Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2010. augusztus 09. - 11:53
Tudsz segíteni digitális fényképezõgép vásárlásban? Max 30 ezer van rászánva, semmi extra, nincsenek fotós ambícióim, csak sok olyan helyzet akad mikor le kéne fényképezni valamit, illetve elsõdlegesen a bringázásaim során vinném magammal (Kõszegi hegység; Ausztria), és használnám. Gagyit nem szeretnék, hanem valami olyat amiben azért van tartalék, manuálisan állítható paraméterekkel (majd a Sevcsik - Hefelle könyvet újra átböngészem), normális optikai zoomal, felbontással.
szerk.
pl ez?
Kodak EasyShare Z915
Írta 2010. augusztus 09. - 08:15
Írta 2010. augusztus 08. - 19:07
üdv
t
Írta 2010. augusztus 08. - 12:52
Írta 2010. augusztus 07. - 21:08
szerintem nem tévedek nagyon ha azt gondolom hogy a szombathelyiek közül akik voltak már zegen bringázni(Hulp, Biczó stb) mind jó emlékekkel rendelkeznek..
senki nem szólt le elõre semmit, senki nem gonoszságból írta amit írt.
az meg hogy a szombathelyi topikban többen több dologról beszélnek(jelen esetben két külön versenyrõl), az mások számára lehet hogy új, de szerintem a helyiek már megszokták
az XCO megrendezése szép teljesítmény, meg az is hogy sikerült összehozni egy gurulóversenyt is!
tudván hogy milyen rengeteg sífelvonó üzemel kis hazánkban, viccbõl írta Dani a traktorost...az iróniát pedig az i-betûnél találod..
Val-di-Sole nagyon durva lehetett....
ma néztem az EuroSport2-n a DH europa bajnokságot...még az ágyon fekve is szédültem..
Flickr
Írta 2010. augusztus 07. - 20:16
Hulp Leogangba megy azon a héten, de aztán majd csatlakozik megint.
Én addigra baromira gyakorolni fogok, és gyors leszek, mint a villám
Aztán vmikor levonatozunk, megnézzük Cseresznye pályáját Kõszegen, mert már nagyon érdekel!
Hájj. ma jöttem meg nyaralásból, jövõ héten kinézhetünk velembe majd egyeztessünk elötte.
más: lõttem pár képet a Val Di Sole i világkupáról : Val-Di-Sole Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com a pályán élõben 3 db 10 m es szakaszt kivéve csak seggen csúszva tudtam lejönni ,kb függõleges az egész minden méteren hatalmas sziklák gyökerek voltam pár vk pályán már de ez tényleg hihetetlen élõben. Jövõre mindenképp kikell menni bringázni, hogy a helyi sürgõsségisek se unatkozzanak
Írta 2010. augusztus 07. - 15:09
Bocs a félreértés miatt!
Üdv: Szabi
No problem
Írta 2010. augusztus 07. - 15:04
Igen, lesz itt egy outi verseny, bejártam az útvonalát és az egyik lejtõre azt írtam hogy Dh versenyre való, nem outi, erre Etilin válaszolta hogy akkor az is jó lesz zeg.i dh pályának(poénból). Erre válaszoltam azt poénból hogy majd megkérnek egy traktorost, de nem gúnyolódásból, mert igazából le sem szarom hogy vánszorognak fel a hegyre valakik hogy legurulhassanak(el sem olvastam a dh verseny kiírását, szal nemtudhattam hogy tényleg ilyen hogyismondjam, amatõr módon lesz megoldva). Ja bocs
Kicsit félreérthetö volt!
XCO igazi profi mezöny lesz és a DH is remélem szinvonalas mezönnyel zajlik majd!
Akkor jo tekerést és várunk benneteket is szurkolni ha van kedvetek! Buruczki, Parti... és a többiek nem fognak vánszorogni az tuti!
Bocs a félreértés miatt!
Üdv: Szabi
Írta 2010. augusztus 07. - 15:04
Írta 2010. augusztus 07. - 15:00
Hát nem pont te kötözködtél a felvonó helyetti traktoros ,miatt?
Ja bocs háttal ülök!
Igen, lesz itt egy outi verseny, bejártam az útvonalát és az egyik lejtõre azt írtam hogy Dh versenyre való, nem outi, erre Etilin válaszolta hogy akkor az is jó lesz zeg.i dh pályának(poénból). Erre válaszoltam azt poénból hogy majd megkérnek egy traktorost, de nem gúnyolódásból, mert igazából le sem szarom hogy vánszorognak fel a hegyre valakik hogy legurulhassanak(el sem olvastam a dh verseny kiírását, szal nemtudhattam hogy tényleg ilyen hogyismondjam, amatõr módon lesz megoldva). Ja bocs
Írta 2010. augusztus 07. - 14:46
Duplán rossz helyen kopogtatsz... A Zegiek háttal ülnek a monitornak vagy mi?
Hát nem pont te kötözködtél a felvonó helyetti traktoros ,miatt?
Ja bocs háttal ülök!
Írta 2010. augusztus 07. - 14:43
Te most a Zegi versenyre gondolsz mint falusi verseny?
Duplán rossz helyen kopogtatsz... A Zegiek háttal ülnek a monitornak vagy mi?
Írta 2010. augusztus 07. - 11:32
szerintem õ továbbra is országútizik
Okok csak jo lenne tudni hogy mire a verseny elõre fikázása!
Azért nem vágom mert végre van egy DH verseny ami nem marad el és ha nem tetszik akkor is csendben lehet otthonmaradni aki pedig szeret DH-ni még ha rövid is a pálya mert kis országunkban nincsenek magas hegyek, azok hadd érezzék jól magukat alaptalan elõítéletek nélkül!
És a felszállítás is meg lesz oldva sífelvonó nélkül! Lehet jól érezhetnétek magatokat de ha elõre eltemetjük az nagyon gáz és ez sajna jellemzõ a magyar mentalitásra! Amúgy lesz ez mellett 300 méterre egy Class2-es besorolású XCO verseny is és lehet van akit az is érdekelne!
Üdv: Horváth Szabolcs (ZKSE)
Írta 2010. augusztus 07. - 11:05
Írta 2010. augusztus 07. - 10:08
akkor lehet hogy ezt a versenyt is kihagyom..egy ilyen falusi versenyen nem teszem tönkre a bringám(meg máshol se)
Te most a Zegi versenyre gondolsz mint falusi verseny?
Írta 2010. augusztus 07. - 10:04
Felvonónak meg megkérnek egy helyi traktorost:D
Mi a tarktorosunkkal a bajod eccsém mi?
Írta 2010. augusztus 07. - 09:30
pedig tegnap már mintha azt mondták volna jó idõ lesz
Írta 2010. augusztus 06. - 13:51
DH pálya,
Tegnap lefelé Velemhez nekem is elégé DH érzésem volt.
Remélhetõleg azt az utat is felújítotják.