Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2010. július 07. - 09:38
Hulp, láttam egyik nap próbáltál belépni az krankedzone-ra, sikertelenül!
Nem adtál meg email címet, így a jelszavad sem tudod újrakérni, de ha írsz egy privit, amiben megadod a mailcímed, akkor javítom a dolgot!
Kranked
Írta 2010. július 06. - 20:06
Látom bevezették a korház baleseti sebészetére a netet:)
Lassan külön kórtermet nyitnak a DH-soknak.
Amúgy egyik haveromnak volt nagy igaza azt mondta: "Ha bicikliboltom lenne akkor ezerrel támogatnám a DH sportot, mivel itt fogynak rendesen az alkatrészek"
Nem mintha országútit nem lehetne leamortizálni.
Írta 2010. július 06. - 18:10
Mikor megyünk legközelebb? Jövõhétfõ?
jobbulást cseresznye :S mi történt?
.p
köszi. dh pályán a fa híd után egy rézsüs kanyarban nagyobb tempónál kifordult alólam a keró, köszönhetõen a jó poros pályának meg a szétkopott 60 as keménységû minionoknak eséskor a csuklóm meg visszahajlott valahogy a könyökömet meg a kövek verték szét.májusban a haverom nyomott ugyan itt egy ugyan ilyet , õ azóta is gipszben van úh viszonylag én jól megúsztam.
hogy sikerült kiszabni a h karból a menetet Gigi?
Írta 2010. július 06. - 16:52
Cipõmmel mi van? Várjak még rá egyáltalán?
Vazze srácok, óvatosabban nyomjátok, még messze van a nyár vége, és sérülten nem túl jó bicajozni, ha egyáltalán lehet.
Írta 2010. július 06. - 15:05
pénztárcám meg leapadt
Írta 2010. július 06. - 14:16
tényleg, tudod használni a markodat vagy gáz van?
nekem bevan dagadva a kézfejem rendesen, nem vagyok én hozzászokva a dh-ho./
Máté te meg adhattál volna pontosabb infókat is, hogy merre leszel;)
igyekeztem, de nem voltál elõtte neten, telefonon meg nem lehet elérni :S
múlt hét csütörtökön azt mondták, hogy heló. nem lehet elintézni a munkavállalóit szóval ennyi, game over
szombatig ott voltam aztán hazajöttem bogival. vasárnap idõben vissza akartam még menni saját kocsival Borcsival, de sajna csak 8kor tudtunk elindulni este, addigra meg gondolom már hazaértetek. szóval bazeg így pont elkerültük egymást. ottaludtunk vasárnap, aztán hétfõn bicózgattunk. Harmadik körig egész jó volt. Megfeküdtem a FR-on a fenti kanyarokban, lezúztam a hátam, de ez még nem is lett volna para. Ugyanebben a körben a slopestyle parkban a nagy drop utáni döntött kanyarban felvágódott egy nagyobbacska kövecske a nagylábujjamra :S Gyors lejegeltem, akkor nemfájt még mentem pár kört, aztán estére kb menni nem bírtam, meg ilyen lilás lett az egész :S Na mind1.
Mikor megyünk legközelebb? Jövõhétfõ?
jobbulást cseresznye :S mi történt?
McClane, meló miatt? majd jelentkezz azért .p
Írta 2010. július 06. - 11:00
tényleg, tudod használni a markodat vagy gáz van?
hajszál repedés lett rajta plusz zúzódás, de nem kell gipszelni. azt mondták jegeljem plusz pár hét pihentetés és jobb mint régen
benne lennék pár hét múlva újra, csak akkor 2 napra kéne.
Írta 2010. július 05. - 21:45
Írta 2010. július 05. - 20:45
etilin egyedül voltál? szép táv! meg jó kis szint...
Dani ha megnézed a második képet, az nem túl bizalomgerjesztõ(az aszfalt állapota)..
Igen egyedül. Ilyen állatságra azért nehéz beszervezni bárkit.
Bertivel megbeszéltem hogy majd egyszer megyünk. Erre az útvonalra akarom majd elcsábítani:
http://www.bikemap.net/route/574763
Csak idõpontot kell egyeztetni. Ja és ide még a Stuhleck is beleférhet csak az még kb 400méter szint 1780magas.
Írta 2010. július 05. - 19:27
majd igyexem felderíteni a Bakonyt
addig is nyomjátok ami csak a csövön kifér!
Korn
Írta 2010. július 05. - 16:18
Írta 2010. július 05. - 14:20
Írta 2010. július 05. - 10:50
énmeg tegnap voltam a kõszegi hegyen, 12-tõl egész 6-ig fennvoltam és csak egyetlenegy bringással találkoztam
hova lettek a montisok?
Semmeringre mentek
Írta 2010. július 05. - 09:45
hova lettek a montisok?
Írta 2010. július 04. - 14:09
Dani ha megnézed a második képet, az nem túl bizalomgerjesztõ(az aszfalt állapota)..
Ismerem az utat, 2x úgy 200méterig szar tényleg, többi elmegy kategória. 200méteren tökéletes minõség is van:D
Írta 2010. július 04. - 09:12
aépeket elnézve a Paris Roubaix verseny konkurenciáját akarják Magyaoroszágon meghonosítani:)
Ilyen szar útra országúti mezõnyversenyt.
Azért annyira nem rossz, 2 helyen viszont tényleg érdekes lesz:)
Írta 2010. július 03. - 21:44
Route: 2010.07.03 Wechsel k
Fényképeket is csináltam. Vannak szép helyek arrafelé. Kár hogy olyan messze van.
Ja 9 óra tíz pec volt a menetidõ. 2 óra pihi fényképezés evés meg vízkeresés. 24,5-ös átlag lett. Meg vagyok elégedve magammal:)
A végén eltévedtem. Zõbernél balra akartem menni. Akkor Léka Köszegen át jöttem volna haza. Így lett egy kis plusz.
Írta 2010. július 03. - 14:58
08.14. nekem jó, lehet elmegyek erre a versenyre..
Gyere csak, legalább lesz vízhordóm...