõle. Ennél nagyszerûbb eszköz úgysem kerül a birtokotokba.
Táncoljatok, akkor is, ha csak a nagyszobában tehetitek. Olvassátok el a használati utasításokat, akkor is, ha nem tartjátok be õket.
Ne olvassatok szépségápolási irodalmat. Attól csak csúfnak érzitek magatokat.
Legyetek tudatában, hogy barátok jönnek, barátok mennek. De ahhoz a pár értékes baráthoz mindenképp ragaszkodjatok. Dolgozzatok keményen, hogy életmódbeli és földrajzi hiányaitokat áthidaljátok.
Minél öregebbek lesztek, annál inkább szükségetek lesz azokra az emberekre, akik ismertek Benneteket, amikor még fiatalok voltak.
Utazzatok.
Törõdjetek bele, hogy léteznek alapszabályok. Az árak emelkednek. A politikusok lódítanak. És hogy Ti is megöregszetek. És mikor megöregedtetek, azon morfondíroztok majd, hogy amikor fiatalok voltatok, az árak nem emelkedtek, a politikusok tisztességesek voltak, és a gyermekek tisztelték az idõseket.
Tiszteljétek az idõseket.
Ne várjátok, hogy valaki majd gondoskodni fog Rólatok.
Ne sokat veszõdjetek a hajatokkal, különben negyvenéves korotokra úgy néz majd ki, mint egy nyolcvanöt évesé. Legyetek óvatosak, hogy kinek a tanácsát fogadják meg, de legyetek türelmesek azokkal, akik a tanácsot adják.
A tanács a nosztalgia megnyilvánulási formája.
A tanácsadás pedig horgászás: a hulladékból kikotorjuk a múltat, letörölgetjük, a rút részeket átmázoljuk, és újra felhasználjuk, többért, mint amibe került.
És hallgassatok rám: használjatok fényvédõ krémet.
Írta 2006. június 25. - 23:51
Köszönünk mi is mindent!
Írta 2006. június 25. - 23:16
Ma én meg lenyomultam Velencefürdõre, 5 órán belül oda-vissza, Tarcsáról 161 km, meglepõ módon (ahhoz képest, hogy tök sík, na jó, vannak dombok...) 400 m szinttel. Szintén érdekes, hogy oda leértem, kicsivel több, mint 2 óra alatt (34-38 átlag) - míg vissza csaknem egy órával több volt...(a végén már 20-al vánszorogtam)
Írta 2006. június 25. - 20:57
vendég_Charon_*
Írta 2006. június 25. - 19:37
Arra szeretnénk kérni mindenkit, akinél volt digitális fényképezõ és szívesen megosztaná velünk az eredeti fényképeket (cd-n pl.) írjon egy privit, hogy megbeszélhessünk egy találkozót.
Köszönjük!
Írta 2006. június 25. - 19:22
:love:
Írta 2006. június 25. - 13:32
Írta 2006. június 21. - 15:09
L. Dante!
Dettó.
Írta 2006. június 21. - 14:42
Augusztus eleje. Infó idõben fent lesz.Köszönöm az infót...de...engem személy szerint csak a második (vasárnap) érint(het), ugyanis hivatalos vagyok valamiféle esküvõre, vagy mire. Mennem kell, mert bélpoklos vagyok, majd mindent jól feleszem.
VV, a többi (Börzsönyi haláltúra és tsi) mikor lesznek?
Írta 2006. június 21. - 14:01
VV, a többi (Börzsönyi haláltúra és tsi) mikor lesznek?
Írta 2006. június 21. - 09:01
Írta 2006. június 19. - 21:50