Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Nem lehetett volna inkább csak egy linket? :)

Így hatásosabb:D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Én a Réka lábait szívesebben nézném:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem lehetett volna inkább csak egy linket? :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Szépek a lábaim?:D
Feltöltött kép

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Na jóvan, de te 20-szal 10%-os emelkedõn mész felfelé, nekem meg az a kényelmes utazótempó vízszintes aszfalton. Most az autókat nézve írtam amit írtam, a gyalogosokkal nekem is tele van a hócipõm. Az a hülye barom, aki arra fél méterre hagyott egy kis sávot. Aztán a sok kretén gyalogos feljogosítva érzi magát, hogy járdának meg sétaútnak használja. Most konkrétan az oladi bicajútról beszélek, Ráadásul tábla szerint is kizárólag kerékpárút. Bár esténként, amikor megyek ki az erdõbe, nem sokan szoktak arra mászkálni.
Én mondjuk autósként nem szeretem ha a bicajos nem használja a kerékpárutat. Erre nagyon jó példa a Paragvári. Sajnos az túl szûk ahhoz, hogy a bicajost kényelmesen el lehessen kerülni, az meg szerintem még országutisok között sem jellemzõ, hogy a Paragvárin 50-55-tel menjenek, hogy ne tartsák fel az autókat. Bicajosként én mindig használom a kerékpárutat, ahol van. Persze a Stinkyt nem aszfaltszaggatásra tervezték, szóval lassan megyek és a különbözö útakadályokon is átsegít a 18 centi rugóút. Azt megértem, hogy a betonmerev országutival nem egy nagy móka a sok keresztezõdésnél lévõ le meg feljáró.

Én sajna nem tudok 10%-os emelkedõn 20 al menni:( olyat csak az Andris tud:)
A Paragvárit kifelyetetten utálom a bringaút szar, az aútóút keskeny. De van mellette egy egérút azon szoktam menni.
Én szerencsés vagyok ebbõl a szempontból mert a város szélén lakom és nem kell országútival átszelnem a várost vagy csak forgalommentes idõszakban.
Munkába meg elöl teleszópos hátul 32 küllõ kétkeresztre fûzve 32mm-es gumikkal 5,5 báron elég padkák kényelmes abszolválására.
Persze 180mm-es rúgóúttal mindenütt sima lenne a terep:)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Ha vége a tábornak, akkor már nem kímélem magamat. Akkor már nem kell vigyázni. :D

Szerintem annak nem lesz jó vége:) Egy sisakot szerintem legalább szerezz be, de lehet jobb ha egy teljes protektort:D

Más: ma meghajtottam egy single-speedet 6km-en. Kva nagy volt, lesprinteltem haveromat aki outival volt:D 42-15el azért nem rossz, szerintem:D

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Az új oladi bicikliúton szoktam menni ki az erdõbe, és örömmel tapasztalom, hogy az autósok hozzászoktak ahhoz, hogy ott bicajosok jöhetnek, és eddig még mindenki megadta az elsõbbséget, és nem törtek az életemre.

Én eleinte félve mentem az úton, de mostmár rájöttem, h. mindenki tudja használni a bringautat. Még nekem se volt ott semmi problémám :D

Ma is bringatúra volt. Minden autós megállt mikor zártunk. Összejött minden. Én még most se szállnék le :) Hazafelé autót elõztem, városban. Ezért most fellelkesedtem :D
Egyszer írtam a váltós problémámat. A fáziskésés. Nem bowdenes dolog, csak vmit állítani kell. Meg is csinálja nekem egy ismerõs. Szval ez is megoldva. Ha vége a tábornak, akkor már nem kímélem magamat. Akkor már nem kell vigyázni. :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na jóvan, de te 20-szal 10%-os emelkedõn mész felfelé, nekem meg az a kényelmes utazótempó vízszintes aszfalton. Most az autókat nézve írtam amit írtam, a gyalogosokkal nekem is tele van a hócipõm. Az a hülye barom, aki arra fél méterre hagyott egy kis sávot. Aztán a sok kretén gyalogos feljogosítva érzi magát, hogy járdának meg sétaútnak használja. Most konkrétan az oladi bicajútról beszélek, Ráadásul tábla szerint is kizárólag kerékpárút. Bár esténként, amikor megyek ki az erdõbe, nem sokan szoktak arra mászkálni.
Én mondjuk autósként nem szeretem ha a bicajos nem használja a kerékpárutat. Erre nagyon jó példa a Paragvári. Sajnos az túl szûk ahhoz, hogy a bicajost kényelmesen el lehessen kerülni, az meg szerintem még országutisok között sem jellemzõ, hogy a Paragvárin 50-55-tel menjenek, hogy ne tartsák fel az autókat. Bicajosként én mindig használom a kerékpárutat, ahol van. Persze a Stinkyt nem aszfaltszaggatásra tervezték, szóval lassan megyek és a különbözö útakadályokon is átsegít a 18 centi rugóút. Azt megértem, hogy a betonmerev országutival nem egy nagy móka a sok keresztezõdésnél lévõ le meg feljáró.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Autók között nagyobb biztonságban érzem magam.

Na ja ezzel én is így vagyok

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Basszus Réka, neked mindig vannak ilyen horror sztorijaid. Mondjuk én nem közlekedek sokat bicajjal városban, fõleg nem csúcsforgalomban, de azért ennél pozitívabbak a tapasztalataim. Az új oladi bicikliúton szoktam menni ki az erdõbe, és örömmel tapasztalom, hogy az autósok hozzászoktak ahhoz, hogy ott bicajosok jöhetnek, és eddig még mindenki megadta az elsõbbséget, és nem törtek az életemre. Egyébként többek között ez nem vonz az országutizásban, hogy az autósok nagy része a bicajosok életére tör. Az erdõben tulajdonképpen csak magamra kell figyelni, hogy ne essek el, de legalább nem akarnak kinyírni száz méterenként.
Azért vigyázz magadra, mert eddigi írásaid alapján amúgy is vonzod a bajt. :)

Akkor már csak a gyalogosok agyába kéne valami csipet ültetni. Ne foglalják el az egész utat. Ne sétáltassanak kutyát. Bottal ne hadonásszanak az úton.
Lehet te más úton mész más stílusban, de országútival bringaúton menni= folyamatos életveszély. Autók között nagyobb biztonságban érzem magam.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ebben igazad van, hogy Ausztriában teljesen más a helyzet. Túráztam is sokat az osztrák Alpokban. Jó is volt az, lefelé tépni a tükörsima aszfalton. :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Egyébként többek között ez nem vonz az országutizásban, hogy az autósok nagy része a bicajosok életére tör.

Azért már nem olyan rossz a helyzet, kezdenek a magyar autósok is megbarátkozni velünk. Jó, már akart megverni egy BMW-s, de rá kellett jönnie hogy még outival is gyorsabban közlekedek földes úton mint õ futva:D Sógoroknál meg egyenlõ félként tisztelnek, nem idegeskednek ha ki kell kerülniük, inkább mosolyognak...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Basszus Réka, neked mindig vannak ilyen horror sztorijaid. Mondjuk én nem közlekedek sokat bicajjal városban, fõleg nem csúcsforgalomban, de azért ennél pozitívabbak a tapasztalataim. Az új oladi bicikliúton szoktam menni ki az erdõbe, és örömmel tapasztalom, hogy az autósok hozzászoktak ahhoz, hogy ott bicajosok jöhetnek, és eddig még mindenki megadta az elsõbbséget, és nem törtek az életemre. Egyébként többek között ez nem vonz az országutizásban, hogy az autósok nagy része a bicajosok életére tör. Az erdõben tulajdonképpen csak magamra kell figyelni, hogy ne essek el, de legalább nem akarnak kinyírni száz méterenként.

Azért vigyázz magadra, mert eddigi írásaid alapján amúgy is vonzod a bajt. :)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Ismét megy idén a tábor, szerintem a tavalyit már említettem. De ha mégsem, akkor röviden: 30 kisgyerek, rengetek kinti program, sok utazás. heti 2 bringatúra minimum. hát volt szerencsém ismét szép dolgokat tapasztalni.

keresztezõdéseket mindig frankón lezárjuk, nagyon jól meg tudjuk oldani. jött az úton egy autós, elõzi a bringasort. átlagos dolog. de egyszer csak jobbra húzza az autót. a soron át bekanyarodott a házához. a gyereket épp hogy elkerülte, tényleg csak pár centin múlott. ott kellett volna lenni, nagyon durva volt. az autós is megkapta a magáét. félreértés ne essék, csak szóban

másik meg a hajtûkanyar a szabadidõközpontnál. bele fut egy másik út. azt zártam. messzirõl jött vmi autóféle, elég gyorsan. de még messze volt. kimentem az útra. mikor közel ért, tûnt fel, h. nem fog megállni. szerencsére aki elindult a gyerekek közül, az még vissza tudott menni, meg énis, épp idõben. olyan csend, mint akkor, még sose volt :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Szembeszélben megvolt a 60?

Áruld el mit szedsz:)

60-al jöttem, és körülöttem állt a levegõ..
ergó 60Km/h-s szél fújt
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
tányéras oldala egy idelye már persellyel mûködik:)
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Szembeszélben megvolt a 60?

Áruld el mit szedsz:)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

már a 3. körben a felvonóban észrevettem, hogy lötyög a pedál, Pubynak volt csodaszerszáma aztá meghúztuk. de itthon már kiesett menetestöl:(

perselyeztesd meg, és abba vágass új menetet. egyik gyerek is így járt, neki azóta is mûködik.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ma olyan betyáros szél fújt Rohonc alatt, hogy az autóút lehajtónál 60-al jöttem a szélcsendben..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
már a 3. körben a felvonóban észrevettem, hogy lötyög a pedál, Pubynak volt csodaszerszáma aztá meghúztuk. de itthon már kiesett menetestöl:(
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!