Nem lehetett volna inkább csak egy linket?
Így hatásosabb:D
Nem lehetett volna inkább csak egy linket?
Na jóvan, de te 20-szal 10%-os emelkedõn mész felfelé, nekem meg az a kényelmes utazótempó vízszintes aszfalton. Most az autókat nézve írtam amit írtam, a gyalogosokkal nekem is tele van a hócipõm. Az a hülye barom, aki arra fél méterre hagyott egy kis sávot. Aztán a sok kretén gyalogos feljogosítva érzi magát, hogy járdának meg sétaútnak használja. Most konkrétan az oladi bicajútról beszélek, Ráadásul tábla szerint is kizárólag kerékpárút. Bár esténként, amikor megyek ki az erdõbe, nem sokan szoktak arra mászkálni.
Én mondjuk autósként nem szeretem ha a bicajos nem használja a kerékpárutat. Erre nagyon jó példa a Paragvári. Sajnos az túl szûk ahhoz, hogy a bicajost kényelmesen el lehessen kerülni, az meg szerintem még országutisok között sem jellemzõ, hogy a Paragvárin 50-55-tel menjenek, hogy ne tartsák fel az autókat. Bicajosként én mindig használom a kerékpárutat, ahol van. Persze a Stinkyt nem aszfaltszaggatásra tervezték, szóval lassan megyek és a különbözö útakadályokon is átsegít a 18 centi rugóút. Azt megértem, hogy a betonmerev országutival nem egy nagy móka a sok keresztezõdésnél lévõ le meg feljáró.
Ha vége a tábornak, akkor már nem kímélem magamat. Akkor már nem kell vigyázni.
Az új oladi bicikliúton szoktam menni ki az erdõbe, és örömmel tapasztalom, hogy az autósok hozzászoktak ahhoz, hogy ott bicajosok jöhetnek, és eddig még mindenki megadta az elsõbbséget, és nem törtek az életemre.
Autók között nagyobb biztonságban érzem magam.
Akkor már csak a gyalogosok agyába kéne valami csipet ültetni. Ne foglalják el az egész utat. Ne sétáltassanak kutyát. Bottal ne hadonásszanak az úton.Basszus Réka, neked mindig vannak ilyen horror sztorijaid. Mondjuk én nem közlekedek sokat bicajjal városban, fõleg nem csúcsforgalomban, de azért ennél pozitívabbak a tapasztalataim. Az új oladi bicikliúton szoktam menni ki az erdõbe, és örömmel tapasztalom, hogy az autósok hozzászoktak ahhoz, hogy ott bicajosok jöhetnek, és eddig még mindenki megadta az elsõbbséget, és nem törtek az életemre. Egyébként többek között ez nem vonz az országutizásban, hogy az autósok nagy része a bicajosok életére tör. Az erdõben tulajdonképpen csak magamra kell figyelni, hogy ne essek el, de legalább nem akarnak kinyírni száz méterenként.
Azért vigyázz magadra, mert eddigi írásaid alapján amúgy is vonzod a bajt.
Egyébként többek között ez nem vonz az országutizásban, hogy az autósok nagy része a bicajosok életére tör.
már a 3. körben a felvonóban észrevettem, hogy lötyög a pedál, Pubynak volt csodaszerszáma aztá meghúztuk. de itthon már kiesett menetestöl:(