Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
McClane voltam, estére kész lesznek a képek..
mekkora méretben kellenek?
ftp elérés?
címem:
errekuld karikás a-betû yahoo dot kom
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hali! A srácnak aki Zeg en esett combcsont törése lett, ha jól hallottam. Sajnos a mai napra szabad autót nem tudtam szerezni úhogy mi már nem tudunk lemenni, még nézni se. : S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Tegnap megvolt az apáti verseny. Reggel úgy mentem ki hogy vagy indulok vagy nem, amilyen kedvem lesz. Végül elindultam. Majd beszámolót akkor írok ha meglesz az eredményem, de az biztos hogy valahol a végén, mert itt volt a szekszárdi csapat, azok meg elég komolyan nyomják, szóval esély 0, mögöttem meg sokan kiálltak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ejj, jobbulást a srácnak, nektek meg jó versenyt!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hi,

Cseresznye, ahogy ígértem. Holnap zalaegerszegi DH. Aki tud jöjjön, és ha lehet, akkor induljon is. Ma voltam felmérni a terepet, sztem a pálya egyáltalán nem rossz, bár a tegnapi esõ eláztatta rendesen, de a meredek lejtõk miatt nagyjából el is távozott.
Csak egyetlen baj volt. Egyik srác elkapott egy nagy fát egy ugrató utáni kanyarban, és a bal lába nagyon megsérült. Sajnos egyenlõre nem tudni, hogy mi van vele.
Hordágyat cipeltünk a végén.
Szurkolok a rendezvénynek, és holnap el is megyünk megnézni.
14:30-tól lesz a verseny. edzések 10-tõl.

Üdv.: Tomek

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Ok. Köszi emberek. Nekem az Írottkõs útvonal a legszimpibb, de szerintem a többiek kinyírnának úgyhogy az lesz amit az Andris javasolt. :D
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerdán simán behajtottam montival a rohonci strandra, a bódé elõtt üldögélt a srác, odaköszöntem aztán tekertem tovább, mire megszólalt volna, már rég ott se voltam....
nem mentem fel teljesen írottkõig, mert nem volt elég idõm, meg nem is voltam biztos benne hogy merre is kell menni....

aztán mikor nyakig sárosan leértem(itt-ott hosszában is folyik a víz az úton, nem csak keresztbe :) ) szerintem levágta a belépõs gyerek, hogy tényleg nem fürdeni jöttem..:D

Para Szombatheylrõl:
a séi körforgalomig az új bringaúton-onnan a régi bucsui úton bozsokig, ott balra, és már ott is vagytok
Kiindulás: Bem József utca Cél: Ismeretlen út - Google Térkép

Flickr

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Milyen domborzattal? 900-1000 méter magasság nem elég? Mikor pár száz métert esik egy DH pálya? Nem hiszem, hogy ezen múlik. Ja, meg, hogy már egy kicsit viccelni sem szabad, mert mindjárt megjelenik egy szervezõ, aki el sem olvassa rendesen ki mire postol, aztán leolt mindenkit, CC-s arcok neveivel dobálózik, mikor mindvégig a DH-ról volt szó. ááá Francnak kell ennyire másokat eröltetni.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Én nagyon szurkolok a jóversenyekhez. Olyan domborzattal rendelkezõ országban, mint Viktorisztán, csoda, hogy egyáltalán szerveznek DH-t. Én lemegyek, és szerény megjelenésemmel is hozzájárulok a sikerhez :)
Örülök, hogy egyáltalán rendeznek vmit Viktorkirály országában, és persze jellemzõ a zsigerbõl való fikázás.
Teljesen jó a traktor, annak legalább van "feelingje"
Hajrá, és köszi, hogy szerveztek effélét, csináljátok a pályát!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
illetve szombathelyrõl tán még kedvezõbb opció Burg. szép, gondozott, igényes strand. melegebb a víz mint rohoncon. cserébe nincsenek körülötte hegyek, meg erdõ. árban ugyanaz.

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
vagy bozsok felé 13 km(kõszegrõl), 5 után van ingyé, amugy ahogy Máté mondta 2-3 juro
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
menjetek fel az írottkõre aztán, osztrákiának induljatok el lefele. egykétszáz méter után balfelõl lesz egy út befele. sorompó, illetve ki van írva hogy kerékpárral tilos bemenni. szóval okosan azért .) eddig nekünk még soha nem volt problémánk...
kövessétek a piros-sárga jelet, levisz a tóhoz. ráadásul a hátuljához, szóval belépõ nélkül be tudtok menni ;)

amúgy asszem 2-3euro a beugro. délután 4után valamivel olcsóbb tán.

ha aszfalt és bucsu felõl jönnétek akkor fogalmam sincs. schachendorf rohonc az nem túl forgalmas... meg mintha lenne szombathelytõl valami elkerülõ út, szóval gondolom falvakon keresztül is lehet jönni kevés forgalomban. de majd jönnek az utisok aztánk megmondják.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Üdv.
Haverokkal arra gondoltunk, hogy lemennénk a rohonci tóra bicajjal. Van valami jót anácsotok az útvonalat illetõen? Forgalmasabb részeket kerülnénk.(õk nem szoktak bringázni)

Jah és a fürdés fizetõs, vagy, hogy is vannak ott a dolgok?
Elõre is kösz.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Szia,

Háááááát ez valami döbbent. Képeken is borzalom ez a pálya. Beteg emberek ezek :)
MOst hétvégén lemegyünk a zalaegerszegi DH versenyt megnézni, sztem nem sokidõm lesz bicajozni, de késõ DU még összejöhet.
Te nem indulsz el ezen a futamon?
Érzem én is, hogy ki kell mennem Val Di Sole-ba, hiányzik még pár vas a lábamból, még nem elég a fém, élõ szövet arányom :)

Hali!

Schladmingba megyünk hétvégén, úgyhogy én nem tudok menni ZEG re.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Andris

Tudsz segíteni digitális fényképezõgép vásárlásban? Max 30 ezer van rászánva, semmi extra, nincsenek fotós ambícióim, csak sok olyan helyzet akad mikor le kéne fényképezni valamit, illetve elsõdlegesen a bringázásaim során vinném magammal (Kõszegi hegység; Ausztria), és használnám. Gagyit nem szeretnék, hanem valami olyat amiben azért van tartalék, manuálisan állítható paraméterekkel (majd a Sevcsik - Hefelle könyvet újra átböngészem), normális optikai zoomal, felbontással.

szerk.

pl ez?

Kodak EasyShare Z915

nikon coolpix l22?
Nikon Coolpix L22 digitális fényképezõgép adatlap - Pixinfo.com
Kirakat: Nikon Coolpix L22 (Nikon digitális fényképezõgép)

ennyiért sztem megéri. hasonló van nekem is, csak régebbi típus, oda viszem, ahova a többit félteném. vagy esõben. vagy ahol nagy esély van rá, hogy mindennek nekicsapjam, törjön. ezek am mindent túlélnek, tapasztalataim alapján...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia,

Háááááát ez valami döbbent. Képeken is borzalom ez a pálya. Beteg emberek ezek :)
MOst hétvégén lemegyünk a zalaegerszegi DH versenyt megnézni, sztem nem sokidõm lesz bicajozni, de késõ DU még összejöhet.
Te nem indulsz el ezen a futamon?
Érzem én is, hogy ki kell mennem Val Di Sole-ba, hiányzik még pár vas a lábamból, még nem elég a fém, élõ szövet arányom :)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
A Média Marktba kiszaladsz, aztán az akciós újságból választasz egyet.
simán kapsz 3* optikai zúmost, olyan 5-6 megapixellel párosítva ennyiért.
De a manuális állítást jobb elfelejteni ezeknél, vannak elõre beállított "programok" szal, azokkal érdemes.
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát, igen..Hulpnak igaza van 30-ér szerintem sokat ne várj..
bringázni én is egy Kodakot viszek, de no zoom, no állítási lehetõségek..
emlékeket gyártani az is jó..:)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Andris

Tudsz segíteni digitális fényképezõgép vásárlásban? Max 30 ezer van rászánva, semmi extra, nincsenek fotós ambícióim, csak sok olyan helyzet akad mikor le kéne fényképezni valamit, illetve elsõdlegesen a bringázásaim során vinném magammal (Kõszegi hegység; Ausztria), és használnám. Gagyit nem szeretnék, hanem valami olyat amiben azért van tartalék, manuálisan állítható paraméterekkel (majd a Sevcsik - Hefelle könyvet újra átböngészem), normális optikai zoomal, felbontással.

szerk.

pl ez?

Kodak EasyShare Z915

Bár nem Andris vagyok, de bátorkodom hozzászólni. Szóval csodákat ezért a pénzért ne várjál. Kicsit talán így is magasak az elvárásaid a felsoroltak alapján.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Aske, passz, nagyon nem vagyok otthon a szappantartók világában..

Flickr